ربطی به صبانت نداره کلا رپیدشیر چند روزی هست که سرعتش رو آوردن پایینفکر کنم بعد 22 بهمن دوباره درست بشه
ربطی به صبانت نداره کلا رپیدشیر چند روزی هست که سرعتش رو آوردن پایینفکر کنم بعد 22 بهمن دوباره درست بشه
بابا ایول این عکس مال اکانت شبانه هستش ؟؟؟؟؟![]()
ببينم يك مگ اگه از صبا بگيريم
شبانه شم يك مگ ميشه يا نه
به دوست من که گفتن 1 -2 هفته دیگه باید صبر کنه (مرکز انقلاب)
به نظرم ماله اینترنت روزانه اش هست . اما شبانه اش هم دست کمی نداره , 3 گیگ دانلود تو مدت شبانه
فکر کنم فرقی نداشته باشه .
سلام دوستان
مرکز مخابراتی من فدائیان اسلام هستش میخوام بدونم کسائی که تو این منطقه صبا نت یا شاتل دارن سرعتشون چجوریه؟ ممنون.
شما مشترک کدوم مرکز مخابراتی هستین؟ شما تصویر اولیه شروع دانلود گذاشتی من هم شروع به دانلود می کنم تا 3 ثانیه روی 150k می مونه بعد افت می کنه اگر واقعا همچنین سرعتی دارین لااقل یک تصویر از میانه های دانلود بذارین.
فعلا صبانت اینجوریهاینم از وسط دانلود
![]()
و این هم آخر دانلود.
تازه از این بالاتر هم رفتم.
رکورد دانلود 80 مگابایت در 8 دقیقه. (با استفاده از اکانت رایگان شبانه)
فقط صبا نت همچین سرعتی داره.
سرعتی که گرفتم 128 هستش ولی دوستم از شاتل 512 گرفته سرعت منو میبینه کف میکنه.
![]()
یه پیشنهاد به همه ی صبایی ها:
پول به سرعت بالا ندین. همونطور که دیدین 128 صبا اندازه ی 1 مگ سرعت داره. از قدیم همینطوریه. اگر مال شما اینطوری نیست مشکل رو از جای دیگه جستجو کنید.
من طول روز چیزهای دانلودی رو میزنم فقط لینکش تو IDM ذخیره بشه و شب همش رو با هم Resume میکنم و تو اون یک ساعتی که DC میشه حداقل 300 مگ دانلود میکنم.
درضمن، مودم من Datasheen هست و فکر نمیکنم اصلا برند خوبی باشه و تازه با این سرعتم انقدره.
از نرم افزارهای بهینه ساز مخصوصا Tune Up Utilities استفاده کنید که واقعا من چندین بار روی سیستمهای مختلف تست کردم حداقل 30 درصد تاثیر میزاره.
نکته ی اساسی: از Firewall استفاده کنید و اجازه ندین هیچ برنامه ای به جز IE و یا FF و Yahoo و نرم افزار دانلود منیجرتون به شبکه دسترسی داشته باشه.
چه ساعتی از شب شروع به دانلود می کنید؟ من مرکز صابری هستم اما ساعت 5 صبح وقتی دانلود می کنم سرعت بیشتر از 12k نمیشه حالا نمی دونم به خاطر مشترک زیاد صبانت در صابری هست یا علت چیز دیگه ای است الان سرعت شما ها رو دیدم خیلی تعجب کردم.
Last edited by mani6606; 10-02-2010 at 17:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)