تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 940 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Become a Legend Saved Games Files Fix

لینک دانلود غیر مستقیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.
    این ابزار میتواند به شما در ترمیم فایل save بخش Become a Legend کمک کند.

در ادامه به نوع ارور و ایراد های موجود اشاره شده و گفته شده که در بخش های مختلف بازی هم ممکن است این ایراد شکل گیرد که برای سایر موارد konami باید اقدام کند و ما نمیتوانیم فعلا مشکلات سیو سایر بخش های بازی را برطرف کنیم.
    Last edited by mohsen.rajabi; 20-10-2008 at 00:20.

2. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا لینک مستقیم برنامه ;it server رو بی زحمت میدی ؟؟؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

به نظر شما سوت زدن داور چرا این جوریه ؟
    انگار داور سوت بلبلی میزنه ؟؟ نه ؟؟
    کی موافقه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک Pes2008 توضیح داده شده.

آقا منم بلد نیستم اگه میشه یه بار دیگه راهنمای استفادشو بزارید تا هر کسی که بلد نیست یاد بگیره

به نظر شما سوت زدن داور چرا این جوریه ؟
    انگار داور سوت بلبلی میزنه ؟؟ نه ؟؟
    کی موافقه ؟
    ولی به نظر من بهتر شده چون فضای بازه صدای صوت میپیچه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی جواب سوالم اینقد سخت بود!؟
    دوست عزیز درست اینه که شما سوالت سخت افزاریتون را در بخش سخت افزار بپرسی تا پاسخ بشنوی.
    اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک PES2008 توضیح داده شده.
    کرسپو عزیز من تنها مشکلی که با این کیت سرور دارم اینه که داخلش مثل کیت سرور pes 2008 فایلی به نامه playerlist و یا uni نداره که من بدونم لباسها و چهره ی بازیکنان را با چه شماره ی سیو کنم!

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

لینک دانلود غیر مستقیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.
    این ابزار میتواند به شما در ترمیم فایل save بخش Become a Legend کمک کند.

در ادامه به نوع ارور و ایراد های موجود اشاره شده و گفته شده که در بخش های مختلف بازی هم ممکن است این ایراد شکل گیرد که برای سایر موارد konami باید اقدام کند و ما نمیتوانیم فعلا مشکلات سیو سایر بخش های بازی را برطرف کنیم.
    بهتر نبود، لینک سایتی رو که این مطلبو با ترجمش از اونجا کپی کرده، ذکر میکردی؟!

حالا که قانونی به نام کپی رایت در ایران وجود نداره، حداقل خودمون رعایت کنیم.

یعنی جواب سوالم اینقد سخت بود!؟
    در چه قیمتی می خوای؟ چه رمی باشه؟ به سیتمت باید ببینی میخوره یا نه!

آقا منم بلد نیستم اگه میشه یه بار دیگه راهنمای استفادشو بزارید تا هر کسی که بلد نیست یاد بگیره
    شما واسه ساکر 2009 می خوای؟ با کیت سرور ساکر 209 هنوز نمیشه کفش وارد کرد. یعنی هیچی به غیر از

لباس نمیشه وارد کرد. شما اگر کیت سرور رو دانلود کنی، راهنماش در پوشه doc در داخل کیت سرور هستش.

کرسپو عزیز من تنها مشکلی که با این کیت سرور دارم اینه که داخلش مثل کیت سرور pes 2008 فایلی به نامه playerlist و یا uni نداره که من بدونم لباسها و چهره ی بازیکنان را با چه شماره ی سیو کنم!
    در مورد فایل playerlist دقیق نمیتونم توضیح بدم. چون من هنوز بازی به دستم نرسید و عملاً از هیچیش خبر ندارم.

اما در مورد بقیش باید بگم، اشکال نداره. شما خودت پوشه یونی رو بساز و بقه پوشه ها رو هر طور خواستی طراحی

کن. (اگه توی ساکر2008 از کیت سرور استفاده میکردی، از اون الگو بگیر!)

کیت سروری که تا الان امده فقط میتونی باهاش کیت وارد کنی و مدول AFS2FS رو داره. پس شما الان نه میتونی

فیس وارد کنی، نه مو، نه کفش، نه توپ و نه استادیوم. فقط میتونی کیت وارد کنی و از پوشه img هم میتونی مثل

نسخه های قبلی استفاده کنی.

8. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

این آپشن جدید که Beauty صفحه قبلی گذاشته چه جوریه قشنگه؟beauty جان آپشنش قشنگه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
    خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این آپشن جدید که Beauty صفحه قبلی گذاشته چه جوریه قشنگه؟beauty جان آپشنش قشنگه ؟
    من دانلودش کردم به شخصه نپسندیمش !
    لباسهای باشگاه انگلیس و اسپانیا بهتر شده اما درست طراحی نکرده و تبلیغ روی لباسهای تیمهای انگلیسی و اسپانیایی نیست! و همین باعث شده تفاوت زیادی با لباسهای قبلیشون نکنه.

12. این کاربر از Alireza Taji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هم اینو دانلود کردم اما کیت سرور نصب نمیشه
    یعنی پیغام نصب رو میده اما توی پیغامش میگه no action required
    ویندوزم هم ویستا هست و run as an administrator رو هم فعال کردم
    چون توی قسمت انتخاب لباسها دکمه های page up و page down کار نمیکنند و لباسها غلطه
    مجبور شدم با afs explore خودم فایل رو بازسازی کنم
    لطفا بگید مشکل نصب نشدن کیت سرور چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •