دوستان امروز از ساعت 5 كيپايه پرواز از بوستون به دبي؟
موفق باشيد...
دوستان امروز از ساعت 5 كيپايه پرواز از بوستون به دبي؟
موفق باشيد...
سلام دوستان. ببخشید که پا برهنه وارد میشم.من خیلی وقته شبیه ساز کار می کنم .حدودا 5 سال.امسال fsx تهیه کردم.دنبال اضافاتش بودم که با اینجا اشنا شدم.میخواستم fspassenger نصب کنم .با 1000 مکافات دانلود کردم.sp1 هم گرفتم
اما sp1 نصب نمیشه باید چکار کنم؟
ممنون
سلام
این یک کتاب دیگس که رو پلت فرم fs2004 آموزش داده . رفرنس خود ایرکرافت ها رو هم داره ....کلا پریدن رو با این نرم افزار آموزش داده...امیدوارم بدرد بخوره
این هم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه کم کم داری با این کتابهات بیش از حد حال می دی ها!
دست گلت درد نکنه!![]()
دوستان سلام
من قبلا چندتا پست داده بودم و توی اون پست ها گفتم تایر هواپیما می ترکه و شما دوستان عزیز به من جواب دادید که سوخت اضاف دارید.حالا یه سوال؟؟؟ اون هواپیماهایی که دچار نقص فنی میشن و باک پر سوخت هستش چه طوری فرود میان که تایر نمی ترکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
این شبیه ساز پرواز Google Earth رو دیدین؟ خیلی باحاله!
چاکریم ...خدایش اینا کتاب های من نیستا...یه وفت فکر نکنید من نوشتم...![]()
کسی نظری نداره؟
سلام.خوب ماهم بازیو خریدیم و داریم نصب میکنیم.لطفا آموزش های ابتدایی رو بدید یا صفحه شو بگید.همچنین آموزش آنلاین بازی کردن![]()
Last edited by mes que un club; 24-03-2010 at 07:01. دليل: رفع مشکل
سلام خوش اومديد.
براي آموزشهاي ابتدايي و پايه لطفا به صفحه اول مراجعه کنيد.
انشالا به آنلاين هم ميرسيم...
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
بله منم همين مشکل برام چند وقت پيش افتاد" شما انقدر بايد به پرواز ادامه بديد تا سوخت کم و هواپيما براي لندينگ آماده بشه. البته بعضي از هواپيماها هم اين قابليتو دارن که سوخت رو تو هوا تخليه کنن.
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
سلام دوست عزيز.
چه اروري ميده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)