والا فروشگاه اینترنتی دیجی کالا به نظرم معتبر تر هست ممکنه یه خورده قیمتش بالا باشه ولی مطمئن هست !
والا فروشگاه اینترنتی دیجی کالا به نظرم معتبر تر هست ممکنه یه خورده قیمتش بالا باشه ولی مطمئن هست !
ممنون ، از هرکی تو اصفهان بپرسی بهت میگه ، مجتمع پارک ! چهارباغ بالا .
www . albas co . com
آره ، دقیقا" .
درسته مطمئنه اما برای آیپاد تاچ بهشون خیلی اعتماد نکن چون من تجربه دارم بهت میگم.والا فروشگاه اینترنتی دیجی کالا به نظرم معتبر تر هست ممکنه یه خورده قیمتش بالا باشه ولی مطمئن هست !
قسمت مشاوره و خرید دستگاه پخش موسیقیشون حتی فرق 2G و 3G رو نمیدونن و یه بار منو 3 روز معطل کردن هیچ کسی نمیدونست حتی مسئولش!!!!! اخرش هم گفتن 2G یه اگر همون روز میگفت 3G سفارش میدادم الان من هم جز آیپاد دارها بودم ولی خدا رو شکر نبود من شدم جز آیفون دارها![]()
Last edited by payamf1; 12-06-2010 at 11:58.
دوستان وضعیت اتصال به TV چطوره؟
برای فیلم دیدن یا حتی بازی!؟
برای بازی کاربرد نداره ولی برای دیدن عکس و فیلم خوبه البته هزینه خرید یک کابل خوب بالاس
تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!برای بازی کاربرد نداره ولی برای دیدن عکس و فیلم خوبه البته هزینه خرید یک کابل خوب بالاس
ــــــــــــــــ
آیپاد نسل سوم 32 گیگ، اون قطب نمای مغناطیسی رو هم داره؟
زیاد کسی دنبال اتصال به TV نبوده تا حالا.اگه واقعا" اینی که میگی (ارزون) امکانپذیره ، به ما هم بگو ...تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!
نه نداره ...آیپاد نسل سوم 32 گیگ، اون قطب نمای مغناطیسی رو هم داره؟[
منظورم این بود که خیلی کاربرد نداره... حالا واقعا با کیفیت به درد بخور و فول اسکرین میداد؟؟؟تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!
اونی که من دیدم نداشتآیپاد نسل سوم 32 گیگ، اون قطب نمای مغناطیسی رو هم داره؟
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
منظورم این بود که خیلی کاربرد نداره... حالا واقعا با کیفیت به درد بخور و فول اسکرین میداد؟؟؟تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!
اونی که من دیدم نداشتآیپاد نسل سوم 32 گیگ، اون قطب نمای مغناطیسی رو هم داره؟
اره هم کیفیت خوبی داشت هم فول اسکرین (افقی) بود! یه سرچ YouTube بزن!منظورم این بود که خیلی کاربرد نداره... حالا واقعا با کیفیت به درد بخور و فول اسکرین میداد؟؟؟
فیلطر + دایل آپ =====> نمیشه یه سرچ زد !!!!یه سرچ YouTube بزن!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)