تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 630 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

6

اصلا اينطور نيست . يه كم بيشتر تلاش بكني مشكل حل ميشه . شايد هم تلاش ميكني و روش اشتباهي داري !!! ببين مشكل كار كجاست پسر. از خودت سوال كن تا به جواب برسي .
    خوب اين خيلي خوبه . درس به اين مهمي رو 100 زدي يعني ميتوني باز هم صد بزني هر درسي رو!!! يعني تو توانايي اين كار رو داري . ببين چي كار كردي كه زيست رو 100 زدي ؟؟؟ خوب واسه درسهاي ديگه هم اين برنامه رو اجرا كن.
    در صد هاي شيمي خوبي هم داري . پس ديگه چي ميگي؟؟؟
    باور كن تو يك ماه ميشه همه درسها رو تا حد قابل قبولي بالا برد . من خودم تجربه كردم .
    من فقط مطمئن هستم که روش دری خوندنم درسته.ولی کمیتش مشکل داره. من واسه این آزمون 14 ساعت زیست و 18ساعت شیمی(به شیمی خیلی علاقه دارم) و 20 ساعت هم بقیه درسها رو خوندم. مطمئن هم اگر واسه بقیه هم اینقدر وقت بگذارم ، اگر هم 100 نزنم ولی بالای 60 بزنم.
    انشاالله میخوام ساعات مطالعه رو افزایش بدم.برم رو هفته ای 45 الی 50 ساعت.

2. 7 کاربر از pesarebaba2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    من حدودا هفته ای 40 تا 45 ساعت درس میخونم
    و اینکه در زمینه ریاضی و زیست و انگلیسی پایه خوبی دارم اما مشکل من درس عربی و هندسه و امار است
    ایا نیاز هست برای کنکور هندسه و امار را خوند مگه چقدر سوال میاد؟
    کسی روشی رو بلده که بتونم عربیم رو تقویت کنم بجز معلم
    یک سوال دیگر
    برنامه من در سال 88 خوندن درس های شیمی عربی دینی فیزیک است امسال هم که فارسی و انگلیسی و در حال حاضر ریاضی و برای نیمه اسفند زیست رو انتخاب کردم به نظرتون این نوع برنامه ریزی خوبه

در ضمن خرداد فقط تست هست
    روش مطالعاتی خوبی رو سراغ دارید که بتونم ازش استفاده کنم و مفید باشه

4. این کاربر از mohsen_blid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان
    من حدودا هفته ای 40 تا 45 ساعت درس میخونم
    و اینکه در زمینه ریاضی و زیست و انگلیسی پایه خوبی دارم اما مشکل من درس عربی و هندسه و امار است
    ایا نیاز هست برای کنکور هندسه و امار را خوند مگه چقدر سوال میاد؟
    کسی روشی رو بلده که بتونم عربیم رو تقویت کنم بجز معلم
    یک سوال دیگر
    برنامه من در سال 88 خوندن درس های شیمی عربی دینی فیزیک است امسال هم که فارسی و انگلیسی و در حال حاضر ریاضی و برای نیمه اسفند زیست رو انتخاب کردم به نظرتون این نوع برنامه ریزی خوبه

در ضمن خرداد فقط تست هست
    روش مطالعاتی خوبی رو سراغ دارید که بتونم ازش استفاده کنم و مفید باشه
    اصولا میگن همه یدرسارو باهم بخونین حتی تو یه روز نباید یک نوع درس رو خوند کلا برنامه باید تنوع داشته باشه
    آمار 2 تا سوال میاد که نمیتونه خیلی سخت باشه واسه چی الکی دو تا تست راحت رو از دست بدی خوندنش کلا 2 ساعت وقت میگیره خیلی بخوای تمرین کنی 2 ساعت هم تست هندسه هم که برای بچه های ریاضی تقریبا20 تا میاد فکرکنم. در هرصورت برای بچه های تجربی هم کمتر از 10 تا نباید باشه
    اگه واسه عربی هم راهی پیدا کردی به منم بگو من عربی قلمچی رو بالای 20 نزدم درحالی که بقیه درسام خوبه.عربی اساسی ترازمو پایین میکشه

6. 2 کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.من محمدم پیش تجربی.مثل اینکه اینجا دو تا تجربی داریم که یکیشون کولاکه.

