سلام من یه 6-7 خط رو میخواستم واسم زحمتش رو بکشید ....
من خیلی این واسم مهمه و این رو زود میخوام اگه کسی بتونه واسه من این کار رو بکنه خیلی لطف کرده . مرسی
سلام . همون طور که میدونیند من دانشجو این کالج هستم ولی شاید منو کم دیده باشید و اگر هم دیده باشید موقعی بوده که من رو بخاطر چیزی احضار کردین ... مطمئنا شما و خود من خیلی دوست داشتیم و داریم که من دانش اموز خوبی باشم و سر تمامی کلاس ها حاضر باشم و کارهای عادی خودم رو انجام بدم , ولی متاسفانه امسال هم سال عادی واسه من نبود تا کارهایم عادی و عاقلانه باشه . الان هم اینجام تا بگم نمی دونم کامنت من رد شده یا نه ولی من کسی نبودم که بخاطر راحتی و خوشگذرونی غیبت هام زیاد باشه ... هر چی بوده بخاطر اتفاقات تلخی بوده که همه توی یه سال مثل بارون رو سر من ریخت از فوت عزیزترین افرادم تا بیماری های سخت و ... اما از 2 ماه پیش که به شما قول دادم درسم رو جدی ادامه بدم این کار رو کردم و اگه در امتحانی شرکت نکردم چون هنوز به سطح امادگی نرسیده بودم و دادن امتحان تنها من را دلسرد میکرد ... برای همین تنها هدفم ازمون اینترنس هست که باید در ان قبول بشم و اطمینان دارم که میشم و امیدوارم غیبت های من و شرکت نکردن در امتحانات شانش مرا کم نکند چون اگه به کلاسی میرفتم که بخاطر سطح انگلیسی کلاس چیزی نمیفهمیدم تنها وقتم تلف میشد و از این که هستم بدتر میشدم
از شما میخواهم به من درقبولی و کامنت خودتون کمک کنید زیرا من نمی توانم به دلایل بسیار سال دیگر در کالج بمانم . من نمرات خوبم را در ازمون کتبی 18 می به شما نشان خواهم داد و این خیلی بد است که من نمره های خوبی بدست بیاورم ولی شما کامنت خوبی را برای من رد نکرده باشیم و دیگر دیر شده باشد
امیدوارم به من اعتماد کنید و امیدوارم من نیز جواب اعتماد شما رو به خوبی بدهم .
با تشکر
Hi, as you know I am the student of this college though you rarely have seen me and even if you have, it could be because of summoning me... Definitely you and especially I really would like that I be a good student and be attentive in the all classes and do my routine tasks, but sadly this year was not a regular year for me in which I used to do my duties well. And now that I am here, I don't know if my comment is delivered or not, but I was not a person who made a lot of absences due to laziness or recreation... The whole of my absences were because of a load of bitter events which hit me, from losing my dearest persons to severe diseases...But from 2 months ago that I promised you to pursue my studying seriously, I really didn't break my promise and if I didn't take exams that were because I was not not ready and taking those exams just made me disappointed...So that, for now my only goal is the entrance exam which I must pass it and I am sure of my success. And I hope my absences from the classes and exams don't decrease my chance of taking the exams since if I went to a class and didn't understand anything because of not knowing English well, it was just waste of my time and my condition worsened
Therefore, I ask you to help me with the success in the exam and your comment because for several reasons I cannot stay another year in the college. I will show you my good scores in the written exam of 18th May and that is not good that I get good marks but you have not sent a good comment (??) for me and it has got too late
At the end, I hope you trust me and I respond your trust well
Sincerely