ممنون
حل شد !
راه حلبعد managed=false رو به managed=true تبدیل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر این دستور رو در ترمینال بنویسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
حل شد !
راه حلبعد managed=false رو به managed=true تبدیل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر این دستور رو در ترمینال بنویسید
Last edited by ardalan_zapata; 19-05-2009 at 17:34.
به نظر شما بهتر نیست که اگر مشکلی حل شد، کنارش راه حل هم اضافه بشه تا اگر کسی مشکل مشابهی داشت راحت حل بشه؟
من اوبونتو ۸.۰۴ دارم . کدک های totem video player را نصب کردم. ولی وقتی 3gp را اجرا می کنم فقط تصویر را نشون می ده ولی صدا نداره. و وقتی می خواهم Xvid یا MP3 یا Wmv را اجرا کنم با پیغام Failed to
connect stream: Invalid argument
روبرو می شم و چیزی پلی نمی شه. مشکل از کجاست؟
دوست عزیز اگر مشکلتون از این طریق حل شد اعلام کنید تا لیست پست های صفحه اول کامل تر بشه.
هر چند وقت یکبار فهرست تاپیک ها بازبینی میشه و موارد جدید اضافه میشوند ولی اگر دوستان مشکلی داشتند که مشابه نداشت می شه با معرفیش فهرست رو سریعتر به روز کرد...
دیگه این کار مشارکت همه را می طلبه.
Salam Sorry EN type mikonam
____________________________________-
سلام ممنون از آموزشتون >>>>>من هم همین ارور رو دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
root@laptop-hossein:~$ sudo pon dsl-provider
Plugin rp-pppoe.so loaded.
/usr/sbin/pppd: In file /etc/ppp/peers/dsl-provider: unrecognized option 'nic-tap0'
ورژن ابنتو هم 9.04 هست و pppoe آخرین نسخه نصب شده است
ممنون میشم راهنمایی کنید
baed in anjam oon amoozesha ke link gozashtam error bala ro migiram , mamanoon misham doostan rahnamei konan
خسته نباشید
میخواستم ببینم چه جوری میتونم این صدای Beep مانند رو حذف کنم .
این صدا موقعی اتفاق میفته که مثلا به پایان صفحه که میرسی و میخواهی هنوز پایین بری (مثلا اگه نرم افزار File-Roller اگه یه فایل آرشیو رو باهاش باز کنی و بعد باکیبورد به پایین لیست بری حتما این صدا رو خواهید شنید)
![]()
سلام خسته نباشید
راستش من بعد از نصب بعضی نرم افزارها (مثلا Peazip و ... ) موقعی که اونها رو اجرا میکردم اشاره گر موس به گونه ای میشد که داره اجرا میکنه و بهتر هست بگم حالت بالا و پایین پریدن آیکون نرم افزار میشد (ببخشید برای روشن ترکردن موضوع مجبورشدم این اصطلاح رو بیارم ممنون میشم تو اصلاح این اصطلاح هم کمکم کنید) ولی عملا هیچ اتفاقی نمیفتاد و بعد از چند ثانیه بالا و پایین رفتن از حرکت می ایستاد و هیچ چیزی باز نمیشد از ترمینال هم که بازشون میکنم باز هم همین طوری میشه این اتفاق واسه Peazip میفته.
و مشکل دوم که جدیدا باهاش مواجه شدم اینه که فایر فاکس هنگ میکنه این مشکل در Kubuntu 8.10 حتی یه بار هم اتفاق نیفتاد و بیشتر هم روی چیز هایی هنگ میکنه که جاوااسکریپت هستند من JDK و JRE رو نصب دارم و flash plugin رو هم نصب دارم .این مشکل از مشکل اول مهمتر هستش ممنون میشم این رو جواب بدید
مشخصات سیستم من اینا هستند :
Qt: 4.5.0
KDE: 4.2.2 (KDE 4.2.2)
KDE Daemon: $Id: kded.cpp 944896 2009-03-26 13:00:10Z dfaure
Kernel Name : Linux
Kernel Release : 2.6.28-11-generic
Kernel Version : 42-Ubuntu SMP Fri Apr 17 01:58:03 UTC 2009
Operating System : GNU/Linux
Kubuntu Version : 9.04 Amd64
حالا ممنون میشم بگید مشکلم کجا هستش
ممنون از وقتی که گذاشتید
![]()
در مورد هنگ کردن فایرفکس وقتی از جاوا استفاده میکنه
منم این مشکل رو دارم در Linux Mint
این مشکل حل شد و کسانی هم که حل مشکل رو بخوان میتونن به اینجا یه سری بزنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)