تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 303 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ممنون ولی آخر Wondershare Video Converter Ultimate v5.5.1.0
    رو دانلود کنم یا Xilisoft Video Convertor Ultimate 6.5 ؟
    اگه کارت گرافيک شما Nvidia باشه Wondershare رو دان کن چون ميتونه از Cuda براي تبديل هم استفاده کنه يعني وقتي بخواي تبديل کني هم Cpu و هم Gpu در تبديل شرکت خواهند کرد و اين امر باعث خواهد شد سرعت و کيفيت تبديل بطور محسوس بالا بره . در ضمن همه فرمت ها تقريبا جه صوتي يا تصويري در برنامه Wondershare تعريف شدن .

اين برنامه Dvd Rip هم داره .

2. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان من از Magic DVD Ripper خیلی استفاده کردم و هر بار با این مشکل برخوردم که تنها راه چاره دوباره فعال شدن برنامه تعویض ویندوزه بعد از چند تا ریپ کردن برنامه دیگه غیر قابل استفاده می شه و وقتی میزنی که تبدیل کنه ارور زیر میده
    سریال جدید هم که میزنی مینویسه برنامه رجیستر شد ولی وقتی میخوای برنی تبدیل کنه باز ارور زیر رو میده و تبدیل نمی کنه وقتی که این ارور رو داد دیگه فرقی نمی کنه که پاک کنی دوباره بریزی یا یک ورژن دیگه نصب کنی دیگه درست نمی شه

دوستانی که نسخه ی کرک شده رو دارن لطف کنن بزارن اینجا چون خیلی به این برنامه احتیاج دارم
    با تشکر
    خیلی برنامه ها یواش یواش یه سمتی حرکت کردند که کرک کردن فایده نداره و وقتی بری تو وب کرک لو میره. من مدتی است که از فایروال رایگان کمودو CoMODO استفاده میکنم و روی حالت Custom Policy گذاشتم که هر برنامه ای مخصوصا آدوب آکروبات و .... بخوان وصل شن و کرکشون کلا بترکه اول باید از من اجازه بگیره.
    من هم میدونم کدوم برنامه کرک شده و کدوم عادیه خب اجازه صادر میکنم. پیشنهاد میکنم به جای دردسرهای مختلف برای یافتن کرک فایروال نصب کنید و بعد از مدت کوتاهی بهش عادت میکنید و راحت میشید.

4. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    منظور من اینه که از بین این ها بهترینش و در واقع با کیفیت ترین پلیر کدام است؟هر چند به این نکته واقفم که کلمه بهترین شاید این جا معنی درستی نداشته باشه.

2.فایل من همون طنز مهران مدیری کریسمس 2011 هست که حدود 1.2 گیگ حجمشه.یه سوال برای من پیش اومده که اگر بخوام این فایل رو سی دی رایت کنم خود نرم افزار ها قابلیت رایت دارند(نرم افزارهای رایت) یا ابتدا باید با کانورتور تبدیل کنم و سپس اونو به دو قسمت تبدیل کنم سپس رایت؟
    ممنون دوستان
    برای این کار خاص همون Splash Pro به نظرم بهتره.
    تازه کارت گرافیکت شتاب دهی به دیکد ویدئو داشته باشه با این خوب جواب میده. یه پست در مورد این قضیه داشتم و 8 9 تا پلیر رو تست کرده بودم که موقع پخش کدوم متر سی پی یو مصرف میکنه، اونجا از این بحث ها کردم. ولی این پسوند بد قلقه برای همین این پلیر رو پیشنهاد میدم وگرنه KMplayer و Splayer رو خودم بیشتر استفاده میکنم تا بقیه. البته بعد از ویندوز مدیا پلیر.

برنامه ی رایت سی دی Nero Vision، یه بخش از پکیج Nero نسخه 8 و 9 و 10 همینه که فایل رو ایمپورت کنی خودش هم تبدیل میکنه و هم تیکه میکنه که رو دو تا VCD راست بشه.

6. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی برنامه ها یواش یواش یه سمتی حرکت کردند که کرک کردن فایده نداره و وقتی بری تو وب کرک لو میره. من مدتی است که از فایروال رایگان کمودو CoMODO استفاده میکنم و روی حالت Custom Policy گذاشتم که هر برنامه ای مخصوصا آدوب آکروبات و .... بخوان وصل شن و کرکشون کلا بترکه اول باید از من اجازه بگیره.
    من هم میدونم کدوم برنامه کرک شده و کدوم عادیه خب اجازه صادر میکنم. پیشنهاد میکنم به جای دردسرهای مختلف برای یافتن کرک فایروال نصب کنید و بعد از مدت کوتاهی بهش عادت میکنید و راحت میشید.
    ممنون دوست عزیز ولی یادمه یکی از کاربران که همین مشکل منو داشت یه راه حل گفته بود که باید بری توی ثسمت run و یادم نیست چی تایپ کنی و بعد بری ثسمت تنظیمان یادم نیست دقیقا که من 6 ماه پیش بود رفتم ولی اون آخرین فولدری که گفته بود رو پیدا نکردم
    اینطور که معلومه Magic dvd ripper طوری برنامه ریزی شده که وقتی 10 تا فبلم برات ریپ کرد دیگه از کار می افته که باید بری از یه قسمتی اون شماره ی 10 دستی خودت زیاد کنی که به این مشکل بر نخوری ولی متاسفانه من جاشو پیدا نکردم و گفتم شاید پچی داده باشن که این مشکل رو برطرف کرده باشه
    کسی از دوستان چیزی نداره (پچ یا کرک؟)

8. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ***Spring***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ♠♠♠♠♠♠♠

11

ممنون از همه دوستان
    منظور من اینه که از بین این ها بهترینش و در واقع با کیفیت ترین پلیر کدام است؟هر چند به این نکته واقفم که کلمه بهترین شاید این جا معنی درستی نداشته باشه.

2.فایل من همون طنز مهران مدیری کریسمس 2011 هست که حدود 1.2 گیگ حجمشه.یه سوال برای من پیش اومده که اگر بخوام این فایل رو سی دی رایت کنم خود نرم افزار ها قابلیت رایت دارند(نرم افزارهای رایت) یا ابتدا باید با کانورتور تبدیل کنم و سپس اونو به دو قسمت تبدیل کنم سپس رایت؟
    ممنون دوستان
    سلام ...

بعضی از برنامه های رایت ، قابلیت کانورت رو هم دارند ( البته یه سری از پسوندها رو ) ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+++++++

پ.ن :
    فایل من همون طنز مهران مدیری کریسمس 2011 هست که حدود 1.2 گیگ حجمشه
    لینک دانلود این فایل رو ( 1.2 گیگ رو ) میخواستم ...

10. 2 کاربر از ***Spring*** بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگه کارت گرافيک شما Nvidia باشه Wondershare رو دان کن چون ميتونه از Cuda براي تبديل هم استفاده کنه يعني وقتي بخواي تبديل کني هم Cpu و هم Gpu در تبديل شرکت خواهند کرد و اين امر باعث خواهد شد سرعت و کيفيت تبديل بطور محسوس بالا بره . در ضمن همه فرمت ها تقريبا جه صوتي يا تصويري در برنامه Wondershare تعريف شدن .

اين برنامه Dvd Rip هم داره .
    سعید جان Xilisoft Video Convertor Ultimate 6 هم داره. منوی
    Tool>Preference
    تب Convert و بخش GPU تنظیماتش هست. البته از Stream هم پشتیبانی میکنه و من چون سری 5000 دارم الان دارم میگردم ببینم چرا خاموشه !!!

بعد Nvidia ها همشون ندارند. جدیدها دارند ولی فکر کنم سری 200 به بعد همشون داشتند. 9000 رو یادم نیست. یک مساله دیگر. کیفیت من خونده بودم پایین تر از X264 هست ها !!!! نه؟ اگه لینکی چیزی داری دریغ نکن.

چه افزایش سرعتی با یه کارت گرافیک 100 120 تومنی داریم ها !!!

مدلهایی که ساپورت شده هم در اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مال من 5730 بود و تو لیست نیست. بنابراین مشکلی وجود نداره.
    Last edited by alireza1411; 02-02-2011 at 15:45.

12. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مرسي عليرضا جان ، چون Xilitsoft نصب نداشتم متوجه اين موضوع نشدم، البته اين امکان، سري 6 به نرم افزار اضافه شده و خوبي اون اين هست که از Stream هم پشتيباني ميکنه چون Wondershare اين امکان رو نداره .

