تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 1126 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه masoodhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جهنم سرد تنهایی !!!

8 جواب

تنها راه یا فرمت سطح پایینه که اطلاعاتت به سوت میره یا اینکه بدی بازیابی.

همشم به خاطر پارتیشن مجیک بی پدر هستش 2 تا از هاردای منو به درک واصل کرد با همین پیغامایی که میداد.
    سلام آره لعنت بر پدر .... سگ ایم پارتیشن مجیک میدونین من همیشه هاردم را با نرم افزارهای مربوطه از لحاظ سخت افزاری چک میکردم باورتون نمیشه اصلا به خدا نه آسیب خورد نه ضربه و نه هیچ چیز دیگری !!! نمیدونم از کدوم قبرستون این ارور پیدا شد که نمیتونست درستش کنه !!!!
    درباره هاردم من بردمش پیش یکی از تعمیرکارها البته نذاشتم بازش کنه یعنی الان گارانتی داره تست کرد دید موتور هارد کار میکنه خودم هم دیدم راست میگه !!! گفت آی سی کام اون سوخته است و باید بردش عوض بشه !!! البته ریسکش بالا هست چون باید 60000 بدم هارد نو عین خودش بخرم برای بردش و مثلا 75000 هم هارد دیگر مثلا وسترن دیجیتال برای کپی اطلاعات !!!! میدونی من راستش را بگم اصلا به این مرکز هارد ایران یا هر جای دیگر به هارد بازیابی میکنن اطمینان اصلا ندارم چون خودم دوستام را دیدم که اطلاعات ملت را کپی می کنن !!! تازه بدم بازیابی هم همینقدر برای خودم در میاد !!! اما یارو به من گفت خرج خیلی زیادی هست اما به ریسکش نمیارزه اما چون من اطلاعاتم را اصلا ازش بک آپ نداشتم باید اینقدر خرجش کنم !!!
    شما چی میگین !!! من چی کار کنم !!!!

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

اگه هنوز تو بايوس شناسايي ميشه بعنوان هارد دوم نصب كنيد و اطلاعاتتون رو بريزيد تو يه هارد اول
    اگه كه شناسايي نميشه كاريش نميشه كرد باييد ببريش مراكز بازيابي

سلام عطا جان راستش اصلا شناسایی نمیشه موقع بوت میزنه :
    system boot disk failure press system disk and press enter
    میدونین من همیشه هاردم را با نرم افزارهای مربوطه از لحاظ سخت افزاری چک میکردم باورتون نمیشه اصلا به خدا نه آسیب خورد نه ضربه و نه هیچ چیز دیگری !!! نمیدونم از کدوم قبرستون این ارور پیدا شد که نمیتونست درستش کنه !!!!
    درباره هاردم من بردمش پیش یکی از تعمیرکارها البته نذاشتم بازش کنه یعنی الان گارانتی داره تست کرد دید موتور هارد کار میکنه خودم هم دیدم راست میگه !!! گفت آی سی کام اون سوخته است و باید بردش عوض بشه !!! البته ریسکش بالا هست چون باید 60000 بدم هارد نو عین خودش بخرم برای بردش و مثلا 75000 هم هارد دیگر مثلا وسترن دیجیتال برای کپی اطلاعات !!!! میدونی من راستش را بگم اصلا به این مرکز هارد ایران یا هر جای دیگر به هارد بازیابی میکنن اطمینان اصلا ندارم چون خودم دوستام را دیدم که اطلاعات ملت را کپی می کنن !!! تازه بدم بازیابی هم همینقدر برای خودم در میاد !!! اما یارو به من گفت خرج خیلی زیادی هست اما به ریسکش نمیارزه اما چون من اطلاعاتم را اصلا ازش بک آپ نداشتم باید اینقدر خرجش کنم !!!

براي مديريت هارد و پارتيشن بندي هيچ چيزي بهتر از paragon hard disk manager نيست
    دقت كنين كه نرم افزار ديگه اي هست به نام paragon partition manager كه من نظري راجع به اون ندارم بلكه فقط paragon hard disk manager
    ای بابا آقا عطا نوکرتم اصلا با این نرم افزار هم شناسایی نمیشه !!!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Ata جان شیون که هیچی نیس یک عالمه لیست داشتم یک عالمه قیمت داشت

هیچ کار نمیشه کرد یعنی ؟
    حداقل یه توضیحی بده دقیقا چی کار کردی
    واقعا low level format کردی یا فرمت معمولی ؟؟؟
    اگه فرمت معمولی کردی با نرم افزار های بازیابی میشه یه کاریش کرد
    ولی اگه low level format کردی حتی خدا هم نمیتونه کاری برات بکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونی من راستش را بگم اصلا به این مرکز هارد ایران یا هر جای دیگر به هارد بازیابی میکنن اطمینان اصلا ندارم چون خودم دوستام را دیدم که اطلاعات ملت را کپی می کنن !!! تازه بدم بازیابی هم همینقدر برای خودم در میاد !!! اما یارو به من گفت خرج خیلی زیادی هست اما به ریسکش نمیارزه اما چون من اطلاعاتم را اصلا ازش بک آپ نداشتم باید اینقدر خرجش کنم !!!
    دوستان قبل از هرچیزی باید بگم که این اطلاعاتی که از هارد و نرم افزارهای مربوطه دارم از روی تجربه هست و بیشتر از اون چیزی نمیدونم
    یه هاردی که تو بایوس شناسایی نمیشه هزارتا علت داره که باید توسط متخصصین کنترل و ارزیابی بشه
    ممکنه مثلا بردش سوخته باشه یا فریمور مشکل داشته باشه یا اصلا کابل ساتا مشکل داشته باشه یا سوکتی که کابل بهشون وصل میشه مشکل داشته باشه و غیره ...

