تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 283 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داریوش بیا و بیخیال این ایستگاه شو خودتو خلاص کن
    چقدر هی سرور عوض کنی و دنبال هاست وارز باشی و پول هاست بدی و فیلتر بشه و هزار تا دردسر دیگه. آخه متال انقدر ارزش داره که خودتو براش به کشتن بدی؟ پولی هم که ازش در نمیاد دیگه بدتر!
    آخه سرورهای خنگ هم به تورم میخوره شانس ندارم
    همه رو یه ساله میگیرم سره کمتر از 6 ماه میپکن
    والا به خاطره بچه ها و کاربراش میکنم همه هم بارها گفتن که پول و ... اش رو بدن من قبول نکردم
    حالا یه سیستم تبلیغاتی هم اضافه میکنم ماهی 5 چوقم برای لینک و ... بگیرم پولش درمیاد سودم میده
    چندجا هم از این فروشگاه ها و ... میخواستن تبلیغات بدن ولی من خوشم نمیاد تبلیغات و بنر بچپونم همه جا حالا محدود یه چند تاش رو بشه ببینم اگه هنوز بخوان میگیرم، با شارژ ایرانسل میزارم ولی نمیدونم اون همه شارژ رو چی کار کنم

در حد اسم سریال اشکالی نداشت ولی کار به دانلود و دور زدن محدودیتها و اینجور مسائل که برسه خراب میشه
    چه عرض کنم من که اهلش نیستم

در هر صورت منم موافقم اگر در کنار مباحث طراحی و وب و ... یه گریزی هم بزنیم به این چیزا

-------------------------------------------

این سورس ایران هم طلسم افتاده بهش تا میام بشینم سرش یه جا دیگه میترکه

دارم پلاگ این هایی که به نظرم مفیده رو اول رو وردپرس نصب میکنم و کاراشون رو میکنم رو هاست که موقعه نوشتن قالب مستقیم تو قالب بزارم مثله بلاگم
    widget اینا به درد نمیخوره خیلی محدودیت داره فارسی کردنش هم دردسر اضافی داره

میگم بچه ها قالبه همین پی سی ورلد به نظرتون جالبه؟ بلاگش رو میگم ها

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

کی خواست محدودیت هارو دور بزنه ؟؟ محدودیت ها مارو دور میزنن : دی
    در ضمن من فقط داشتم از واقعیت ها صحبت میکردم

دوستان واسه باز کردن دانلود سنتر از کدوم مدیریت محتوا بهتره استفاده بکنیم ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها من جی کوئری اینا رو گزاشتمک رو انجمن یه چیزه غولی شد بقیش هم تو راهه
    فقط یه نمه کند شده
    چه کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بهه
    کجایید پس بچه ها
    بیاید میخوام سوال پیچتون کنم دارم انجمن رو به تکونی میدم به یازی شما دوستان نیازمندم

یاسر کوشی میگم این صفحات رو چی ریختی gzip کنم سبک شه؟ وی بولتین خودش اد آنی چیزی نداره مثله وردپرس که این کارا رو اوکی کنه؟
    Last edited by DaRiOuShJh; 10-04-2011 at 20:39.

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

بچه ها من جی کوئری اینا رو گزاشتمک رو انجمن یه چیزه غولی شد بقیش هم تو راهه
    فقط یه نمه کند شده
    چه کنم؟
    اول از همه jQuery رو از CDN گوگل یا مایکروسافت به صفحه اضافه کن. بعدا هرچی پلاگین و ... هست رو توی یک فایل js بچپون (این یکی خیلی مهم هست، هرچی درخواست به سرور کمتر بفرستی سرعت بیشتری هم داری)، اگر حجمش به مگابایت هم رسید اینکار رو انجام بده. اونوقت می تونی اسکریپت مورد نظر رو بصورت Asynchronous و یا Lazy Loading به صفحه اینکلود کنی.
    حالا مهم اینجاست که، کی میخوای این پلاگینهات اجرا بشن؟ توی روشی که من بهت گفتم ( lazy loading )، صبر میکنه هر وقت لود اطلاعات صفحه تموم شد اونوقت اسکریپت مربوط به پلاگینها رو لود میکنه ( با اینکار سرعت لود شدن هم صفحه و هم خود فایل js تا حد قابل قبولی بالا می یاد. ). ولی در روش Async همزمان با بقیه محتویات فایل js رو لود میکنه که نسبت به روش قبلی کمی بیشتر عملیات لود کردن طول میکشه، ولی در مقایسه با بکار بردن تگ اسکریپت در html خیلی بهتر عمل میکنه.
    عملیات gzip و کشینگ هم یادت نره

من هردو روش رو اینجا می نویسم از هرکدوم خواستی استفاده کن.
    Lazy Loading:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Async:
    کد:
    از $.getScript هم میتونی استفاده کنی، منتها کش نمیشه.
    راستی فایلهای css رو هم مثل روشهای مشابه میتونی به استفاده ای

همینا دیگه... مهمتریناش برای فایلهای استاتیک هست.