بعد Nvidia ها همشون ندارند. جدیدها دارند ولی فکر کنم سری 200 به بعد همشون داشتند.
    نه من يه گرافيک GS 8400 داشتم که اونم Cuda داشت ، خوده شرکت انويديا نرم افزاري براي تبديل فايل هاي تصويري به نام BadaBoom داره که از Gpu براي تبديل استفاده ميکنه و اون موقع بعد با اين نرم افزار تبديل ميکردم.

کیفیت من خونده بودم پایین تر از X264 هست ها !!!! نه؟ اگه لینکی چیزی داری دریغ نکن.
    H264 کدک استاندارد هست که X264 يه نوع انکودر اوپن سورس اون محسوب ميشه. ولي فکر نکنم کيفيت به x264 ربطي داشته باشه بلکه مربوط ميشه به برنامه Xilitsoft که نتونسته تنظيمات بهينه اي براش درست کنه البته اينم بخاطرات محدوديت هاي نرم افزاري فکر کنم باشه
    دنبال لينک هم ميگردم اگه پيدا کردم حتما معرفي ميکنم

مدلهایی که ساپورت شده هم در اینجا:
    خوب تو اين لينک سري 9000 و 8000 انويديا هم هستن که
    مال من 5730 بود و تو لیست نیست
    آره متاسفانه ، گرافيک من 4890 هست و تو ليست سري دسکتاپ هم وجود داره ، امتحان ميکنم نتيجه رو ميگم

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

Last edited by saeed774; 02-02-2011 at 19:56.

14. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسي عليرضا جان ، چون Xilitsoft نصب نداشتم متوجه اين موضوع نشدم، البته اين امکان، سري 6 به نرم افزار اضافه شده و خوبي اون اين هست که از Stream هم پشتيباني ميکنه چون Wondershare اين امکان رو نداره .

نه من يه گرافيک GS 8400 داشتم که اونم Cuda داشت ، خوده شرکت انويديا نرم افزاري براي تبديل فايل هاي تصويري به نام BadaBoom داره که از Gpu براي تبديل استفاده ميکنه و اون موقع بعد با اين نرم افزار تبديل ميکردم.

کدک H.264 نسبت به X.264 از تنوع تنظيمات کمتري برخوردار هست و به طبع اونم کيفيت پايين تري نسبت به x264 داره .

آره متاسفانه ، گرافيک من 4890 هست و تو ليست سري دسکتاپ هم وجود داره ، امتحان ميکنم نتيجه رو ميگم

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

کدک H.264 نسبت به X.264 از تنوع تنظيمات کمتري برخوردار هست و به طبع اونم کيفيت پايين تري نسبت به x264 داره .

BadaBoom زیاد جالب نیست. دنبالش نرو. اگه واقعا دنبال استفاده از CUDA هستی از چیز استفاده کن:
    Cyberlink Media Expresso
    این شاید اولین برنامه ای باشه که در کنار واسط گرافیکی بسیار عالی و جالب و امکانات خوب تونسته از هر دو شتاب دهی Stream و CUDA استفاده کنه.

بر اساس تست های سایتهای معتبر کیفیت تبیل فایل با ATI Stream کمتر از CUDA هستش. در واقع ویدیوها کمی مات میشه ، انویدیا کیفیتش بهتره. اما خب همون طور که گفتی نسبت به X264 کیفیتش پایینه و معمولا حرفه ایها همون x264 رو با سرعت کمترش می پسندند.

یه نکته هم هست در مورد CUDA نسخه های مختلف. روز گرافیک های جدید تر امکانات بیشتری پشتیبانی شده. تاثیرش روی سرعت رو هم نمیدونم.

16. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

total video converter هم خوبه

تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ورژن جديد يعني 6.5 Xilisoft رو نصب کردم درسته ، از Ati Stream پشتيباني کرد و سرعت تبديل هم عالي شده ولي ............

عليرضا جان شما Wondershare رو نصب کن خيلي کيفيت بالاتري نسبت به Xilisoft داره . يه فايل ts رو به Mkv با هردو تبديل کردم با رزوليشن و تنظيمات يکسان ، ولي اولا Xilisoft توي تبديل ts صدا نداره ! و کيفيت هم افتضاح!! واقعا اين Wondershare کيفيتش خيلي بهتر هست حتما امتحانش کن ،‌سرعتش هم خوبه

19. 3 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •