باور کن همه رو گشتم هیچ کدوم نبود.
تازه تو اینترنت هم نمی ره.
باور کن همه رو گشتم هیچ کدوم نبود.
تازه تو اینترنت هم نمی ره.
قبل از این کار باید در قسمت تنظیمات یه بار آهنگ ها رو اسکن کنید .
موج رادیو هم عکس یه دستی هست که یه چیزی تو دستشه .
![]()
ببخشيد دارم در كار اساتيد دخالت مي كنم ها ولي مگه اينجا تاپيك مشكلات در نصب و اجرا نيست؟ خود بازي كه تاپيك داره اختصاصي. خيلي عجيبه براي من كه دوستان سوال و جواب ها رو توي تاپيك خودش نمي كنن.
سلام
چند وقت پیش من این بازی رو نصب کردم و اون کرکشم اجرا کردم.تا 30% بازیم رفته بودم که مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم حالا که اومدم ادامه شو برم میبینم save بازی نیست.از اول شروع شده.خیلی اعصابم خورد شد.مگه این بازی save اش online نیست؟
درضمن قبلا موقع شروع بازی اسممو پاین مینوشت که الان online هستم اما الان با اینکه log in میکنم دیگه نمینویسه.
خواهشا کمک کنید.دیگه حال ندارم از اول بازی کنم!!! :-(
دوستان برای من نسخه کامل این بازی رو از خارج آوردن وقتی سی دی 2 رو میندازم این پیغام رو میده راهنمایی کنید:
![]()
فکر کنم توی خواندن فایل های dvd به مشکل برخورده باشه
یک نگاه به dvd بنداز ببین کثیف نیست؟!
چرا یه خورده خش داره
دوستان اگر من نسخه این بازی رو از این سایت بخرم بدون هیچ مشکلی نصب میشه یا نه ؟
باز هم از این پیغام ها میده؟
فكر نكنم بايد از اول شروع كني چون اگه از اين مسير سيو رو برنداري فكر نكنم جاي ديگه بتوني گير بياري اگه هم بشه من اطلاعاي ندارم ولي شا مي بايستي قبل پاك كردن سيوت رو از اين مسير برداري
My Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
البته مثل نسخه های خارجی که نمونه اش رو شما دارین یک سری قابلیت ها مثل حالت آنلاین رو نداره
باید ببینی هنوز این بازی توی لیست فروشگاه هست یا نه!
چون قرار بود فروش این بازی متوقف بشه
خوب اگه مثل اين روش خط بندازي آره ديگه ميدهخوب معلومه بايد يكي ديگه بگيري ديگه روش خش انداختي نميتونه نصب كنه ولي بازي رو نصب اورجينال بگير اين بازيت كه مي گي از خارج آوردن نصبش اورجينال نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)