یکیشونم از اون بچه های باحال تلاشگره.
    درسم نسبتا خوبه.ولی نه به خوبی only for you(ببخشید شما محمد امین هستید تو مجله آزمون دیدم)
    میانگین ترازم 7152 می باشد!این آزمون کولاک ترین آزمونم بود.در حالی که دو آزمون قبلم افتضاح بود.
    ترازم امروز 7327 شد.رتبه ام هم 189 ولی آزمون پیش ترازم 6900 بود!خدارو شکر راضیم.
    سال پیش کلا درگیر المپیاد شیمی بودم.امروزم شیمی 3 رو 100 زده با این که 10 ماه یه صفحه اش نخوندم!
    به عشق شیمی وداروسازی از ریاضی تغییر رشته دادم.انشاالله می خوام داروسازی تهران قبول شم.(البته اگه این بومی گزینی ظالمانه رو بردارن)

شما چطورین.خوشحال میشم با شما عزیزان آشنا شم.
    یعنی واقعا یک نفرم پست منو ندیده؟خیلی ممنون از خوشامدگویی گرمتون!فکر نمی کردم با یه عضو جدید اینطوری برخورد کنید!

8. 2 کاربر از pozitron1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lomon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی واقعا یک نفرم پست منو ندیده؟خیلی ممنون از خوشامدگویی گرمتون!فکر نمی کردم با یه عضو جدید اینطوری برخورد کنید!
    سلام عزیز...
    خوش اومدی...
    پس قبلا ریاضی بودی... بچه هایی که از ریاضی میرن تجربی خیلی خوب نتیجه می گیرن..
    احتمالا تو این آزمون کانون کارنامه شما رو هم خواهیم دید و این خیلی خوبه...

امیدوارم موفق باشید

10. 3 کاربر از lomon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اصولا میگن همه یدرسارو باهم بخونین حتی تو یه روز نباید یک نوع درس رو خوند کلا برنامه باید تنوع داشته باشه
    آمار 2 تا سوال میاد که نمیتونه خیلی سخت باشه واسه چی الکی دو تا تست راحت رو از دست بدی خوندنش کلا 2 ساعت وقت میگیره خیلی بخوای تمرین کنی 2 ساعت هم تست هندسه هم که برای بچه های ریاضی تقریبا20 تا میاد فکرکنم. در هرصورت برای بچه های تجربی هم کمتر از 10 تا نباید باشه
    اگه واسه عربی هم راهی پیدا کردی به منم بگو من عربی قلمچی رو بالای 20 نزدم درحالی که بقیه درسام خوبه.عربی اساسی ترازمو پایین میکشه
    هندسه پایه + هندسه تحلیلی حدودا 20 سوال

به نظرم اگه عربی رو از کتاب درسی + ایاد فیلی بخونی هیچ مشکلی نداره
    منتها خیلی باید دقیق و عمیق باید بخونی!
    ما دبیرای عربیمون تو ددبیرستان خیلی خوب بودن نکته نکته هر تمرین یا پارگراف درس رو می گفتن ! هرچی مربوط به اعراب و اینا بود ... واسه همین عاشق عربی شدم!
    اگه بخوای همینجوری بخونی از رو کتاب به صورت تیتر وار هیچ تاثیری نداره
    به نظرم عربی یه جورایی خوندنش مث ریاضی می مونه!