شاید تعمیر کافی باشه و نیاز به خرید برد جداگانه نباشه ولی بعدش باید حتما بکاپ بگیری

راجع به اون شرکت بازیابی باید بگم که اون شرکت دفتر کار و مکان مشخصی داره و مطمئنم که این شرکت یه شرکت ثبت شده است من یه بار گذرم به اونجا افتاده و کارم رو راه انداختن
    اگه قرار بود اون شرکت اطلاعات ملت رو کپی کنن یا بدزدن یا خلافکار باشن تا الان که وجود نداشت همه رو دستگیر میکردن
    اگه تهرانی یه سر به اونجا بزن باهاشون یه صحبتی بکن ضرر نداره که

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

low level format کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام ...ببخشید من یه هارد وسترن اکسترنال 500 دارم...امروز می خواستم کلا فرمتش کنم یه سری فایل توی خود هارد بود ( مربوط به هارد) اونا رو کپی کردم روی هارد اینترنالم و بعدش که خواستم فرمتش کنم دیدم نمیشه...کامپیوتر هم دیگه هاردم رو نمیشناسه و میگه اول باید فرمتش کنی...یه جاهایی خوندم که توی همون فایل هایی که کپی کردم برنامه مخصوص فرمت هارد اکسترنالم هست...اجراش که کردم اونم پیغام داد که نمی تونه فرمتش کنه...خلاصه خیلی که باهاش ور رفتم مثل اینکه پیغام داد که raw شده ( مثل اینکه مشکل خفنیه تا اونجایی که فهمیدم)...الان اومدم فرمتش کنم با exFAT فرمت شد ولی بازم با ntfs نمیشه...البته الان توی هارد رو هم نشون میده و انگار شناختتش ولی می خواستم با فرمت ntfs باشه که دیگه مشکلی پیش نیاره....
    ضمنا هارد رو با چند تا سیستم مختلف و ویندوزهای مختلف هم امتحان کردم با هیچ کدوم فرمت نشد...سیستم هم ویندوز 7 64bit هستش و مادربورد هم گیگا...اگه میشه یه جوری که بفهمم راهنماییم کنید چون به هر دری که بگید زدم ولی درست نشد...با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس بی خیال شو دوست من
    ولی ناراحت نشو دنیا ارزش نداره عزیز من فدای سرت

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...ببخشید من یه هارد وسترن اکسترنال 500 دارم...امروز می خواستم کلا فرمتش کنم یه سری فایل توی خود هارد بود ( مربوط به هارد) اونا رو کپی کردم روی هارد اینترنالم و بعدش که خواستم فرمتش کنم دیدم نمیشه...کامپیوتر هم دیگه هاردم رو نمیشناسه و میگه اول باید فرمتش کنی...یه جاهایی خوندم که توی همون فایل هایی که کپی کردم برنامه مخصوص فرمت هارد اکسترنالم هست...اجراش که کردم اونم پیغام داد که نمی تونه فرمتش کنه...خلاصه خیلی که باهاش ور رفتم مثل اینکه پیغام داد که raw شده ( مثل اینکه مشکل خفنیه تا اونجایی که فهمیدم)...الان اومدم فرمتش کنم با exFAT فرمت شد ولی بازم با ntfs نمیشه...البته الان توی هارد رو هم نشون میده و انگار شناختتش ولی می خواستم با فرمت ntfs باشه که دیگه مشکلی پیش نیاره....
    ضمنا هارد رو با چند تا سیستم مختلف و ویندوزهای مختلف هم امتحان کردم با هیچ کدوم فرمت نشد...سیستم هم ویندوز 7 64bit هستش و مادربورد هم گیگا...اگه میشه یه جوری که بفهمم راهنماییم کنید چون به هر دری که بگید زدم ولی درست نشد...با تشکر
    دوست من سلام
    من تا اونجایی که میدونم اون پارتیشنی که توش نرم افزار هارد هست به روش معمولی قابل فرمت نیست و میبایستی از طریق اون نرم افزار فرمت بشه
    حالا شما یه عکس از disk management اینجا بذارین تا ببینم وخامت اوضاع از چه قراره
    عکس رو اینجا آپلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من نمی دونم disk management چیه...اینایی هم که گفتم و کارایی که کردم به زور از توی همین فروم ها در آوردم وگرنه در حد باقالیم سرم نمی شه نه ولی بی شوخی اگه میشه منو یه جوری راهنمایی کنید که بفهمم...یا اگه اول باید کاری بکنم یا برنامه ای رو به کار ببرم بگید ولی همون طور که گفتم با نرم افزار خود هارد که خواستم فرمت کنم نتونست یعنی بعد از چند ثانیه زور زدن پیغام داد نمی تونه فرمتش کنه ولی این disk management رو بهم بگید تا انجام بدم...ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم disk management چیه...اینایی هم که گفتم و کارایی که کردم به زور از توی همین فروم ها در آوردم وگرنه در حد باقالیم سرم نمی شه نه ولی بی شوخی اگه میشه منو یه جوری راهنمایی کنید که بفهمم...یا اگه اول باید کاری بکنم یا برنامه ای رو به کار ببرم بگید ولی همون طور که گفتم با نرم افزار خود هارد که خواستم فرمت کنم نتونست یعنی بعد از چند ثانیه زور زدن پیغام داد نمی تونه فرمتش کنه ولی این disk management رو بهم بگید تا انجام بدم...ممنون
    روی مای کامپیوتر کلیک راست کن و Manage رو انتخاب کن.

سپس در پنجره ای که باز میشه در سمت جپ در قسمت Storage روی Disk Management کلیک کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آپلودش کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •