سلام د وستان
اگه من تو همه امتحانات شرکت نکنم مشکلی پیش میاد
سلام د وستان
اگه من تو همه امتحانات شرکت نکنم مشکلی پیش میاد
بچه ها واسه منم میزنه :اطلاعاتی جهت چاپ یا نمایش وجود ندارد!
سایت گلستان اطلاعیه زده که مشکلات از بابت چه مواردی میتونه باشه. الان فهمیدم که مشکل از چی هست. من پایان نامه رو این ترم با سه تا درس دیگه برداشتم. مطمئنم که اشکال از این هست. ترم قبل یه بخشنامه اومده بود که به همراه پایان نامه فقط یه دونه درس میشه برداشت ولی چون سیستم گلستان بهم اجازه داد که بردارم منم برداشتم و با خودم گفتم که فوقش این هست که اگه نتونم پایان نامه رو بنویسم به عنوان ناتمام میمونه واسه ترم بعد و پولش رو دیگه واریز نمیکنم! خاک توی سرم الان باید حذفش کنم و یک میلیون پرید هوا!خب این رو همون اول نمیزاشت بردارم تا این طوری نشه!!!
ویرایش :
مجددا خاک توی سرم! اجازه حذف پایان نامه رو هم بهم نمیده. عجب گیری کردم ها!!!![]()
Last edited by Squall Leonhart; 29-12-2010 at 15:14.
help me![]()
باید پیگیر دو تا سایت زیر باشی :
سایت دانشگاه پیام نور :
سایت سازمان سنجش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخبار رو هم گوش کن اعلام میکنن. هنوز که خبری نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من گزارش 101 ام اینو میزنه !! مطمئنید گزارش 428 ! میگیریداطلاعاتی جهت چاپ یا نمایش وجود ندارد!؟
فترچه فراگیر کارشناسی هفته آینده منتشر می شود و علاقه مندان می توانند از طریق اینترنت و یا دفاتر پستی با پرداخت مبلغ ۵۰ هزار تومان از تاریخ ۱۵ دیماه ۸۹ نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام کنند.سلام.من میخوام کارشناسی فراگیر شرکت کنم.ثبت نامش از کی شروع میشه؟دفترچه اش کی میاد؟اصلادفترچه رو از کجا بایستی تهیه کرد؟مرسی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور ۲۶ دی ۸۹ می باشد
===============
جک سال!!! ( رشته های جدید پ.ن)
مهندسی نفت،مهندسی راه آهن،مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک
مهندسی پلیمر
،مهندسی مواد
واسه من هم 101 و 428 رو اینطوری میاره.
پیام نور بخواد نفت بذاره من تغییر رشته میدم!!![]()
گراش 101 دیگه چه صیغه ایه؟
من این 428 رو پرینت گرفتم بالاخره...کارت دانشجویی رو هم دارم..همین بسه دیگه واسه امتحان؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)