تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 334 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان تا حالا ماشینی به نرمی تیبا من ندیدم باور کنید جدی میگم دوستانی که تیبا از نمایندگی گرفتن قرآن و دستمال کاغذی و دفترچه راهنما و شبرنگ مثلثی توش بود یا نه؟یه چیز دیگه من از ماشینم کولر که گرفتم قدرت ماشین به طور محسوسی اومد پایین دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن کولرم روی درجه 4 که میزاری خیلی صدا میده ممنونم از راهنماییتون مرسی.

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه
    بازم میگم من خودم 206 دارم و باوجودی که 206 خودش مالی نیست ولی وقتی سوار این ماشین شدم انگار سوار ماشین شارژی شدم !

مخلصیم .
    206 به نسبت تیبا هیچ چیزی سر نداره!
    توی فرانسه من البته هیچ 206 مشابه اونچه در ایران هست ندیدم،206 اونجا ساخته شده برا 2 نفر، توی ایران آوردن همون خودرو را 2 تا در بهش اضافه کردند تازه شد 206 تیپ 2 ، قیمتشم شد خدا تومن، بعد دیدن برا سرنشینای عقب هیچ کاری نمیتونن بکنند، گفتند عوضش یه صندوق عقب براش میزاریم شاید مشتری خوشش بیاد بخره،یه sd هم میزاریم عقب اسمش به قیمتش 3 تومن اضافه میکنیم.صد تا موتور مختلف هم میزاریم روش شاید قیمتش کم شه مردم بیشتر بخرند. ولی با این اوصاف مشتریهای 206 زیاد نشد.
    آخرش یه کم قیافه شو تغیر دادن به اسم 207 به ملت بندازن با قیمت 20 تومن که هیچکی نخرید.فقط مصرفش و کیفیت قطعاتش خوبه که با موتور ضعیفش طبیعیه مصرفش در همین حد باشه و اعتبار و سابقه شرکت پژو.
    حالا نصف همون پول رو میدی به تیبا، حداقل خودت و خانواده ات توش راحتن، مصرفش مناسبه، امکاناتش بد نیست، امنیتش مناسبه، صندوق عقبش جاداره، ایراداتش از 405 کمتره.
    منم دوست داشتم این خودرو را به قیمت جهانی که با حساب کتابم در حدود 8 میلیون میارزه بخرم اما توی بازار داخلی که ماتیز چینی یا همون مدیران خودرو110 با قیمت 10 میلیون عرضه میشه که توی قیمت جهانی کمتر از 5 میلیون میارزه انتخابی بهتر از تیبا ندارم و امیدوارم روزی برسه که پسرم تیبا رو ارزون تر بخره

3. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان تا حالا ماشینی به نرمی تیبا من ندیدم باور کنید جدی میگم دوستانی که تیبا از نمایندگی گرفتن قرآن و دستمال کاغذی و دفترچه راهنما و شبرنگ مثلثی توش بود یا نه؟یه چیز دیگه من از ماشینم کولر که گرفتم قدرت ماشین به طور محسوسی اومد پایین دوستانی که تجربه دارن توضیح بدن کولرم روی درجه 4 که میزاری خیلی صدا میده ممنونم از راهنماییتون مرسی.
    سلام .
    من تجربه ی کاهش قدرت موتور با کولر رو ندارم ولی صدای کولر روی درجه 4 ناشی از قدرت بالای فن و زوزه ی هوا از دریچه های جلو داشبورده که هیچکاریش نمیشه کرد، توی ماشینای دیگه که قدرت هوادهی در همین حد برا کولر دارن هم صداش در همین حد و حدوده، حالا یه خورده کمتر یا بیشتر
    نرمی تیبا با بحثها و تجربه های تیبا داران در اینجا امری ثابت شده است

5. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    بله دوست عزیز این موارد داخل خودرو هستن.
    قدرت ماشین رو من در اون تغییر خاصی ندیدم.
    فقط در شیب بسیار بسیار زیاد وقتی کولر رو روشن کنی یه ذره تاکید میکنم یه ذره شاید ذره ای متوجه بشی که کولر روشن شد به صورت خیلی کم تاثیر داره.
    که البته همون طور که گفتم در شیب واقعا زیاد.در راه معمولی که اصلا همون یه ذره هم نشون نمیده خودشو/

در مورد صدای فن هم فن تیبا درجه 4 ش قوی خیلی هست و طبیعتا صداشم روی درجه 4 بیشتر هست.
    به نظر من تجربی حس میکنم درجه 3 تیبا فشار باد فنش حدود چند تا ماشین دیگه بود که تجربه دارم.
    اما درجه آخرش کمی فشارش بیشتره برا همونم صداش بیشتره.
    Last edited by TIBA-NAVID; 17-08-2011 at 11:15.

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قرآن - دستمال كاغذي-دفترچه راهنماي ماشين - دفترچه راهنماي ضبط با كارت رمز - آنتن - فندك - جاسيگاري - كفي - شبرنگ مثلثي - كيف ابزار - جك - زاپاس - آچار چرخ - ميله بكسل همه بايد توش باشه.
    كلا كولر ماشين روي درجه 3 و 4 صداش زياده ، من از هركي پرسيدم واسه اوناهم صداي فنش زياد بوده .

8. این کاربر از a5_big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان...
    میتونین به تاپیک تایر سر بزنین و ببینین اون بنده خدا که اون روز گفتم رینگ 15 گذاشته و مطمئنا دیر یا زود میفهمه چه اشتباهی کرده حالا چیکار کرده ....
    اینم تاوان کار بی حساب کتاب ...
    امیدوارم البته این بار باز بعدا پشیمون نشه ...
    خدا میدونه این اشتباه و کار حساب نشده چه قدری براش گرون تموم شده ...

10. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.خوشحالم مشکلتون حل شد.
    در مورد نمایندگی ها هم بعضا اینطوره متاسفانه.
    مثلا من شهرستان مراجعه کردم اون قدر ادا و اصول در میاوردن در برخورد با تیباها که نگو و نپرس.
    مثلا تنها مرکز دارای مجوز برای بررسی و گارانتی تیبا بود این نمایندگی و بقیه دوره نرفته بودن و مجوز نداشتن.
    باز بیا و ببین و عکس بگیرو بفرستو اون ببینه و جواب بده و ....
    خودت ببین چه قدر من باید تعجب کرده باشم !!!!
    اما در کل از مشتری مداریش و برخورد و کارش کاملا رضایت دارم.
    هم خودش دقیق بهم تایم داد که فلان ساعت بیا
    هم کارشو دیدم و راضی بودم از نظم و تمیزی کارش.
    هم همین اولتیماتوما که سایپا بهشون داده و میترسن که اگه مشتری ناراضی باشه .... خوبه
    نمیگم همه جا همین جورن
    عمرا خیلی نمایندگی مثل این تو کشور با این لوس بازیا یافت بشه...
    اما از نظر من مهم نتیجه کارش بود که واقعا مطلوب بود.درسته مشکلی نداشت ماشین اما برخوردشو با بقیه هم میدیدم.
    کاملا با دسیبلین خاصی برخورد میکردن همشون.
    Last edited by TIBA-NAVID; 17-08-2011 at 12:42.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان عزیز این اولین اخطار توهین و تعصب بیش از توی نظرات رو دخیلی کنید مجبور میشم کل تاپیک رو مورد پاکسازی قرار بدم .
    Last edited by rami_hemi; 17-08-2011 at 17:09.

13. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hosein53's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ماهی میشه تیبای سفیدگرفتم. امروز به طور اتفاقی با یه امر عجیب روبروشدم دوتا ازنقاشان اتومبیل توی محله مان بودندو وقتی به دقت به دو تادرب سمت راننده نگاه کردند گفتند به احتمال 80 درصد هردودرب رنگ دارند خیلی تعجب کردم ماشین صفر ورنگ دار؟ به من توصیه کردندکه به کارشناسان خبره هم نشون بدم . وبه شرکت سایپا اعتراض کن
    به نظرتون چیکارکنم؟ راستش رنگ دودرب نسبت به بقیه جای ماشین زیادبراق هم نیست

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ماهی میشه تیبای سفیدگرفتم. امروز به طور اتفاقی با یه امر عجیب روبروشدم دوتا ازنقاشان اتومبیل توی محله مان بودندو وقتی به دقت به دو تادرب سمت راننده نگاه کردند گفتند به احتمال 80 درصد هردودرب رنگ دارند خیلی تعجب کردم ماشین صفر ورنگ دار؟ به من توصیه کردندکه به کارشناسان خبره هم نشون بدم . وبه شرکت سایپا اعتراض کن
    به نظرتون چیکارکنم؟ راستش رنگ دودرب نسبت به بقیه جای ماشین زیادبراق هم نیست
    من جای شما بودم حداقل برای اینکه خیالم راحت بشه این کارو میکردم.من یک نمونه مشابه در ایرانخودرو دیدم که پژو پارس رو داشتند به مشتری تحویل می دادن که کلا اتاقش تعویضی بود.موقع حمل به نمایندگی ماشین حامل چپ کرده بود.ماشین های بارش هم همه داغون شده بود.ماشین ها رو آورده بودن تو نمایندگی از کارخونه براشون اتاق فرستاده بودن واونها رو تعویض وبه مشتری تحویل داده بودن.
    این مورد هم کارگر نمایندگی دلش سوخته بود وبه صاحب ماشین گفته بود یک چیزی بهم بده تا یک خبر که دونستنش به نفعت است بهت بگم.در قبال دریافت 50 هزارتومان بهش گفته بود.نمایندگی هم این خبر رو انکار کرده بود وکار به کارشناسی کشیده بود که کارشناس تعویض اتاق خودرو را تایید کرده بود.شرکت مجبور شد ماشین رو کلا تعویض کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •