تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 299 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب من با تیم میلان میرم ولی نتونستم بازیکن به درد بخور پیدا کنم
    یک لیست از یک سری بازیکن اومد که همشون ضعیف بودن
    چطور میشه یک بازیکن رو توی لیست فروش گذاشت؟

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

براي خريد بازيكناي بزرگ شما حتما نياز داري كه تيمت 4 ستاره به بالا باشه در غير اينصورت براي به خدمت گرفتن يه بازيكن بايد 3 برابر قيمت واقعي بهش پيشنهاد بديد همراه با دو برابر حقوقي كه كه از باشگاه خودش ميگيره ولي اگه تيم شما 4 ستاره به بالا باشه يه ذره بيشتر از قيمتش بهش پيشنهاد بدين مياد

از اسمش پيداس ديگه ليستي هست كه توش بازيكنهايي كه دوست دارين در زمان فصل ترانسفر قرارداد ببنديد رو اضافه ميكنيد اونجا صرفا به خاطر اينكه ممكن هست اواسط فصل يه جستجو بكنيد يه بازيكن خاص نظر شما رو جلب كنه بهتر اينه كه اون بازيكن رو به ليست اضافه كنيد تا اگه فصل ترانسفر برسه با يه نگاه به ليست بتونيد پيدا كنيد اون بازيكن رو و ديگه مجبور نباشيد دوباره جستجو كنيد يه مزيتي هم داره اين short list اينكه وقتي اسكوت شما يه بازيكن براي شما پيدا ميكنه و شما شديدا ميخواييد كه به تيم شما بياد بهتره اول به ليست اضافه كنيد و بريد سيو كنيد بريد از توي ليست بخريدش 2 حالت پيش مياد يا به تيم شما مياد يا نمياد اگه اومد فبها اگه نيومد لود كنيد بازي رو دوباره بريد از توي ليست بخريد بالاخره مياد به تيم بعضا مي بينيد بازيكنهايي كه اسكوت (استعداد ياب) شما يه بازيكن پيدا ميكنه يا يه بازيكن از تيم آكادمي باشگاه به شما معرفي ميكنه موقع خريد يه دفعه مي بينيد قبول نميكنه بنابراين شورت ليست براي اين جور مواقع خوبه

در مورد تمرين شما تعداد بازيكنات رو بيش از 14 15 نفر كن هر هفته سه بار تمرين بده بازيكنانت درسته خسته ميشن و مصدوم ميشن عوض رشدي كه ميكنن واقعا اعجاب انگيز هست من به وسيله تمرين توي 08 Dos Santos رو به 99 هم رسونده بودم

Whatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt????? ??????????????????
    بابا می خوای برشکستم کنی
    من همینطوریشم بازیکنام بازی میکنن خسته میشن و برای E-mail میاد که تقاضای استراحت دارن بعد شما میگین من هفته ای 3 دفعه تمرین بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب یک کاریش میکنم ولی بدبخت میشم میگم 3 دفعه یعنی هم دفاع هم هافبک هم حمله رو؟؟؟؟؟
    یا همشو یکی
    این که امکان نداره همشو یکی چون دیگه مثلا هافبکی برایم نمیمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب من با تیم میلان میرم ولی نتونستم بازیکن به درد بخور پیدا کنم
    یک لیست از یک سری بازیکن اومد که همشون ضعیف بودن
    چطور میشه یک بازیکن رو توی لیست فروش گذاشت؟
    برای این کار باید بری توی ترانسفر مارکت بعد سرچ بزنی و بازیکن مورد علاقت پیدا کنی . پیشنهاد من اینه جوان گرایی کنی و فقط سراغ بازیکن های 20 و 21 ساله بری .اگه 80 باشند در عرض یکی دو فصل به بالای 90 می رسند. توصیه می کنم ار پاتو استفاده کن . منم با میلان رفتم الان پاتو بهترین بازیکنم قیمتش نوجومی شده و میتونم 6 بازیکن باش بخرم.برای فروش بازیکن های خودت باید به کلاب ترانسفر بری.

5. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من اینهمه فیفا بازی کردم نمیدونستم تمرین داره میشه بگیدچطوری
    باتشکر

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هر چی بازیکن جوان سرچ کردم همشون میانگین امارشون 50 تا 60 بود
    میشه بگین توی کدوم لیگ ها بازیکنان جوونش بهتره
    من هم خودم با پاتو خیلی حال می کنم...همیشه فیکس ترکیبه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از اورتون Baxter رو بخر يا كارلوس ولا رشد خيلي خوبي داره اندرسون رو هم از من يونايتد بخر اگه تونستي bale و ريچاردز رو هم براي دفاع بخر خسوس ناواس هم عالي رشد ميكنه مسي رونالدو و فابرگاس هم كه جاي خود دارند ولي baxter رو بخر از اورتون

سلام
    باتشکر
    ميري توي calendar و روي روزهاي خالي اينتر ميزني و مشخص مي كني كه چه نوع تمريني مي خواي بدي امكان تمرين از فيفا 08 به منيجر مود اضافه شده توي 07 نبود

Whatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt????? ??????????????????
    بابا می خوای برشکستم کنی
    من همینطوریشم بازیکنام بازی میکنن خسته میشن و برای E-mail میاد که تقاضای استراحت دارن بعد شما میگین من هفته ای 3 دفعه تمرین بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوب یک کاریش میکنم ولی بدبخت میشم میگم 3 دفعه یعنی هم دفاع هم هافبک هم حمله رو؟؟؟؟؟
    یا همشو یکی
    این که امکان نداره همشو یکی چون دیگه مثلا هافبکی برایم نمیمونه
    من تمرين ها رو پشت سر هم ميذارم تا پدر بازيكنا در بياد و بيشترين مصدوم رو داشته باشم وقتي مصدوم ميشن بدون اينكه تغييري تو تركيب بدم بازيكنان ذخيره فرصت بازي براشون پيش مياد تمرين بيشتر همراه با مربيان لول 10 = رشد سريع بازيكنان

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببین تو بهتره بری یک دونه Scout بگیری تا بازی کن های خلاق رو برات پیدا همینطوری جوون ( پایین 18 سال ) بعدش هفته ای حداقل یک تمرین بزار.
    حالا اگه به رشدشون دقت کنی میبینی که در یک بازی مثبت 12 تا XP گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یا هم میتونی از Youth Academy استفاده کنی ولی Scout معقول تره.

سلام
    باتشکر
    میری قسمت Office بعد میزنی Calendar بعدش تاریختو مشخص میکنی بعد یا ینتر میزنی یا ضربدر که 4 تا پستتو نشون میده ( دفاع , حمله , دروازه بان , هافبک ) که هر کدوم ترین مخصوص خودشو داره!
    دقت کنی که در هفته هایی که 2 بازی داری ( یکی لیگ یکی جام ) اصلا انتخاب نکنی که باعث مصدومیت و خستگیه زیاد میشه و همونطور که میدونی خستگی توی فیفا 09 یک بدبختیه ( توی 08 اینطور نبود ).
    سعی هفته هایی که بازی نداری ( توی این هفته ها حد آقا 2 تا به بالا تمرین بزار نه از یک پست ) یا مثلا یک بازی داری انتخاب کن.
    دقت کن آپگرید مربی هات تاثیر بسیار زیادی در تمرین داره .

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

از اورتون baxter رو بخر يا كارلوس ولا رشد خيلي خوبي داره اندرسون رو هم از من يونايتد بخر اگه تونستي bale و ريچاردز رو هم براي دفاع بخر خسوس ناواس هم عالي رشد ميكنه مسي رونالدو و فابرگاس هم كه جاي خود دارند ولي baxter رو بخر از اورتون

ميري توي calendar و روي روزهاي خالي اينتر ميزني و مشخص مي كني كه چه نوع تمريني مي خواي بدي امكان تمرين از فيفا 08 به منيجر مود اضافه شده توي 07 نبود

من تمرين ها رو پشت سر هم ميذارم تا پدر بازيكنا در بياد و بيشترين مصدوم رو داشته باشم وقتي مصدوم ميشن بدون اينكه تغييري تو تركيب بدم بازيكنان ذخيره فرصت بازي براشون پيش مياد تمرين بيشتر همراه با مربيان لول 10 = رشد سريع بازيكنان

الان که اصلا نمی تونم.
    چون که در هفته 2 تا بازی دارم و بازیکنم کم دارم برای رهایی از بدبختی به لمپارد 2 برابر قیمتش پیشنهاد دادم اومد
    تازه پویل و رونالدینیوم هم مصدومن
    بدبختی زیاد دارم بازیکن کم همش دارم از بازیکنایه جوون استفاده میکنم یک بار فرانک ریبریم قرمز شده بود خراب!!!!!!!!!!!!!!
    که بعدش یک مصدومیت کوچیک شد و بعد خوب شد!!!
    الان فولهامم 4 ستاره هست
    4 تا بازی کن خارجی دارم یک عالمه جوون آینده دار که همه خریدارشونن!!!!!!!
    البته توی 360 یک حالی میده این منیجر که هیچ بازیه دیگه ای نمیده!!!
    اگه دقت کنین میفهمین که چقدر روش کار شده ( تعداد ایمیل ها یا پیغام مدیر یا مدیریت برنامه ریزی لیگ یا بازی کن های جوون که برات میان و... واقعا آدم کف میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خیلی ممنون بابت کمکتون دو تا سوال دیگه هم دارم اینه که نمیشه مثل پرو بزنی وسط بازی خودش تعویض کنه ودیگه اینکه چجوری از گوشه ها سانت کاد دار کشید مایل کار نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما وقتی سرچ زدی لیگ روی any ، وضعیت ترانسفور هم روی Any بذار، من خودم اورال را روی 80- 100 قرار می دادم.بقیه ی تنظیمات سرچ بسته به اینکه چه پستی می خوای قرار بده.این جوری تا دلت بخواد بازیکن سرحال بت معرفی می کنه که می تونی با یه کم پول بیشتر راضی شو کنید خصوصا گمنام ها را.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •