تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 905 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    سال نو مبارک
    چند وقت پیش دیدم روی موتور ماشین روغنی شده بردم نمایندگی گفتتن باید ببری موتورشو بشوری بیاری بزاری اینجا یه روز صبح روشنش کنیم ببینیم کجاس نشتیش تا بگیریمش
    حالا بعضی ها بهم میگن موتورو نشور مشکل پیدا میکنه
    به نظرتون چیکار باید بکنم؟
    سلام
    اگه منظورتون از روی موتور , قسمتهای بالائی موتور هست احتمالاً از واشر درپوش سوپاپها هست .
    یا از اورینگ دلکو یا کاسه نمد داخل دلکو ( برای ماشینهائی که دلکو داره )

اگر زیر ماشین هست باید همونطور که دوست عزیزمون گفتند تمیز بشه بعدش هر روز چک بشه تا نشتی رو پیدا کنید
    واشر کارتر
    کاسه نمد میل لنگ
    شل بودن فیلتر
    خراب بودن اورینگ دلکو
    خراب بودن کاسه نمد درون دلکو
    واشر درپوش سوپاپها

از مهمترین جاهاست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 24-03-2013 at 02:20. دليل: اضافه

2. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هر سوالی دارید بپرسید .
    علم و دانش زیاد نمیشه مگر با پرس و جو و جستجو
    محمدجان مرسی ازینکه جواب ماهارو میدی
    والا شخصا خیلی دوس دارم توی این مسایل وارد بشم ولی خب نه کسی هست که واقعا حالیش باشه و نه کسی هم هست که این اطلاعات رو کامل و دقیق در اختیارمون قرار بده
    حالا میخواستم اگه شما مقاله ای چیزی دارین در مورد اجزای درون ماشین(کلا تمومِ چیزهایی که زیر کاپوت قرار گرفتن که با عکسی چیزی راجع به خودشون و کارشون یه توضیح مختصر داده باشه ممنون میشم اینجا بزارید)

بعد سوال بعدی:
    ما اون هفته پرشیامون بنزین تموم کرد و مجبور شدیم 2تا 4 لیتری بنزین بریزیم.با ریختن بنزین ماشین روشن میشد ولی بلافاصله خاموش میکرد(دور موتور به زیرِ 1000 که میرسید خاموش میشد!) خلاصه با بدبختی حرکتش دادیم و بعدا خودم یه مقدار با بستِ باتری که بازی کردم درست شد!
    حالا میخواستم بدونم مشکل از کجا بوده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز بسیار متشکرم
    حالا با اسپری موتور که گفتین کار من هست یا باید یکی کاربلد باشه؟ میشه توضیح بدید لطفا خودم انجام بدم
    من که دیدم روی موتور بود، دلکو هم نمیدونم داره یا نه
    ماشینم 132 مدل 90 هست
    حالا اگه ما تعمیر نکنیم چی میشه؟ مشکلی پیش میاد؟
    آخه روغنشو که نگاه میکنم کم نمیاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشین من پرشیا مدل87 دوگانه هست
    راستش چند وقته بعضی وقتا که نیم کلاچی میخای راه بیفتی زیر کلاچ یه صدای تپ تپ میاد تا ماشین راه بیافته تقریبا مثل اینه که ماشین بکسل باد کنه.بیشترم وقتایی که یخورده بخاد زور بزنه اینجور میشه.بیشترم از سمت لاستیک جلویی سمت راستا احساس میکنم باشه.
    بردمش میکانیک گفت به احتمال زیاد ماله دسته موتوره و دسته موتوره سمت راست را تعمیر کرد ولی الان بازم همونجوره...
    خودم احساس میکنم از دیسک و صفحه باشه ولی خوب اخه تقریبا 1.5 ساله دیسک و صفحه عوض کردم ماشینم 30000کارکرده.
    نمیدونم چطور بگم ولی تقریبا وقتی اینجوری میشه مثل اینکه یه چیزس زیر پات ضربه بزنه ها....
    کمکم کنین
    راستی زیرو بند ماشینم زیاد جالب نیست ولی فک نکنم از زیروبند باشه.

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

مرسی دوستان واسه راهنمایی هاتون. الان یه سوال دیگه دارم. فکر کنم ایراد ـه کارُ فهمیده باشم. اگه اشتباه نکنم باید برق دزدی داشته باشه. چطوری باید مطمئن بشم که ماشین برق دزدی داره؟ در ضمن وقتی ماشین فن ـش شروع به کار کردن کرد نزدیک به 10 دقیقه اصلاً خاموش نکرد و وقتی ماشینُ خاموش کردم همچنان فن ـش تا یکی دو دقیقه روشن موند بعد خاموش شد. الان فن ایراد پیدا کرده با این وضع؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام دوستان!
    من یه پراید مدل 91 دارم.
    فن رادیاتور من بعداز روشن شدن درجه سوم آمپردیجیتال صفحه کیلومتر روشن میشه و کار میکنه ونمیزاره که آمپر آب به وسط برسه!
    این خوبه یا باید تنظیم بشه تا وقتی که آمپر وسط رسید روشن بشه؟
    ضمنا ماشین من دوگانه شرکتی هست وبعضی وقتها هنگامی که ماشین رو میزنی روی گاز تا حرکت کنی از داخل کاپوت جلو یه صدایی مثل سوت یا موج رادیو میاد که با فشار دادن پدال بیشتر میشه!؟
    بردم نمایندگی گفتن از کیفیت گاز هستش!آیا این حرف درسته؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by ha789di; 25-03-2013 at 13:16.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام. من ماشینم پراید دوگانه دستی مدل 84

اقا من مدتی هست وقتی موتور ماشین گرم باشه امپر تقریبا بالا باشه روی بنزین ماشین را وقتی با دنده 2 یا 3 داری حرکت میکنی و پا رو از روی گاز بر میداری بعضی وقتاش ماشین شروع میکنه به تقه زدن یا در اصطلاح عطسه کردن که یا باید گاز بدم یا کلاج بگیرم تا خوب بشه میگم همه اوقات نمیشه بعضی وقتاش . قبلا فقط روی بنزین اینجوری میشد ولی جدیدا روی گاز هم یکم میشه . در سرعتهای بالا نمیشه ها فقط با دنده 2 و 3

یه مکانیک نشون دادم گفت شاید از پمپ بنزین باشه یکی هم گفت از دلکو .

شما بگید چی هست؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام. من ماشینم پراید دوگانه دستی مدل 84

اقا من مدتی هست وقتی موتور ماشین گرم باشه امپر تقریبا بالا باشه روی بنزین ماشین را وقتی با دنده 2 یا 3 داری حرکت میکنی و پا رو از روی گاز بر میداری بعضی وقتاش ماشین شروع میکنه به تقه زدن یا در اصطلاح عطسه کردن که یا باید گاز بدم یا کلاج بگیرم تا خوب بشه میگم همه اوقات نمیشه بعضی وقتاش . قبلا فقط روی بنزین اینجوری میشد ولی جدیدا روی گاز هم یکم میشه . در سرعتهای بالا نمیشه ها فقط با دنده 2 و 3

یه مکانیک نشون دادم گفت شاید از پمپ بنزین باشه یکی هم گفت از دلکو .

شما بگید چی هست؟ ممنون
    سلام.پراید یکی از دوستان تقریبا همچین مشکلی داشت که از سنسور مپ وشمعها بود.با تعویض شمعها(سنسور مپ رو یادم نیست عوض کرد یا نه)مشکل حل شد.گفتم شاید این موضوع بدردت بخوره.البته ماشین شما کاربراتوری هست چون فرودید دلکو تنظیم نیست بنابراین
    سنسور نداره.
    Last edited by محمد داود; 25-03-2013 at 21:10.

10. این کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    بالا رفتن آمپر آب و پائین اومدنش دو علت داره حداقل :
    1- خراب بودن ترموستات و باز نشدنش در حرارتِ نوشته شده روی ترموستات .
    یعنی مثلا در 75 درجه باز نمیشه و حرارت میره بالا بعدش در حرارتِ بالا یهو باز میشه و آمپر آب میاد پائین .
    علتش یا تموم شدن عمر طبیعی ترموستات هست یا بی کیفیت بودنش یا استفاده از آب معمولی به جای آب رادیاتور استاندارد .
    2 - کم بودن آب در رادیاتور که باعث میشه وقتی گاز نمیدیم آب به موتور نرسه و آمپر بره بالا و با گاز دادن آب تا حدی به جریان میافته و آمپر میاد پائین .
    3- این علت احتمالش خیلی کمه :
    درست وصل نبودن سیم منفی باتری به بدنه
    سلام
    امروز که دقت کردم قدیم روی 4 خانه روشن میشد. جدیدا روی خانه چهارم فن خاموش هست و میاد روی خانه 5 فن روشن میشه
    البته همیشه نیست و خیلی موقع ها مثل قدیم رو خانه 4 کار میکنه.
    اب رادیاتور خوب هست . البته موقع خاموش شدن ماشین بعضی وقت ها از سمت قمقمه (مخزن) کمی اب رادیاتور میریزه کف خیابون. بعد از خاموش شدن ماشین. البته تابستان هم میریخت اما اون موقع امپر این طوری نمیشد.
    باتری هم باز کردم و سیم چک کردم و تمیز کردمش. .
    البته اگر اشتباه نکنم بعد از تعویض روغن موتور و گیربکس و فیلتر هوا و فیلتر روغن این طوری شد.
    اما بعید میدونم ربطی داشته باشه چون خودم بالای سرش بودم و کار خاصی نکرد و مشکلی نبود اونجا.
    ببرم دیاگ بزنن؟ می خودی دست کاری نکنن . گفتم شاید نشانه ما رو نزدیک تر کنه به مشکل
    Last edited by Life24; 25-03-2013 at 22:34.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    سال نو همه مبارک
    من وقتی میخوام دور بزنم فرمون آخرش یه صدایی میده انگار یه جا گیر کرده ول میشه ( مثله صدایه قلنج ) صدای تق به نظرتون مشکل از کجاس و من باید چیکار کنم؟
    یه سوال دیگه وقتی توی جاده های خراب با چاله های زیاد میرم یه صدایه لق لق از چرخ ها میاد به نظرتون مشکل این از کجاست؟
    ماشین هم 405 مدل 90 هستش
    خیلی خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •