لینک زیر رو بخونید.
کمک فنر پراید هم داخلش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک زیر رو بخونید.
کمک فنر پراید هم داخلش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجهتون، واسه پروژم مشخصات کمک فنر پراید رو لازم دارم،اینا گازی بود،من منظورم همون کمکفنرای کلاسیک و فنریه، مشخصات فنر هلیکال فشاری رو میخوام، مث قطر مفتول، تعداد حلقه، طول باز و بسته، قطر داخلی و خارجی.. واسه مدل کردنِ کمک فنر به اینا نیاز دارم..شروعِ پروژمم به مدل کردنش وصله و وقت کمی هم داره، اگر کسی میتونه کمکم کنه دریغ نکنه..منونم
Last edited by ziguratt; 03-03-2012 at 02:38.
یه مقدار اگر راجع به پروژت بیشتر بگی شاید بهتر بششه کمک کرد
اگر می خوای شبیه سازی انجام بدی حتما لازم نیست خود فنر رو بسازی
البته بستگی داره با چه نرم افزاری بخوای کار کنی
راهي نيست؟
هنوز منتظر جواب شما هستم
سلام دوستان پراید من جدیدا وقتی با فرمون در جا بازی میکنی صدای لولای زنگ زده میده یعنی هی قیج قیج میکنه یا توی خیابون یه کم اسفالت پایین بالا باشه هی قیچ قیچ میکنه در ضمن پولوسا شو تازه عوض کردم
دوست من به علت وجود صافی توری دهنه باک استفاده از شلنگ غیر ممکنه.
اگر ماشین شما انژکتوریه می تونی از ورودی بنزین انژکتورها استفاده کنی.
اونو جدا کن و فقط سوییچ رو باز کن .با این کار مقداری بنزین خارج میشه و نه 10 لیتر!!!!!!!!!!!!!!!
ولی اکیدا توصیه می کنم کار خطرناکیه و بنزین با فشار بیرون می زنه.![]()
سلام
آیــا پراید 131 SX پایه گاز سوز تولید میشه ؟
من هرچی دیدم سری SL بــوده !!!
یه پراید 131 SL پایه گاز سوز سفید موتور ارتقا یافته (HP+) گرفتم 10 تومن اما فرمون خشکش خیلی تو ذوقم زد ! رنگش هم نوک مدادی دوست داشتم ولی فعلا موجود نبود !
سلام
یه سوال دارم
چرا فرمون پراید بعد از یه مدتی خود به خود سفت میشه؟
مثلا پراید معمولی که فرمون هیدرولیک نیست رو وقتی تازه میخری خیلی فرمونش خوب و نرمه ولی یه کم که میگذره دیگه خیلی سفت میشه.
برای حل این مشکل سفتی چه کار باید کرد؟
مثلا من الان یه پراید دارم مدل 85 دیگه انصافا فرمونش رو نمیشه به این راحتی چرخوند.
البته اگر سوییچ رو باز بذاری و از توی همون جعبه ترمینالی که پشت باتری هست سیم اولی از ردیف پشت رو هی قطع و وصل کنی همین عمل تکرار میشه و می تونی باهاش ده لیتر رو هم بکشی. فقط اگر خیلی این کار رو بکنی برای قطعات ترانزیستوری ماشینت مشکل پیش میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)