تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 255 از 465 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا بابک بابت کدها خیلی ممنون مخصوصا اون سومیه خیلی به درد من می خوره.
    من خودم با کد hour کار می کردم و هی زمان رو عقب می بردم تا وقت برای کارهای قبل از پارتی داشته باشم که بازم خیلی دردسر داشت.
    چطوری از Hour استفاده میکنین؟

من رو همون ویندوزی دارم بازی می کنم که سیمز رو اول روش نصب کردم.فقط هم پک family fun رو نصب کردم.رمم هم یک گیگ هست.تا 5 نفر رو باید جواب بده حداقل.
    بازم می گم به احتمال زیاد یا به خاطر روابط پایینشونه یا به خاطر اینکه خونه نیستند،سر کارند یا بیرونند نمی دونم.

ادیت-در ضمن اگر جدا جدا دعوت کنی اون مهمونا دیگه جزء پارتی محسوب نمیشن اگه اشتباه نکنم و تاثیری روی امتیازدهی نمی ذارن.
    دقیقا.به نظر من که مهمون دعوت کردن مال بازیه و هیچ ربطی به کندی ویندوز و کارت گرافیک و رم نداره. اصلا ربطی نداره واقعا. پس اگه ربط داره که اصلا نباید بازی کند شه. یعنی جلوی اینکه بیشتر از دو تا رو غیر از جشن دعوت کنیم رو میگرفت.

نه به هيچ كدوم از اونا ربطي نداره
    اون فقط نشانه ي حداكثر مهمونهايي هست كه ميتوني دعوت كني و ممكنه شما اصلا يك دوست بيشتر نداشته باشي ولي بازم مينويسه حداكثر 8 تا
    يعني 8 نفر بيشتر نميشه دعوت كرد
    چطوری هشت نفر دعوت میکنی؟ از اون کده که گفتی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اینو دیگه شرمنده!
    مگی بپر بیا که جواب هیچ کدوم از سوال هاشو نمی دونم؛چون پک هاشو نصب نکردم.

فقط...
    چطوری از Hour استفاده میکنین؟
    کنسول رمز رو توی بازی باز کن(control+shift+c)
    توش تایپ کن sethour و یه فاصله و ساعتی که می خوای زمان بازی باشه رو وارد کن.فقط هم ساعت نه دقیقه.
    فرض کن الان ساعت سیمز 17 و شما می خوای ساعتو بکنی 23: sethour 23
    همین.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام
    بعد از سالها موفق به گرفتن چند تا پک کردم:
    night life
    seasons
    pets
    family fun stuff
    university
    glamour life stuff
    business

سوال هم داشتم:
    1.اون قبره که توی قسمت تختهاس مال اینه که اگه دراکولا شدن بخوابن توش؟ چطوری دراکولا شن؟دراکولا شدن مال کدوم پک هست؟و اگه دارم چطوری پیداشون کنم؟
    2.من توی downtown زندگی میکنم و یه سگی هست که فقط شبا میاد رد میشه و چشماشم زرده خودش سیاهه. برعکس سگای دیگه چیزی نمیخواد یاد بگیره. این سگه دراکولاس؟
    3.چجوری pet رو بچه دار کنم؟ چند بار شد و بچه دار شد اما توی چند مورد یه پتهای دیگه نخواستن با اینکه با پت مقابل بد هم نبودن. چیکار کنم که قبول کنه؟ در ضمن جای خوابشون هم در داره.
    4.من توی لیست خریدام مثلا تختها یه چیزایی رو عکس نذاشته. و به جاشون نوشته no pic. چیکار کنم؟ اینا بعدا باز نمیشن؟ باید کاری کنم که باز شن یا بازیم مشکل داره؟ وقتی میخومشون حتی پولم میدم اما هیچی نمیاد و اصلا انگار غیبشون زد.
    5.جزو خواسته های یکی از سیمزام هست که ماخود زامبی بشه. چیکار کنم که بشه؟ خودش نوشته که انگار با یه زامبی دعوا کنه. اما من نمیتونم زامبیها رو تشخیص بدم.

راستی مگی جون در مورد این caenival و snap city پرسیده بودی واقعا اصلا به سیمزای دیگه ربطی نداره. اگه حتی سیمز پایه هم نباشه اجرا میشه. اصلا توی خونه یا شهر هم نمیره. snsp city که خونه سازیه!!!چند تا شکل میان و باید جایی که جا هست بذاریم. و کارنیوال هم که دیگه بدتر.
    1. آره مال اونه ... اي بابا چند صفحه قبل يك عالمه توضيح دادم! پدرم در اومد ميميريد يك سرچي بكنيد؟ اين آخرين باره ها ! ديگه هر كس بپرسه عصباني ميشم قبل از اينكه سوال بكنيد سرچ كنيد!

دراكولا يك موجود خون آشامه كه هيچ وقت پير نميشه و نميميره مگر اينكه توي روز زير نور آفتاب پرسه بزني كه درجا خاكستر ميشي.
    اگه ميخواي دراكولا ببيني بايد شبا بيرون پرسه بزني ترجيحا رستوران نباشه چون كمتر اون طرفا آفتابي ميشن چون دراكولا ها نيازي به خوردن ندارن معمولا به صورت لحظه اي ميان و ميرن مثلا ممكنه يك ساعت بيشتر نمونه براي همين بهتره زود تر باهاش آشنا بشي وقتي آشنا شدي ميتوني شبا بهش زنگ بزني ( صبحا نزن خوابن) يك بار هم شب دعوتش كن تا بياد خون گردنت رو بمكه اونوقت تو هم تبديل ميشي به خون اشام با دو دندان نيش دراز!

2. نه خير اين سگ نيست گرگه اگه گازت بگيره گرگينه ميشي

3. تو كه نميتوني كاريشون كني كه سيمز كه نيست اختيارشو خودت نداري بايد خودشون از هم خوششون بياد

4. يا ويندوزت مشكل داره با اين بازي يا سيدي بازيت مشكل داره يا كامل نصب نشده يك بار يكي از كابينت هاي منم همين طوري شده بود
    5. اون زامبي نيست و نميخواد با زامبي دعوا كنه! اون گرگينست اگه ميخواي گرگينه بشي بايد شبا با گرگا ( همونا كه چشماشون زرد درخشانه ) دعوا كني تا گازت بگيرن

آها اونا بازي ديگه ايه و ربطي به سيمز نداره
    ممنون

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی مگی جون. خیلی به دردم خورد.
    1. اما از این ناراحتم که خریدام اینطوری شد. واقعا مشکله؟ چیکار کنم؟ انگار بعد از یه مدت درست میشه؟ نمیشه؟ آخه انگار یه سریشون که no pic داشتن درست شدن. یکی از میزها رو مطمئنم نقریبا. بقیه هم درست میشه؟ کابینتت که اینطوری شد چیکارش کردی؟
    2. راستی توی یه ماشین چند نفر جا میشن؟ نمیشه بیشترشون کرد؟
    3. و اینکه توی اونجا که تنظیماته یه قسمت بازی رو توضیح داده. خیلی هم خوبه. برای اینکه یه نفر خون آشام یا چیز دیگه ای بشه نوشته که با تلفن call کن بعد service بعد هم یه قسمت که نوشته نمیدونم چیچی سرویس. که یه زنه میاد و من با یکی از سیمزام ازش یه شیشه هایی میخرم که بشه خون آشام یا هر چیز دیگه.شیشه رو که میخره گفته drink کنه. اما من نمیدونم چطوری؟ شیشهه میره توی کوله پشتیش و من در آوردم و گذاشتم زمین. نمیدنم چیکار کنم که بخورتش؟
    4. این گیاهه که میگید آدم خواره رو از کجا بیارم؟

ممنون
    نگران نباش بازم سوال میپرسم!

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

با سلام.

من تا حالا سيمز بازي نكردم و نمي دونستم چيه اما با خوندن كامل اين تاپيك تقريبآ فهميدم چيه و ازش خوشم اومد و مي خوام بخرم. و چند تا سؤال هم برام پيش اومد كه ممنون مي شم جواب بديد:

1)اين سايتي كه maggy جان گزاشتن براي فروش سيمز قابل اطمينان هست يا نه؟(توي اين سايت نوشته free time هنوز نيومده وبه زودي مياد!!!) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2)نحوه نصب پكيج هاي اين بازي رو به طور كامل مي خوام ممنون.(كجا نصب كنم و از اين مسايل)

3)اگه سانسور اون برداشته شه خيلي فرق ميكنه يا نه؟(خيلي بد ميشه؟نميخوام اينجوري شه)

4)آيا ترتيبي براي نصب پكيج ها وجود دارد؟(اينو به خاطر اين پرسيدم چون تو سايت بالا گفته بايد به ترتيب باشه)

