شما هر چی برنامه دلت خاست بریز روش بجز گارمین
البته همین گارمینم یه کاری میشه بکنی که شارژ کم نکنه ولی من بلد نیستم
شما هر چی برنامه دلت خاست بریز روش بجز گارمین
البته همین گارمینم یه کاری میشه بکنی که شارژ کم نکنه ولی من بلد نیستم
هيچ كدوم از برنامه هاي موجود واقعا براي اين گوشي نوشته نشده اند. همه اش مال نوكياست. توجه كرده باشي قبل از نصب برنامه هم خودش هشدار مي ده كه اين برنامه مي تونه گوشي رو خراب كنه. تو سايت applications.samsungmobile.com هم برنامه درست و درمون براي اين گوشي وجود نداره.
----------------
در كل شما مختاري با گوشيت هر كاري بخواي بكني. اما اگه اتفاقي افتاد بعدا نگو سامسونگ بده.![]()
میخاستم بدونم 8910hd نسبت به 8510 innvo
چه مزیت هایی داره و در ضمن قیمت hd الان تو بازار چنده
Last edited by good_messi; 23-08-2009 at 11:52.
اون i8910 هست.قینتش هم حدودا 600 الی 700 هست.
دوست عزیز چند بار بگم این گوشی خیلی وقته که دیگه گارانتی اصلیش پیدا نمیشه.مگه اینکه بری واست کارت گارانتی
تقلبی چاپ کرده باشن.با این روشی هم که شما از گوشی استفاده میکنی به اندازه 1100 هم ازش کار نمیکشی.
مثل اینکه یه بنز بخری یه روز در میون باهاش بری سر کوچه و برگردی.
البته من کاری با شما ندارم ولی این که میگین هیچی به جز جاوا نریز که نمیشه. شما برو تو tools و بعد about رو
بزن به چه گندگی نوشته S60 و پایینش هم نوشته this product is based on s60 3rd edition. یعنی هر نرم افزاری که برای ویرایش سوم
سیمبین میاد رو شما میتونی با ساین یا هک نصبش کنی.خیلی راحت.نرم افزار ها و بازی هایی که سیمبین هستن هم
روون تر و سریع تر اجرا میشن چون به زبان خود سیستم عامل هستن.در ضمن اینم بگم که حتی اگه نرم افزاری
مخصوص گوشی n95 8gig یا n96 باشه رو این گوشی هم اجرا میشه.
Last edited by S E V E N; 23-08-2009 at 12:02.
اینجوری که جناب sutsutak میگن ، من کلا تمایلم رو به خرید Innov دارم از دست میدم !
نه قربونش چرا از دست مي دي. بگير اما خوب اين چيزها رو هم بدون. بعدش شايد شما از بعضي ها خوش شانس تر باشي و مشكي برات ايجاد نشه. ولي اگه صرفا براي ان گيج مي خواهي گوشي رو بگيري خوب اينجا بايد بيشتر فكر كني.
حداقل گوشي رو از نمايندگي مجاز خود سامسونگ (خ. جمهوري يا ايران زمين) بگير كه خيالت راحت باشه. اينطوري حداقل مطمئني كه اگه گارانتي هم نداشته باشه، گوشي رو شركت از خود سامسونگ تحويل گرفته. اين خيلي مهمه. آخه بعضي ها به خاطر 60 تومن صرفه جويي مي كنن و بعدش مي گن گوشي مشكل داره.
Last edited by sutsutak; 23-08-2009 at 15:02.
دمت گرم. بايد به نظر هم احترام بذاريم. اين خيلي مهمه.خوبه كه همه با هم در صلح و صفا زندگي كنيم اما بعضي دوستان اينقدر روي سامسونگ تعصب نشون مي دن كه در نهايت به ضرر خود سامسونگ تموم مي شه.
