خوب من با تیم میلان میرم ولی نتونستم بازیکن به درد بخور پیدا کنم
یک لیست از یک سری بازیکن اومد که همشون ضعیف بودن
چطور میشه یک بازیکن رو توی لیست فروش گذاشت؟
خوب من با تیم میلان میرم ولی نتونستم بازیکن به درد بخور پیدا کنم
یک لیست از یک سری بازیکن اومد که همشون ضعیف بودن
چطور میشه یک بازیکن رو توی لیست فروش گذاشت؟
Whatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt????? ??????????????????
بابا می خوای برشکستم کنی
من همینطوریشم بازیکنام بازی میکنن خسته میشن و برای E-mail میاد که تقاضای استراحت دارن بعد شما میگین من هفته ای 3 دفعهتمرین بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب یک کاریش میکنم ولی بدبخت میشم میگم 3 دفعه یعنی هم دفاع هم هافبک هم حمله رو؟؟؟؟؟
یا همشو یکی
این که امکان نداره همشو یکی چون دیگه مثلا هافبکی برایم نمیمونه![]()
برای این کار باید بری توی ترانسفر مارکت بعد سرچ بزنی و بازیکن مورد علاقت پیدا کنی . پیشنهاد من اینه جوان گرایی کنی و فقط سراغ بازیکن های 20 و 21 ساله بری .اگه 80 باشند در عرض یکی دو فصل به بالای 90 می رسند. توصیه می کنم ار پاتو استفاده کن . منم با میلان رفتم الان پاتو بهترین بازیکنم قیمتش نوجومی شده و میتونم 6 بازیکن باش بخرم.برای فروش بازیکن های خودت باید به کلاب ترانسفر بری.
سلام
من اینهمه فیفا بازی کردم نمیدونستم تمرین داره میشه بگیدچطوری
باتشکر
من هر چی بازیکن جوان سرچ کردم همشون میانگین امارشون 50 تا 60 بود
میشه بگین توی کدوم لیگ ها بازیکنان جوونش بهتره
من هم خودم با پاتو خیلی حال می کنم...همیشه فیکس ترکیبه
از اورتون Baxter رو بخر يا كارلوس ولا رشد خيلي خوبي داره اندرسون رو هم از من يونايتد بخر اگه تونستي bale و ريچاردز رو هم براي دفاع بخر خسوس ناواس هم عالي رشد ميكنه مسي رونالدو و فابرگاس هم كه جاي خود دارند ولي baxter رو بخر از اورتون
ميري توي calendar و روي روزهاي خالي اينتر ميزني و مشخص مي كني كه چه نوع تمريني مي خواي بدي امكان تمرين از فيفا 08 به منيجر مود اضافه شده توي 07 نبود
من تمرين ها رو پشت سر هم ميذارم تا پدر بازيكنا در بياد و بيشترين مصدوم رو داشته باشم وقتي مصدوم ميشن بدون اينكه تغييري تو تركيب بدم بازيكنان ذخيره فرصت بازي براشون پيش مياد تمرين بيشتر همراه با مربيان لول 10 = رشد سريع بازيكنان
ببین تو بهتره بری یک دونه Scout بگیری تا بازی کن های خلاق رو برات پیدا همینطوری جوون ( پایین 18 سال ) بعدش هفته ای حداقل یک تمرین بزار.
حالا اگه به رشدشون دقت کنی میبینی که در یک بازی مثبت 12 تا XP گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یا هم میتونی از Youth Academy استفاده کنی ولی Scout معقول تره.
میری قسمت Office بعد میزنی Calendar بعدش تاریختو مشخص میکنی بعد یا ینتر میزنی یا ضربدر که 4 تا پستتو نشون میده ( دفاع , حمله , دروازه بان , هافبک ) که هر کدوم ترین مخصوص خودشو داره!
دقت کنی که در هفته هایی که 2 بازی داری ( یکی لیگ یکی جام ) اصلا انتخاب نکنی که باعث مصدومیت و خستگیه زیاد میشه و همونطور که میدونی خستگی توی فیفا 09 یک بدبختیه ( توی 08 اینطور نبود ).
سعی هفته هایی که بازی نداری ( توی این هفته ها حد آقا 2 تا به بالا تمرین بزار نه از یک پست ) یا مثلا یک بازی داری انتخاب کن.
دقت کن آپگرید مربی هات تاثیر بسیار زیادی در تمرین داره .
الان که اصلا نمی تونم.
چون که در هفته 2 تا بازی دارم و بازیکنم کم دارم برای رهایی از بدبختی به لمپارد 2 برابر قیمتش پیشنهاد دادم اومد
تازه پویل و رونالدینیوم هم مصدومن
بدبختی زیاد دارم بازیکن کم همش دارم از بازیکنایه جوون استفاده میکنم یک بار فرانک ریبریم قرمز شده بود خراب!!!!!!!!!!!!!!
که بعدش یک مصدومیت کوچیک شد و بعد خوب شد!!!
الان فولهامم 4 ستاره هست
4 تا بازی کن خارجی دارم یک عالمه جوون آینده دار که همه خریدارشونن!!!!!!!
البته توی 360 یک حالی میده این منیجر که هیچ بازیه دیگه ای نمیده!!!
اگه دقت کنین میفهمین که چقدر روش کار شده ( تعداد ایمیل ها یا پیغام مدیر یا مدیریت برنامه ریزی لیگ یا بازی کن های جوون که برات میان و... واقعا آدم کف میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
خیلی ممنون بابت کمکتون دو تا سوال دیگه هم دارم اینه که نمیشه مثل پرو بزنی وسط بازی خودش تعویض کنه ودیگه اینکه چجوری از گوشه ها سانت کاد دار کشید مایل کار نمیکنه
شما وقتی سرچ زدی لیگ روی any ، وضعیت ترانسفور هم روی Any بذار، من خودم اورال را روی 80- 100 قرار می دادم.بقیه ی تنظیمات سرچ بسته به اینکه چه پستی می خوای قرار بده.این جوری تا دلت بخواد بازیکن سرحال بت معرفی می کنه که می تونی با یه کم پول بیشتر راضی شو کنید خصوصا گمنام ها را.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)