من حدود 3 هفته میشه که خریدم (مال من مجاره) و کلی هم برنامههای مختلف (با استفاده از Cer و Key ساینشون کردم) روی اون ریختم، دائما هم دارم باهاش کار میکنم ولی تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده. 4 روز پش هم از طریق اینترنت کامپیوتر اونو آپدیت کردم. ضمنا برعکس بعضی از دوستان که فقط میخوان ایرادها عجیب و غریب از این گوشی بگیرن، تاچش خیلی عالیه و اصلا احتیاجی به فشار بیش از حد نیست و تقریبا میشه گفت با یک اشاره فرمان رو انجام میده (حداقل مال من که اینجوریه).
سرعتش خیلی بالاست، من قبل N73-ME داشتم و وقتی گوشی رو روشن میکردم، کلی باید صبر میکردم تا بالا بیاد ولی این گوشی سریعا بالا میاد و برنامهها رو خیلی سریع انجام میده. GPS خیلی خوبی داره و خیلی راحت وصل میشه. Wlan اونو هم تو فرودگاه مهرآباد امتحان کردم که خیی خوب کار میکرد و سرعتش پیدا کردنش هم خیلی بالا بود.
کلا میشه گفت گوشی خیلی خوبیه و با توجه به امکاناتی که داره و قیمت باور نکردنیش یکی از بهترینهاست.
راستی، برای نوشتن فارسی هم اونو فلش نکردم، بلکه یک برنامه صفحه کلید مجازی فارسی روی اون نصب کردم و حالا خیلی راحت و بدون هیچ مشکل و بخصوص هیچ هزینهای، میتونم هرجایی که خواستم فارسی بنویسم.
رامین
.gif)