اون بنده خدايي كه مي خواد 400 تومن پول بده گوشي سامسونگ رو براي ان گيج و برنامه هاي نوكيا بخره من توصيه مي كنم اين كار رو نكنه. اين گوشي دو تا بازي داره. يكي آسفالت يكي هم فيفا. اين دو بازي رو سامسونگ تبليغ مي كنه و هيچ جا هم نديديم كه خود سامسونگ بگه بياييد اين گوشي بخريد براي بازي هاي ان گيج. كلا بازي هاي ان گيج به طور پيش فرض براي اين گوشي تعريف نشده اند. تمام شد و رفت. اگه اين دوستمون هم اصلا اين گوشي رو نخره براي سامسونگ خيلي بهتر از اينه كه گوشي رو بخره بعد مشكلي براش پيش بياد و از سامسونگ زده بشه.
دنياي سامسونگ كمي با دنياي نوكيا فرق داره مخصوصا توي اسمارت هاي سيمبين و اين اون چيزيه كه بايد در نظر داشت.
انجور بازي ها و سرگرمي ها بيشتر براي دوستان جوانتر درست شده اند در حالي كه سامسونگ هميشه با يك علامت هايي توي گوشي (مثل وزن، طرح و قيمت) به خريدار مي فهمونه مخاطبش چه كسايي هستن.
به هر حال به نظر من بهتره از هر چيز مطابق هدف اصلي اش استفاده بشه.
سرتون رو درد نيارم. . .
جناب sutsutak شما به یه نکته توجه نکردی
شما میگی از 20 تا برنامه که دانلود میشه یکیش نصب میشه خب میدونی مشکل از چیه ؟ مشکل اینه که شما تا حالا گوشی سیمبین نداشتی
تو سیمبین برای نصب اکثر برنامه ها نیاز به هک یا ساین هست و این هیچ ربطی به سامسونگ نداره و روی تمام گوشی های نوکیا هم وجود داره
اینجوری که شما میگی برنامه ها مخصوص نوکیاست مثل اینه که بگی مثلاً لپ تاپ سونی برنامه هاش مخصوص خودشه و نمیشه روی dell نصب کنی در حالی اون چیزی که اینجا مهمه برند نیست و سیستم عامله
تعداد خیلی کمی از برنامه ها مخصوص خود نوکیا هستن مثل انگیج و نوکیا مپ که برای نصب کردن اونا روی 8510 باید ریپک بشن... ریپک کردن هم کار ساده ای هست در حدی که یکی از کاربرای موبایلستان خودش این کارو انجام میده
پس تا الان عملاً برنامه ای نیست که روی این گوشی نصب نشه
بعضی از برنامه ها با سخت افزار گوشی همخونی ندارن...نصب میشن ولی درست کار نمیکنن مثل منشی و چراغ قوه... به جز این دوتا من تاحالا برنامه ای ندیدم که روش جواب نده
بازیم هر چی ریختم خیلی خوب جواب میده
تنها برنامه ای هم که شارژ گوشی رو قورت میده گارمینه...تا حالا من هیچ برنامه ای به جز گارمین ندیدم که شارژشو کم کنه
پس مطمعن باشید که این گوشی اکثر برنامه هارو به خوبی اجرا میکنه حتا انگیج که الان چندتا عکس ازش میزارم که خیالتون راحت بشه
نتیجه : اقای sutsutak بدلیل عدم آشنایی با هک و ساین نتونستن روی گوشیشون برنامه نصب کنن که الان متوجه قضیه شدن
کلاینت انگیج :
محیط کلاینت انگیج و بازی های نصب شده :
اجرای بازی sims2pets :
![]()
نرم افزار های سیمبین ویرایش سوم که تا الان روی گوشی تست کردم و جواب داده :
core codec player
JBtaskman
Jukebox player
nimbuzz
screenshot
smart movie
swich off
sys explorer
x-plore ( نیاز به هک کردن گوشی )
farsi locaization sms type ( نیاز به هک کردن گوشی )
skyfire ( مرورگر وب )
hellox 2 ( برنامه مخصوص هک گوشی )
smartcom gps
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)