اگه چيزه ديگه خواستم حتمآ ميپرسم.
    ممنون.
    Last edited by abtin5; 06-06-2008 at 11:50.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی مگی جون. خیلی به دردم خورد.
    1. اما از این ناراحتم که خریدام اینطوری شد. واقعا مشکله؟ چیکار کنم؟ انگار بعد از یه مدت درست میشه؟ نمیشه؟ آخه انگار یه سریشون که no pic داشتن درست شدن. یکی از میزها رو مطمئنم نقریبا. بقیه هم درست میشه؟ کابینتت که اینطوری شد چیکارش کردی؟
    2. راستی توی یه ماشین چند نفر جا میشن؟ نمیشه بیشترشون کرد؟
    3. و اینکه توی اونجا که تنظیماته یه قسمت بازی رو توضیح داده. خیلی هم خوبه. برای اینکه یه نفر خون آشام یا چیز دیگه ای بشه نوشته که با تلفن call کن بعد service بعد هم یه قسمت که نوشته نمیدونم چیچی سرویس. که یه زنه میاد و من با یکی از سیمزام ازش یه شیشه هایی میخرم که بشه خون آشام یا هر چیز دیگه.شیشه رو که میخره گفته drink کنه. اما من نمیدونم چطوری؟ شیشهه میره توی کوله پشتیش و من در آوردم و گذاشتم زمین. نمیدنم چیکار کنم که بخورتش؟
    4. این گیاهه که میگید آدم خواره رو از کجا بیارم؟

ممنون
    نگران نباش بازم سوال میپرسم!
    1. براي من كه خودش درست شد فكر كنم يك مدت كه بگذره درست بشه

2. به اندازه ي اتوبوس! :دي
    3. نه اشتباه نكن اون معجون براي اينه كه اگر دراكولا شدي بخوريش دوباره يك انسان عادي بشي براي همين هم نميخوردش. بعدشم اين جور رمز ها رو هيچ وقت توي تنظيماتش نشون نميده بايد خودت بگردي پيداش كني
    4. بايد جايزه ي اون شغلي رو بگيري كه علامتش يك ميكروسكوپه : يك نكته در مورد اين جانور : اگر از سيمزي بدتون مياد يك جوري بهش بگيد بياد تا اين هيولا بخوردش! وقتي اونو خورد حالا ميتونيد سراغ هيولا بريد و شيرشو بنوشيد و ميل كنيد! اونوقت ميبينيد كه چند روز جوانتر ميشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.

من تا حالا سيمز بازي نكردم و نمي دونستم چيه اما با خوندن كامل اين تاپيك تقريبآ فهميدم چيه و ازش خوشم اومد و مي خوام بخرم. و چند تا سؤال هم برام پيش اومد كه ممنون مي شم جواب بديد:

1)اين سايتي كه maggy جان گزاشتن براي فروش سيمز قابل اطمينان هست يا نه؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2)نحوه نصب پكيج هاي اين بازي رو به طور كامل مي خوام ممنون.(كجا نصب كنم و از اين مسايل)

3)اگه سانسور اون برداشته شه خيلي فرق ميكنه يا نه؟(خيلي بد ميشه؟نميخوام اينجوري شه)

4)آيا ترتيبي براي نصب پكيج ها وجود دارد؟(اينو به خاطر اين پرسيدم چون تو سايت بالا گفته بايد به ترتيب باشه)

اگه چيزه ديگه خواستم حتمآ ميپرسم.
    ممنون.
    1. بله قابل اطمينانه
    2. فرقي نداره هر درايوي كه خالي تره نصب كن اگر هم مشكلي پيش اومد ما در خدمتيم
    3. به نظر من ارزش نداره سانسور رو برداريد من كه نديدم توي سيدي اين پچ باشه ولي توي چند صفحه قبل كه يكي از بچه ها همين مشكلو داشت منم راه حل رو بهش گفتم

4. بعضي هاشون آره ترتيب داره ولي بعضي ها نه مثلا اگر شما بخواي deluxe رو نصب كني بايد حتما زندگي شبانه رو هم داشته باشي وگر نه نصب نميشه

حتما ما در خدمتيم
    موفق باشي

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

ممنون

حالا به نظر شما كدومو بخرم بهتره من ميخوام university ,night life ,free time رو بگيرم.
    خوبه؟؟؟

يادم رفت بپرسم :
    فارسيش باحال تره يا اصليش.واين سايته (تو پست قبلي گفتم) فارسيه يا انگليسي؟؟؟
    Last edited by abtin5; 06-06-2008 at 12:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون

حالا به نظر شما كدومو بخرم بهتره من ميخوام university ,night life ,free time رو بگيرم.
    خوبه؟؟؟

يادم رفت بپرسم :
    فارسيش باحال تره يا اصليش.واين سايته (تو پست قبلي گفتم) فارسيه يا انگليسي؟؟؟
    راستش رو بخوايد من فارسيش رو نديدم ولي به نظرم هميشه اصل بازي ها قشنگ تره كه اصلشم انگليسيه

شما همه ي پك ها رو بگيري خوب ميشه! :دي
    ولي اين سه تا پكي كه گفتي شاهكار هاي پك هستند توي سيمز البته + Bon Voyage

موفق باشي

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

ببخشيد كه ميپرسم

اما سايته كه گفتيد اصليه يا فارسي؟؟؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •