دوست عزیز با همچین سیستمی نباید ویندوز گیر داشته باشه. شما ویندوزت رو دوباره نصب کن و ببین درست میشه یا نه. این کار رو کردی یه ندایی هم به ما بده.
یـــا عــــلـــــی
دوست عزیز با همچین سیستمی نباید ویندوز گیر داشته باشه. شما ویندوزت رو دوباره نصب کن و ببین درست میشه یا نه. این کار رو کردی یه ندایی هم به ما بده.
یـــا عــــلـــــی
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز ولی میشه بفرمایین چطوری میتونم از این فایلا استفاده کنم و دستگههم رو ا÷دیت کنم؟؟ بعد از اکسترکت کردن فقط دو فایل داخلش بودنوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A0016000.107
A0016001.107
Last edited by mehdi_vsgh; 12-11-2009 at 23:51.
خوب ایما فایل های فریمورت هستند ... یک برنامه فلشر داره باید از خود سایت پایونیر بگیری
متاسفانه چیزی پیدا نکردم میشه یه کمکی کنید به بنده؟نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چیزی پیدا نکردم میشه یه کمکی کنید به بنده؟نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پنجره را میبندم جزئی گیر داره مثلا گیم بازی میکنم بدون هیچ مشکلی
سلام به همگی دوستان
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم ولی برنامه pc suit رو که مربوط به گوشی نوکیا 73 هست نصب میکنم روی این ویندوز مشکل داره راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره من حتی برنامه pc suit 7.1 رو از سایت نوکیا دانلود کردم ونصبش کردم ولی مشکلی که داشت توی دفترچه تلفن با اسمهای فارسی مشکل داشت و کامپیوتر که ریست میشه اون برنامه هم از کار می افته ورژن خود ان 73 هم نصب میشه ولی برنامه مسیج هاش مشکل داره
چجوری میشه حلشون کرد
ولی واسه من که مشکلی نداره.سلام به همگی دوستان
دوستان من ویندوز 7 نصب کردم ولی برنامه pc suit رو که مربوط به گوشی نوکیا 73 هست نصب میکنم روی این ویندوز مشکل داره راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره من حتی برنامه pc suit 7.1 رو از سایت نوکیا دانلود کردم ونصبش کردم ولی مشکلی که داشت توی دفترچه تلفن با اسمهای فارسی مشکل داشت و کامپیوتر که ریست میشه اون برنامه هم از کار می افته ورژن خود ان 73 هم نصب میشه ولی برنامه مسیج هاش مشکل داره
چجوری میشه حلشون کرد
منم این برنامه رو چند بار نصب کردم.
سلام
پی سی سوئیت را باید نسخه ی ویستا یا 7 را نصب کنید.
خب برای فارسی نویسی شما زبان فارسی را نصب کردین؟ توی کنترل پنل؟
موفق باشید
دوست عزیز ، شما از ویندوز XP مجازی باید استفاده کنی اگه می خوای هیچ مشکلی نداشته باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)