تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 283 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

نه همونه.
    گواهینامه های جدید هم همه ۱۰ ساله هستن دیگه یک سال و اینا نداره
    فقط تو برگه یه سری محدودیت ها رو امضا می کنید که سال اول نباید انجام بدید مثلا رانندگی در جاده و نیمه شب که مهم نیست. همین امروز تو جاده نشستم. اصلا کسی تا خلاف نکنه کاریش ندارن که حالا بخوان ببینن طرف گواهیش یه سال شده یا نه
    فقط یکم رعایت کنید

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نه همونه.
    فقط تو برگه یه سری محدودیت ها رو امضا می کنید که سال اول نباید انجام بدید مثلا رانندگی در جاده و نیمه شب که مهم نیست. همین امروز تو جاده نشستم. اصلا کسی تا خلاف نکنه کاریش ندارن که حالا بخوان ببینن طرف گواهیش یه سال شده یا نه
    فقط یکم رعایت کنید
    دقیقا 2 تا قانون داره تا 1 سال اول
    یکی ننشستن پشت فرمون از 12 تا 6 صبح (کسی کار نداره باو!)
    یکی تو جاده نشستن اینو میتونن گیر بدن ولی بالایی رو کسی کار نداره چون همه میشینن و رعایت نمیشه در ضمن پلیسای راهنمایی رانندگی نصف شب خوابن باو

3. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نه همونه.
    فقط یکم رعایت کنید
    دوست عزیز بحث سر تصادفه. شما اگر خدای نکرده یک تصادفی که منجر به خسارت بشه ، بکنی و مقصر هم باشین ، میان گواهینامت رو میگیرن ، تابلو هم هست دیگه که آیا 1 سال از تاریخش گذشته یا نه ، و دیگه خدا میدونه با گواهینامت چی کار میکنن! منم خودم این قسمت رو موندم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دقیقا 2 تا قانون داره تا 1 سال اول
    یکی ننشستن پشت فرمون از 12 تا 6 صبح (کسی کار نداره باو!)
    یکی تو جاده نشستن اینو میتونن گیر بدن ولی بالایی رو کسی کار نداره چون همه میشینن و رعایت نمیشه در ضمن پلیسای راهنمایی رانندگی نصف شب خوابن باو
    دوست عزیز 2 تا قانون چیه؟ 23 تا قانونه + 4 تا اول که خطرناک هستن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دوست عزیز بحث سر تصادفه. شما اگر خدای نکرده یک تصادفی که منجر به خسارت بشه ، بکنی و مقصر هم باشین ، میان گواهینامت رو میگیرن ، تابلو هم هست دیگه که آیا 1 سال از تاریخش گذشته یا نه ، و دیگه خدا میدونه با گواهینامت چی کار میکنن! منم خودم این قسمت رو موندم!
    نه خیر دوست عزیز اگر تصادف کنی نمیان گواهینامت رو باطل کنن که!
    در بدترین حالت ممکنه بگن چون شما سال اولته ۲ نصفه شب رانندگی کردی مقصر میشی. که بازم نشنیدم برای کسی این اتفاق بیافته.
    حالا می خوای خیالت خیلی راحت باشه اگر تصادف کردی مقصر بودی که هیچی. اگر نبودی سعی کن طرفو قانع کنی که به پلیس زنگ نزنید و فقط خسارت بگیری و بری. نباید لو بدی که سال اولته ها...
    مثلا میگی: اوهو حواست کجاست زدی چراغو داغون کردی.. حالا ۱۰۰ تومن بده کارو زندگی داریم... (این در شرایطی هست که ۲ نصفه شب تصادف کردی ها.. اگر روز روشن بود که ۱۰۰٪ هیچ مشکلی نیست افسر هم بیاد اون طرف مقصر میشه یا خسارت میگیری یا بیمه پولتو میده)
    اگر تصادف سنگین و جرحی هم داشتی که قضیه کاملا فرق میکنه ولی بازم بیمه پولو میده و مشکلی نیست. ممکنه گواهینامت ضبط بشه که فدای سرت. فوقش یه مدت منع میشی و بعد دوباره می تونی رانندگی کنی

7. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دوست عزیز 2 تا قانون چیه؟ 23 تا قانونه + 4 تا اول که خطرناک هستن
    ای بابا شما که میخوای همش حرف خودتو بزنی!
    من میگم شما سال اولو نشین بصرفه تره
    قانون کجا بود عزیز من پلیس نگاه میکنه گواهینامه داری بیمه داری فلان چیکار داره کی گواهینامه گرفتی میزنه تو دستگاهش فرضا جریمه میکنه
    ثانیا شما این جمله رو از کجا آوردی
    اصلا همچین موردی تو اون برگه نبود تصادف جرحی اینا بود ولی این نبود؟ اون بحث 2 سال و فلانم نمیدونم شما از کجا وسط کشیدی چون اصلا قوانین دیگه تغییر نکرده که!؟ فرضا میگه 1 سال اول اگ خلاف نکنی تا 10 سال تمدید میشه اون 2 سال چیه دیگه؟
    1- مقصر بودن در تصادفات منجر به خسارت

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز اگر تصادف کنی نمیان گواهینامت رو باطل کنن که!
    در بدترین حالت ممکنه بگن چون شما سال اولته ۲ نصفه شب رانندگی کردی مقصر میشی. که بازم نشنیدم برای کسی این اتفاق بیافته.
    حالا می خوای خیالت خیلی راحت باشه اگر تصادف کردی مقصر بودی که هیچی. اگر نبودی سعی کن طرفو قانع کنی که به پلیس زنگ نزنید و فقط خسارت بگیری و بری. نباید لو بدی که سال اولته ها...
    مثلا میگی: اوهو حواست کجاست زدی چراغو داغون کردی.. حالا ۱۰۰ تومن بده کارو زندگی داریم... (این در شرایطی هست که ۲ نصفه شب تصادف کردی ها.. اگر روز روشن بود که ۱۰۰٪ هیچ مشکلی نیست افسر هم بیاد اون طرف مقصر میشه یا خسارت میگیری یا بیمه پولتو میده)
    اگر تصادف سنگین و جرحی هم داشتی که قضیه کاملا فرق میکنه ولی بازم بیمه پولو میده و مشکلی نیست. ممکنه گواهینامت ضبط بشه که فدای سرت. فوقش یه مدت منع میشی و بعد دوباره می تونی رانندگی کنی
    دوست عزیز داری اشتباه میکنی جسارتا
    نگاه کن یه قضیه هست
    شما چه گواهینامه داشته باشی چه نداشته باشی چه تو 1 سال اول باشه چه برعکس در هر حال پلیس به اینا نگاه نمیکنه و مقصر رو مشخص میکنه به هر حال یکی مقصره باید خسارت بده
    بحث بعدی میشه مثلا گواهینامه نداشته باشی خوب مثلا ماشینت میره پارکینگ یا بیمه خسارت نمیده از این حرفا.حالا تو ساعتی که نباید رانندگی کنی تو سال اول داری رانندگی میکنی در بدترین حالت ممکن که بخوان سخت گیرانه کار کنه شما جریمه میشی فوقش ماشینت چند روز میره پارکینگ اصلا از این حالت خارج نمیتونه باشه و اینکه پلیس بیاد چون شما تو سال اولی و نصف شب داری رانندگی میکنی مقصر اعلام کنه

11. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

دوست عزیز داری اشتباه میکنی جسارتا
    نگاه کن یه قضیه هست
    شما چه گواهینامه داشته باشی چه نداشته باشی چه تو 1 سال اول باشه چه برعکس در هر حال پلیس به اینا نگاه نمیکنه و مقصر رو مشخص میکنه به هر حال یکی مقصره باید خسارت بده
    بحث بعدی میشه مثلا گواهینامه نداشته باشی خوب مثلا ماشینت میره پارکینگ یا بیمه خسارت نمیده از این حرفا.حالا تو ساعتی که نباید رانندگی کنی تو سال اول داری رانندگی میکنی در بدترین حالت ممکن که بخوان سخت گیرانه کار کنه شما جریمه میشی فوقش ماشینت چند روز میره پارکینگ اصلا از این حالت خارج نمیتونه باشه و اینکه پلیس بیاد چون شما تو سال اولی و نصف شب داری رانندگی میکنی مقصر اعلام کنه
    اره درسته.

13. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

میگم دیگه کلا اینا همش چرته ادم باید فقط سعی کنه مواظب باشه خصوصا لاقل اگه تصادفی میشه مالی باشه نه خدایی نکرده جانی که واقعا آدم عذابش میگیره
    بعضی مواقع هم زیاد دست آدم نیست یدفعه اتفاق میفته مثلا امشب من اومدم از کوچه بیام بیروم گردش به چپ کنم وایستادم دقیق ببینم ماشین هست یا نیست که دیدم نیست اومدم راه بیفتم برم (بر عکس خیلی مواقع سریع هم نپیچیدم تازه!) یه مقدار پیچیدم دیدم یه موتوری با سرعت بالا داشت میرفت تو ماشینم که سریع ترمز زدم (ولی ترمز من فایده نداشت که!؟ اونم 206 V8 ای بی اس اینا به کار نمیومد که) فقط طرف شانس آورد که سریع موتورش رو منحرف کرد از جلوی ماشین من رد کرد وگرنه زده بود!اگر هم من سریع میپیچیدم که دیگه بدتر کل کوچه بسته میشد ترمزاش هم که نمیگرفت معلوم نیست چی میشدحالا بیا درستش کن ما مقصر میشدیم ولی خداوکیلی مردم رعایت نمیکنن آخه موتور تو کوچه با سرعت زیاد؟ منم که شیشه های ماشینم بالا بخاری زده بودم آهنگم بود بی شک صدای موتوری هم ذره ای نمیشنیدم لامصب همین موتوری ها از ماشینا بدترن انگار نه انگار که پرت میشدن چند متر اونور تر بعد تصادف
    پ.ن : چون کوچه شب بود ماشینا هم کنار پارک کرده بودن دیدو کور کرده بودن درست نمیشد موتوری رو که یدفعه داره میادو دید مگه اینکه بشینی 1 ساعت کشیک بدی
    Last edited by ArashMiniStar; 02-01-2015 at 23:37.

15. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من میخوام تازه برم ثبت نام کنمفقط یه چیزی شرکت در کلاسهای آیین نامه اجباری هست؟بعد نهایتا تا قبل عید گواهینامه بنده میاد اگه از فردا شرکت کنم در کلاسها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •