کدوم تم رو میگی؟
کدوم تم رو میگی؟
این برای شما
اینم تاپیک کلیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
امروز داشتم تو اینترنت میچرخیدم . چشم افتاد به یه هندسفری دو تیکه مخصوص کوکی . تو سایت PLAZA.ir میفروشه به قیمت 5 هزار تومن و یه جور دیگش هست 2 هزار تومن که فکر نکنم جالب باشه !!!
گفتم به دوستان بگم اونایی که دنباله این بودن بدونن . من خودم قبلا دو سه بار از این سایت خرید کردم . که انصافا همه چیش عالی بود همین تازگی یه رابط دوربین برای w800 گرفتم و بعد یک سال دوباره دوربین گوشیمو راه انداختم . اگه خواستین به سایتش یه سری بزنین !!!
اینم توضیحاتش با عکساش :
هندزفری ال جی به شما کمک می کند تا لذت گوشی دادن به موسیقی را چند برابر کنید و به راحتی تماس های خود را مدیریت نمایید.
به احتمال زیاد به همه گوشیهای ال جی هم میخوره ! میشه هر هدفنی رو که بخوای بهش وصل کنی !![]()
پورت دقیقا مال همه گوشی های فعلی الجی هستش....مثل رنوار و ویوتی اسمارت و....
کیف کوکی که دیگه درون جعبه اش هنگام خرید نیست آره ؟
تو بازار فراوون هستش ؟ چنده ؟
اندکی صبر ، سحر نزدیک است .
دوستان سلام
فکر کنم همه رفتین سفر کجائین شما ؟
میگم وایرلس چیه ؟ این که میگن کوکی وایرلس نداره و عیبش محسوب میشه رو توضیحی بدین
WiFiمیگم وایرلس چیه ؟ این که میگن کوکی وایرلس نداره و عیبش محسوب میشه رو توضیحی بدین
یه نوع اینترنت پرسرعت بی سیم هستش که جاهایی استفاده میشه که آنتنش موجود باشه (مثلا خریداری بشه یا یه جاهایی مثل هتل ها مجانی وجود داشته باشه) میتونید بوسیله ی اون برید اینترنت (با سرعت بالا) و لذت ببرید.....وای فای چیز خوبیه ولی تو این قیمت محاله تاچ وای فای دار گیر بیاد!!! کوکی به نسبت قیمتش امکانات خیلی خوبی رو ارائه میکنه....
حسین جان ممنون از جوابت
حالا تو کشور ما این اینترنت بیسیم هستش ؟ و سرعت وای فای خیلی بیشتر از نتی هستش که بچه ها الان دارن با کوکی بهش وصل میشن ؟
بله هست، هم میتونید خریداری کنید و هم میتونید جاهایی که مجانی میدن استفاده کنید (مثل فرودگاه ها، لابی هتل ها و حتی اکثر دانشگاه ها و...). پیشنهاد میکنم از راه دوم استفاده کنید!حالا تو کشور ما این اینترنت بیسیم هستش ؟ و سرعت وای فای خیلی بیشتر از نتی هستش که بچه ها الان دارن با کوکی بهش وصل میشن ؟
سرعتش هم اصلا قابل مقایسه نیست با GPRS ای که تو کوکی بچه ها باش میرن.....GPRS حداکثر 56 کیلوبیت سرعت داره ولی وای فای از 1 مگابیت به بالا (تا 10 مگابیت بسته به گوشی، کیفیت سیگنال و سرویس دهنده).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)