12. 4 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

حرفهای مریم جان تایید میشه !
    منم تو عربی قویم ! البته بعضی وقتا سوتی های خفنی می دم ! ( چند وقت پیش تو همین تاپیک )
    ولی در کل عربی نقطه قوتمه !
    اگه خوب خوب بخونید و بفهمیدش مطمئنا ازش خوشتون میاد !
    من نمی دونم چرا اکثر داوطلبا با عربی مشکل دارن ( اگه بگین ممنون میشم ! ) ولی حدس می زنم اکثر بچه ها تفاوت بین عربی خوندنو با بقیه درسها نمی دونن چیه !

نحوه خوندن عربی کاملا منحصر به فرده و با بقیه درسها 100% فرق می کنه !
    برای عربی:
    1) باید کاملا از پایه شروع کنین
    2) دروس حتما به ترتیب خونده بشن
    3) ترجیحا کل عربی رو بخونین و بعد تست مختلط بزنین ( نه تست مبحثی ! )
    4) تا یه مطلبو نفهمیدین سراغ مطلب بعدی نرید !

این آخری خیلی مهمه ! ببینین تو درسی مثه حسابان شما می تونین کل مبحث حدو بخونین و اگه رو مبحث مثلثات تسلط ندارین حد مثلثاتی رو می ذارین کنار و بعد از تسلط برمی گردین و این قسمتو می خونین ! یا مثلا واسه ترکیبیات اون قسمتی که مربوط به گراف هستش رو میشه موقتا حذف کرد و بعدا خوند یا بقیه درسها ...

ولی عربی جوریه که تا یه مبحثو نفهمیدین نباید برید سراغ مبحث بعدی ! تا وقتی که نمی تونی اعراب اصلی رو تو جمله تشخیص بدی نباید بری سراغ اعراب فرعی ! تا وقتی اعراب فرعی رو خوب متوجه نشدی نباید بری سراغ اعراب تقدیری و ...
    این اشتباهیه که اکثر بچه های مرتکب می شن ! باید از درس اول عربی 2 شروع کنین و به ترتیب برید جلو ! هیچ نکته ای رو از قلم نندازین ! و اگه از پایه اساسا مشکل دارین برگردین عربی 1 !

من خودم منبع خیلی خوبی که واسه عربی باشه فعلا سراغ ندارم ! ولی مریم جان به نکته خوبی اشاره کرد ! بررسی خط به خط کتاب درسی بهترین راه مطالعه عربیه !
    یه منبع فعلا پیدا کردم که نمی دونم گیر میاد یا نه ! مال 4-3 سال پیشه ( چون کتابها تغییر نکرده میشه ازش استفاده کرد ! ) قیمتش هم احتمالا 2250 تومنه ، خط به خط کتاب رو بررسی کرده و واقعا فوق العادس !
    ببینم می تونم گیرش بیارم یا نه !

به امید موفقیت هممون تو کنکور 88 !

14. 2 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

سلام عزیز ، خیلی خیلی خوش اومدی !
    نزدیک آزمونهای کانون که میشه تا یکی دو روز بعدش همه درگیر رتبه و تراز و اینا می شن اینه که حواسشون پرت میشه متوجه نمی شن کی میاد کی میره !
    lomon جان راست میگه ! بچه هایی که از ریاضی می رن تجربی معمولا موفقن ! شیمیتون هم که خوبه ، پیشاپیش تبریک می گم !

موفق باشی

16. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

14 عربی

یه منبع فعلا پیدا کردم که نمی دونم گیر میاد یا نه ! مال 4-3 سال پیشه ( چون کتابها تغییر نکرده میشه ازش استفاده کرد ! ) قیمتش هم احتمالا 2250 تومنه ، خط به خط کتاب رو بررسی کرده و واقعا فوق العادس !
    ببینم می تونم گیرش بیارم یا نه !
    من واقعا دنبال همچین چیزی هستم. میشه لطفا کاملتر توضیح بدی؟
    با تشکر!

18. 2 کاربر از fnmtebyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من واقعا دنبال همچین چیزی هستم. میشه لطفا کاملتر توضیح بدی؟
    با تشکر!
    اگه این منبع رو به ما هم معرفی کنی ممنون میشیم

20. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •