نمايندگي پمپ هيدروليك رو عوض كردن. البته يه پمپي گذاشتن كه با فابريك 206 فرق مي كنه.
اميدوارم جنس بدي بناشه
نمايندگي پمپ هيدروليك رو عوض كردن. البته يه پمپي گذاشتن كه با فابريك 206 فرق مي كنه.
اميدوارم جنس بدي بناشه
سلام
دوست عزیز بهتر بود اجازه اینکارو نمیدادید! وظیفشون هست که جنس اصلی رو بزارن!
چه مارکی و ساخت کجا بود؟
امیدوارم مشکل به هم نزنه![]()
فردا صبح میرم ماشین رو تخویل بگیرم ولی ببینید خدا چه هوای مارو داره من با این ماشین که به گفته خودش که گفتن شما چجوری با این ماشین معیوب تونستی رانندگی کنی !! من دو تا سفر به شمال رفتم باهاش تو اتوبان هم همش در حال لایی کشی و سرعت ! با یه فرمون که هر لجظه ممکنه از جاش در بره ! یا گیربکسی که هر لحظه ممکنه خورد شه ! فقط خداست که حافظ راننده های ماشینای داخلی هست . بعضی از دوستان بودن که دسته موتورشون شکسته و متور افتاده تو سینی !!!!!
دوستان ماشین رو تحویل گرفتم دستشون درد نکنه ماشین شده باقلوا تازه شده 206 تیپ 5فرمونش شده کره ! دنده هم که دیگه انگار نه انگار سوار یه ماشین داخلی هستی بدون صدا و خیلی راحت همه دنده ها جا میرن !
یه تنظیم موتور خاص هم زده نمیدونم چیه ولی یه کاری کرده ماشین دیگه کپ نمیکنه
حیف که تو این مملکت همه چی رو رابطه هست !
یعنی الان شما تاخیر اولیه گاز رو نداری ؟
خوبه خدا رو شکر شما راضی هستی اما خوب باش بگازون تا هر چی ایراد داره بریزه بیرون....
بسلامتی اقا. ایشالا که دیگه مشکلی نداشته باشی باهاش.
سلام دوستان ماشینه من تیپ 5 مدل 84 هست ورژن ecu رو میشه بهم بگید 7.4.4 هست؟
این تخیر شتاب به ecu مربوطه دیگه؟البته اون قضیه گاز سیمی و برقی رو میدونم.
میخوام جر بده موتورو.اگه 7.4.5 هست ببرم بیرون میارن 7.4.4؟
دوستان دریچه گاز ماشین من یکم قاطی داره بعضی وقتا وحشیه ماشین بعضی وقتا دمبه
نمیدونید ایرادش چیه؟
کلا کارای کم خرج واسه بهتر شدن بازدهی چیا هست؟فیلتر و کاتالیزور و شعما ردیفه.مصرفم اصلا برام مهم نیست
بچه ها اگه جای خوب تو کرج میشناسید بگید لطفا
مرسی
Last edited by alipsp; 12-09-2011 at 12:56.
سلام
آره فعلا که نشستم خیلی راحت گاز میخوره و اون تاخیر رو نداره ! نسبت به 3 روز پیش که ماشین تعمیر نشده بود !
اگه خدا بخواد دیگه مشکلی پیش نمیاد
ali psp عزیز ECU شما 7.4.4 هست و از 7.4.5 بهتر خنگ بازی ecu تو 7.4.5 زیاد هست در مورد شتاب هم بعله به همین گونه هست یه روز خوب گاز میخوره یه روز نه بهترین پیشنهاد من نصب نرم افزار سوپر چیپ یا همون ریمپ ecu با خرجی معادل 250
تومان هست که رو ecu شما تازه بهتر هم حواب میده ! اگه اطلاعات بیشتری خواستی PM کن برام اونجا بحث رو ادامه بدیم !
ای جان
آقا خدا رو شکر که مشکلات حل شده
میگم دیگه نمیخوای سوپر چیپ بزنی؟واسه اون 10 درصد شتاب میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)