عرض ادب
دوره تبعید ما هم تموم شد اومدیم
ماشاالله سطح تایپیک بالا رفته
میرم یه عکس آپ کنم احتمالا یه دو سه ساعتی طول میکشه...
برمیگردم
عرض ادب
دوره تبعید ما هم تموم شد اومدیم
ماشاالله سطح تایپیک بالا رفته
میرم یه عکس آپ کنم احتمالا یه دو سه ساعتی طول میکشه...
برمیگردم
یه پانوراما از من....
بیا قدمهایمان را تا یادگاری درخت شماره کنیم هرکه پیشتر از باران به رویای چشمه رسید ، پریچه بی جفت آبها را ببوسد برود تا پشت بال پروانه هی خواب خدا و سینه ریز و ستاره ببیند...
بیا بی خبر به خواب هفت سالگی برگردیم ، غصه هامان گوشه گنجه بی کلید ، مشقهامان نوشته ، تقویم تمام مدارس در باد و عید یعنی همیشه همین فردا...( دکلمه ای از مرحوم خسرو شکیبایی )
[QUOTE=AliSub;5114545]عالیه !!!!
چرا اینقدر بدون نویزه؟ دستکاری شده هست؟
انگار با یه دوربین SLR عکس گرفتی!!!!!!
کراپ و کمی کنتراست اضافه شده البته من ( آماتور ) زیاد کار با نرم افزار رو بلد نیستم
در مورد نویز هم ساعت 2 بعد از ظهر بود تو اوج تابش آفتاب فکر کنم واسه همین نویز کمی داره
سلام یکی که sx20 داره لطف کنه بگه با sx20 چجوری پانورما عکس بگیرم
عکسو میگیرم نمیچسبونه به هم مگه مثه گوشی خودش نمیچسبونه عکسارو بهم ببخشید اون یکی تایپیکم پرسیدم
عجله دارم گفتم شاید اون تایپیک کمتر بازدید داشته باشه .
نه دوست عزيز عكسها رو به هم نمي چسبونه . فقط موقع گرفتن عكس كمك مي كنه تا بتوني ابتدا و انتهاي عكس قبلي و بعدي رو ببيني . بقيه كار رو بايد با نرم افزار انجام بدي .
موفق باشي .
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
حس قشنگي تو عكست هست . به نظرم اگه كامل سياه و سفيد بود جذاب تر ميشد .
ممنون 100 is کنون هم نمیتونه ؟
کدوم دوربین میتونه راستی چه نرم افزاری لازمه ؟
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
سلام بر هنرمندان و دوستان گلم
انصافا دوستانی که تو این تاپیک پیدا کردم جز بهترین دوستان نتی من هستن
اقا عکست واقعا عالی هست افرین
یه عکس فوق العاده و ناب
برای اینکه بیشتر لذت ببرین از اذرخش دعوتتون میکنم این فیلم رو در این لینک ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
عکس تون خیلی خیلی خیلی زیباست واقعا شما یک عکاس عالی هستید(باتوجه به اینکه اینگون عکسا صبر زیادی میخواد)
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
و اما عکسای من بی هنر خدمتتون:
شیر کوچولوی من
مرقد پدر ایران
![]()
بابا با نرم افزار کاری نداره که...ممنون 100 is کنون هم نمیتونه ؟
کدوم دوربین میتونه راستی چه نرم افزاری لازمه ؟
زیاد برات مهم نباشه که دوربین میتونه یا نه...
دوربین منم اصلا گزینه پانوراما نداره چه برسه به اینکه بخواد خودش بچسبونه به هم...
نرم افزار های زیادی هم از جمله فتوشاپ هست
ولی نرم افزار ساده و کم حجم برای ساخت پانوراما من auto pano از شرکت kolor رو پیشنهاد میدم
میگم اینا معمولا بعد از یه مدت رشد میکنن ها...شیر کوچولوی من
بعد خدای نکرده کار میده دست آدم
دوست عزيز Alisub اين هم لينك پانوراماي تخت جمشيد با رزولوشن بالاتر .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)