6. 4 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون امین

اول از همه jQuery رو از CDN گوگل یا مایکروسافت به صفحه اضافه کن
    بابا فیل اینا میشه دردسر داره ها، چیزی معلومی که نداره تو ایران! فیل شه منم مفقود باشم کله انجمن میپکه با جاش
    بعدا هرچی پلاگین و ... هست رو توی یک فایل js بچپون (این یکی خیلی مهم هست، هرچی درخواست به سرور کمتر بفرستی سرعت بیشتری هم داری)، اگر حجمش به مگابایت هم رسید اینکار رو انجام بده. اونوقت می تونی اسکریپت مورد نظر رو بصورت Asynchronous و یا Lazy Loading به صفحه اینکلود کنی.
    آره این کارو میخوام بکنم ولی هنوز در مرحله ی دولاپمنت!!! تشیف دارم برای همین باید به همه چی دسترسی داشته باشم دو ساعت هی یه فایل رو تغییر ندم سیو کنم و ... کلا البته برای یک طراح هیچ وقت تموم نمیشه این state

نمیدونم با vb هم کار کردی یا نه ولی خیلی بد قلقه
    فایل نیست همه چیش تو دیتابیسه دسته آدم رو میبنده تو این چیزا

حالا مهم اینجاست که، کی میخوای این پلاگینهات اجرا بشن؟ توی روشی که من بهت گفتم ( lazy loading )، صبر میکنه هر وقت لود اطلاعات صفحه تموم شد اونوقت اسکریپت مربوط به پلاگینها رو لود میکنه ( با اینکار سرعت لود شدن هم صفحه و هم خود فایل js تا حد قابل قبولی بالا می یاد. ). ولی در روش Async همزمان با بقیه محتویات فایل js رو لود میکنه که نسبت به روش قبلی کمی بیشتر عملیات لود کردن طول میکشه، ولی در مقایسه با بکار بردن تگ اسکریپت در html خیلی بهتر عمل میکنه.
    داداش اینا رو نمنه و بیلمیر؟ برای جی کوئری هست یا چیزه دیگه ای؟

عملیات gzip و کشینگ هم یادت نره
    والا سرچ کردم یه چیزایی اورد
    یکی میگفت اینا رو بچپون تو htacceess
    کد:
    بعد دیدم زده از تو خوده سی پنل اون optimize website همه کارو میکنه خودش منم الان اونو فعال کردم
    فرقه خاصی نکرده به نظرم

میگم چی کار میکنه اصلا این؟ من فکر کردم space و ... های اضافی رو ور میداره اینطوری حجمه خروجی رو کم میکنه مثله اسکریپت ها ولی مسنکه از این خبرا نیست

آهان دستت درد نکنه برای کد ها
    کدومش رو خودت توصیه میکنی؟
    چون وی بی هست ممکنه مشکل ساز شه اگه تو حینه لود شدن لود نشه
    ولی مثلا دوست دارم اسکریپت های تبلیغی که میزارم آخر لود شه که سرعت لود گرافیک ها و ... ی اصلی سایت رو پایین نیازه راهی نیست؟

میگم opacity هم چیزه باحالیه ها ولی کند میکنه مخصوصا رو سیستم های قدیمی پدره کارت گرافیک در میاد

میگم ایمان عزیز و بر و بچ

برای تبلیغات میخوام از این استفاده کنم که rotate کنه
    کد:
    فقط نمیدونم کند میکنه به خاطره fade و ... یا نه چون خوده منوئه مسنکه کند کرده مقادیری چون لوگو هم فلشه
    البته اگه کند شه opacity رو 1 میکنم تو منو

این اسکریپته خوب و سادست
    منتها من میخوام random فید کنه
    چیزی سراغ ندارید
    با جی کوئری باشه ها

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

ممنون امین

بابا فیل اینا میشه دردسر داره ها، چیزی معلومی که نداره تو ایران! فیل شه منم مفقود باشم کله انجمن میپکه با جاش

آره این کارو میخوام بکنم ولی هنوز در مرحله ی دولاپمنت!!! تشیف دارم برای همین باید به همه چی دسترسی داشته باشم دو ساعت هی یه فایل رو تغییر ندم سیو کنم و ... کلا البته برای یک طراح هیچ وقت تموم نمیشه این state

نمیدونم با vb هم کار کردی یا نه ولی خیلی بد قلقه
    فایل نیست همه چیش تو دیتابیسه دسته آدم رو میبنده تو این چیزا

داداش اینا رو نمنه و بیلمیر؟ برای جی کوئری هست یا چیزه دیگه ای؟

والا سرچ کردم یه چیزایی اورد
    یکی میگفت اینا رو بچپون تو htacceess
    کد:
    بعد دیدم زده از تو خوده سی پنل اون optimize website همه کارو میکنه خودش منم الان اونو فعال کردم
    فرقه خاصی نکرده به نظرم

میگم چی کار میکنه اصلا این؟ من فکر کردم space و ... های اضافی رو ور میداره اینطوری حجمه خروجی رو کم میکنه مثله اسکریپت ها ولی مسنکه از این خبرا نیست

آهان دستت درد نکنه برای کد ها
    کدومش رو خودت توصیه میکنی؟
    چون وی بی هست ممکنه مشکل ساز شه اگه تو حینه لود شدن لود نشه
    ولی مثلا دوست دارم اسکریپت های تبلیغی که میزارم آخر لود شه که سرعت لود گرافیک ها و ... ی اصلی سایت رو پایین نیازه راهی نیست؟

میگم opacity هم چیزه باحالیه ها ولی کند میکنه مخصوصا رو سیستم های قدیمی پدره کارت گرافیک در میاد

میگم ایمان عزیز و بر و بچ

برای تبلیغات میخوام از این استفاده کنم که rotate کنه
    کد:
    فقط نمیدونم کند میکنه به خاطره fade و ... یا نه چون خوده منوئه مسنکه کند کرده مقادیری چون لوگو هم فلشه
    البته اگه کند شه opacity رو 1 میکنم تو منو

این اسکریپته خوب و سادست
    منتها من میخوام random فید کنه
    چیزی سراغ ندارید
    با جی کوئری باشه ها
    خب از مایکروسافت استفاده کن، نه فیل میشه و نه تحریم! اگر یک زمانی لود نشد می تونی از این استفاده کنی:
    کد:
    با vb هم کار نکردم، چند وقت پیش ورژن 4 رو دانلود کردم، ولی بخاطر اینکه null شده بود کدهاش خیلی کثیف بود، منم پاکش کردم

اونایی که گفتم برای پلاگینهای jQuery بود، ولی می تونی اسکریپتهای خود vb رو هم به همین صورت لود کنی.

gzip به تنهایی بکارت نمیاد چون از cache پشتیبانی نمیکنه، باید خودت اینکار رو بکنی. بخاطر همین میگم از cdn ها استفاده کن. باید به همراه gzip از cache هم استفاده کنی، با استفاده از cache سرعت تقریبا 30 الی 40 درصد بالاتر میاد.
    این gzip مثل فایلهای zip و rar فشرده میکنه فایلها رو، میدونی که چی میگم؟!

پلاگینهای jQuery رو با lazy و فایلهای JavaScript از vb رو با async لود کن، مشکلی نباید پیش بیاد؟

--------------
    اگر فقط میخوای از fade استفاده کنی و رندوم باشه، از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن، هم ساده است و هم سبک.
    Last edited by eAmin; 11-04-2011 at 17:09.

9. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خب از مایکروسافت استفاده کن، نه فیل میشه و نه تحریم!
    والا من که هیچ جا از هاسته خودم مطمئن تر سراغ ندارم یا همه با هم میمیرن داون میشه سایت یا با هم هستن دوره همی خشو میگزرونن
    حالا چه فرقی میکنه که تاکید مبکنب این همه از اینور اونور بگیرم؟
    در مورد اون کده هم دستت درد نکنه ولی آخه من یه طوری ساختاری با جی کوئری کردم اگهر با if و اما و شاید و اگر بیاد بالا کله سایت نمور میشهبه ریسکش نمیارزه به نظرم

اونایی که گفتم برای پلاگینهای jQuery بود، ولی می تونی اسکریپتهای خود vb رو هم به همین صورت لود کنی.
    آره شدن که میشه ولی مشکل اینجاست که این vb مثله بقیه مثلا فولدری به نام template و چند تا فایل php نداره که آدم دستش باز باشه اصلا خودش ساختار رو عوض کنه
    دونه دونه باید تو دیتابیس پیدا کنی و بری توش و ...... که من نه حوصالش رو دارم نه وقتش روکلا بد ghelegh ترین اسکریپتی بوده که باهاش کار کردم سره این چیزاش
    البته یه خوبی هایی هم داره این چیزا که سره انتقال هاست و ... به این راحتی ها نمیپکه و ... ولی کلا قالب زدن کامل براش مصیبته

gzip به تنهایی بکارت نمیاد چون از cache پشتیبانی نمیکنه، باید خودت اینکار رو بکنی. بخاطر همین میگم از cdn ها استفاده کن. باید به همراه gzip از cache هم استفاده کنی، با استفاده از cache سرعت تقریبا 30 الی 40 درصد بالاتر میاد.
    این gzip مثل فایلهای zip و rar فشرده میکنه فایلها رو، میدونی که چی میگم؟!
    آره چیزی بخوام دانلود کنم از هاست که نوشتاری باشه tar.gz میکنم قدرتش هم خوبه یه چیزی بینه zip و rar هست ولی احساس میکنم از وقتی که اون کمپرس محتوای سی پنل رو روشن کردن خیلی کند شده بالا اومدن صفحات

پلاگینهای jQuery رو با lazy و فایلهای JavaScript از vb رو با async لود کن، مشکلی نباید پیش بیاد؟
    فکر نکنم عملی کنم این کارو مخصوصا الان ها ولی ممنون بابته پیشنهاد
    خیلی هم دسترسی راحتی به کدهای خود vb ندارم یه چیزای خاص و محدودیش دمه دسته، زمان میبره بدتر

بابته اون کده هم دستت درد نکنه به احتمالا همونیه که میخوام
    فعلا دارم رو گرافیکش کار میکنم این فوتوشاپ cs5 هم این قد سنگینه که این سیستمم جونش در میاد تا یه ذره کار کنه، البته دم و تشکلاتم توش زیاد دارم اونا 2 برابر سنگینش کرده

راستی vb 3.8 دارم من
    لینکشم از این وی بی اسکین گرفتم گمونم قبلی ها رو یادم نیست از کجا گرفتم 2 سال پیش
    ولی به نظرم وی بی اسکین اگه رجیستر نکردی بکن سایت خوبیه نسبت به ایرانی بودنش خوب چیزایی داره
    4 کلا structure اش فرق میکنه من که قصد ندارم برم رو 4 چون کله قالبم رو باید دوباره درست کنم و ... که عمرا حوصالش رو نداشته باشم

--------------------------------------

میگم بچه ها به نظرتون php include از توی .js قابل اجرا هست؟ چون این VB اخمخ کد پی اچ چی رو اجرا نمیکنه از تو قالب
    یه مقدار میخوام برای پایینه انجمن جا و محتوا اضافه کنم مثله سایتش کنم نم نم

11. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

از وقتی که اون کمپرس محتوای سی پنل رو روشن کردن خیلی کند شده بالا اومدن صفحات
    از ySlow استفاده کردی، ببینی مشکل از کجاست؟
    --------
    نه! مثل اینکه داره کم کم جلب میشه، فایرفاکس 5 و 6، IE 10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    * CSS3 Flexbox
    * CSS3 Grid
    * CSS3 Multi-column
    * CSS3 Gradients (on background images)
    * CSS3 Transitions
    * CSS3 3D Transforms
    * ES5 strict mode
    * Compatibility View List
    * User-agent string
    Last edited by eAmin; 14-04-2011 at 20:19.

13. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

از ySolw استفاده کردی، ببینی مشکل از کجاست؟
    چیزای خارجکی میگی امین ها
    این چه موجود عجیب غریب جلل الخالقیه دیگه
    * CSS3 Flexbox
    * CSS3 Grid
    * CSS3 Multi-column
    * CSS3 Gradients (on background images)
    * CSS3 Transitions
    * CSS3 3D Transforms
    * ES5 strict mode
    * Compatibility View List
    * User-agent string
    بهه
    اینا چین دیگه؟
    این IE مثل بچه آدم نمیتونه مثله بقیه بره جلو؟!
    من که نفهمیدم بیشترشون خوردنین یا بو کردنیاین طوری پیش بره همین css3 کاره هر چی برنامه گرافیکی 2d و 3d هست که میکنه
    باید render بگیریم تا چند وقت دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •