تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 416 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اروچیمارو که در مقابل جیرایا عددی نبود...! همون ساسکه با مانگکیوی معمولی واسش بس بود...!
    نه اصلا اینطوری نیست . .
    ساندایمه در مقابل جیرایا پشمک بود ؟
    100 % نبود . ..
    همون ساسکه با مانگکیوی معمولی واسش بس بود...!
    نقطه ضعفه اوروچیمارو شارینگان بود چه برسه به مانگیکو !!
    کلا اوروچیمارو هم قوی بود ولی قبول دارم جیرایا میزدتش : ) اما ایتاچی رو هرگز نه . .

اگه طبق مانگا ایتاچی کابوتو رو نابود کنه به نظرم شخص اول داستان تغییر میکنه !!

ممکن بود کیلر بی و ناروتو بتونن شکستش بدن ولی باید خیلی خیلی دردسر میکشیدن
    درسته ولی به نظر من نمیتونستن !! . .. ناروتو که بهتره اسمش بشه راسنگان !!

پیمان ، کیسامه کو ؟ هنوز تو شمشیرشه ؟ کی کشتتش . ؟.
    بگم این ایتاچی چی بشه از وقتی خبردار شدم اومده تو مانگا اون قسمتهایی که هست رو 10 بار میخونم و میبینم !!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قدرت جیرایای کبیر رو میخوام به رخ بکشم من
    بهتره به خود انیمه رجوع کنیم به عکس ها دقت کنید
    بله درسته ...توی مبارزه جیرایا با پین هم دیدیم که جیرایا درگیر احساساتش شد ولی باز توی اون حال هم زمان تونست با گنجوتسو سه تا از اونها رو هم زمان نابود کنه ولی خوب اصلا فکر ش رو نمی کرد که تعدادشون بیشتر باشه و همشون هم از طرف یه نفر دیگه کنترل بشن ...
    حتی من یادمه یه جا به سوناده گفت که اگه بخواد بر علیه دهکده کاری کنه جیرایا می کشتش...

ایتاچی خیلی بیشتر از جیرایاست خیـــــــــلی !!
    بابا اینو که همه می دونن ... ایتاچی توی 9 سالگی جونین شد و به دسته آنبو ها پیوست و توی 12 سالگی به بالاترین رده از آنبو ها رسید به طوری که برای ماموریت های فوق محرمانه اون رو تنها می فرستادند.... بهش می گفتند اوعجوبه اوچیها !!!! اگه با خاندان اوچیها مخالفت نمی شد و محدودشون نمی کردند شاید می تونست جانشین خوبی برای هوکاگه شدن باشه .....کم کسی نبود ..

که الان داره میره خدمت کابوتو برسه, ولی مطمئن نیستم کیشی به همین زودیها کابوتو رو حذف کنه... احتمالا یه مشکلی پیش میاد که ایتاچی موفق نمیشه... __________________
    تازه این کابوتو چیمارو می خواد برگ برنده رو کنه !!!! باید دید چی هست ... شاید اون تابوت و احتمالا برادر مادارا رو می خواد بفرسته توی میدان و به مبارزه با ایتاچی ... بهرحال برادر مادارا هم مثل مادارا از اولین کسایی بود که به مانگیکو دست پیدا کرد ....

.. ناروتو که بهتره اسمش بشه راسنگان !!
    آره بابا اینقدر راسنگان و تکنیک کپی زده که دیگه حالمون بهم می خوره ... مثل نقل و نبات راسنگان می زنه ....
    یه قسمت فکر کنم فیلر بود که این یاماتو خدا بیامرز با ناروتو و شینو و کیبا با هم خوابیده بودند توی جنگل ... این سه تا نخاله توی خواب توهم زده بودند و داشتند تکنیک هاشون رو تست می کردند .....آخرش ناروتو با راسنگان افتاد دنبال یاماتو در حالی که خواب بود !!!!
    پیمان ، کیسامه کو ؟ هنوز تو شمشیرشه ؟ کی کشتتش . ؟.
    کیسامه توی شمشیرش سامه هادا بود و وقتی ناروتو و کیلر بی رفتند به جزیره تا کیوبی رو کنترل کنند آخرای تمرین و وقتی ناروتو دیگه می تونست چاکرای کیوبی رو کنترل کنه توی مانگا نشون میده که ناروتو می فهمه چاکرای سامه هادا غیر طبیعی هستش و کیسامه از شمشیر می پره بیرون و اطلاعاتی رو که جمع کرده بوده رو با یه کوسه کپی شده می فرسته برای مادارا .....ولی بعدش با گای سنسی در گیر میشه و آخرش هم گای حسابش رو خفن می رسه ..فکر کنم با تکنیک ببر در غروب آفتاب!!!!!

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

آره بابا اینقدر راسنگان و تکنیک کپی زده که دیگه حالمون بهم می خوره ... مثل نقل و نبات راسنگان می زنه ....
    یه قسمت فکر کنم فیلر بود که این یاماتو خدا بیامرز با ناروتو و شینو و کیبا با هم خوابیده بودند توی جنگل ... این سه تا نخاله توی خواب توهم زده بودند و داشتند تکنیک هاشون رو تست می کردند .....آخرش ناروتو با راسنگان افتاد دنبال یاماتو در حالی که خواب بود !!!!
    یادمه بهش گفته بودن زیاد راسنگان بزنی اون دستت متلاشی میشه ولی دم به دقیقه راسنگان میزنه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان تو منگا از انیمه چقدر جلوتر افتاده؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

یادمه بهش گفته بودن زیاد راسنگان بزنی اون دستت متلاشی میشه ولی دم به دقیقه راسنگان میزنه
    اون راسنگان معمولی نبود...راسن شوریکن بود..اونم موقعی دستش رو آسیب میزد که پرتابش نمیکرد..الان به لطف حالت ردای ریکودو و یا سنین مود میتونه پرتابش کنه...!

نه اصلا اینطوری نیست . .
    ساندایمه در مقابل جیرایا پشمک بود ؟
    100 % نبود . ..
    مقایست درست نیست...! اگه قرار باشه کسی رو با ساندایمه مقایسه کنی اون شاگرداش نیستن...! ساندایمه تو جوانی فرضت کشتن اروچی رو داشت ولی خودش نخواست... تو پیری خواست ولی نتونست...! جیرایا تا به حال جلوی هیچ کس از سنین مود استفاده نکرده بود...! تو حالت سنین تایجوتسوش که 10 برابر حالت عادی گای میشد...! نینجوتسوش که دیدین با کمک فوسکاکو وهمسرش چه تکنیکائی میزد..! راسنگان رو در حد اعلا میزد...! تازه از همه مهمتر چیزی داشت که بزرگترین نقطه ضعف اروچی بود...! بله گنجوتسو داشت...! اونم گنجوتسوی صوتی که فرار کردن ازش غیر ممکنه...! یادمون نره جیرایا تو فنون مهر کردن یعنی فوئین جوتسو هم تبحر خاصی داشت... همون فنونی که قبیله ازوماکی توش استاد بودن...! جیرایا آماتراسو رو تو یه تیکه طومار مهر کرد...!!

یه سوال دارم...!

شما اگه یه تیکه پلاستیک بهتون بدن و شما ازش هواپیما درست کنین بهتون میگن حال مارو بهم میزنین...؟!؟!؟!
    کی تونسته بود از راسنگان اون قدر فنون مخوف و مختلف درست کنه...؟! کی بود که محدودیتهارو شکست...؟! کی بد که راسن شوریکن رو پرتابی کرد...؟! کی بود که تسوچیکاگه دوم و رایکاگه سوم رو با هوشش شکست داد...؟! اگه شما به این نمیگین هوش و خلاقیت دیگه نمیدونم خلاقیت به چی میگین...؟!
    اون صحنه هم نمیدونم کجاش عجیب بود...خواستن یه جنبه طنزی داده باشن به اون قسمتها...

الان تو منگا از انیمه چقدر جلوتر افتاده؟
    دقیق یادم نیست..ولی فکرکنم طرف چپترهای 500 باشه انیمه...یعنی حدود 60 چپتر عقب تره...
    Last edited by D,Freeman; 29-09-2011 at 18:27.

6. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اون راسنگان معمولی نبود...راسن شوریکن بود..اونم موقعی دستش رو آسیب میزد که پرتابش نمیکرد..الان به لطف حالت ردای ریکودو و یا سنین مود میتونه پرتابش کنه...!
    اره راسن شوریکن یادم رفته بود...

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شما اگه یه تیکه پلاستیک بهتون بدن و شما ازش هواپیما درست کنین بهتون میگن حال مارو بهم میزنین...؟!؟!؟!
    منظورتون رو از این سوال نفهمیدم .....یعنی چی ؟؟؟
    کی تونسته بود از راسنگان اون قدر فنون مخوف و مختلف درست کنه...؟!
    از راسنگان چند تا فن درست کرد ؟؟؟..
    یه راسنگان قوی بود که اون رو جیرایا هم بلد بود و به ناروتو یاد داد یه راسن شوریکن بود که کاکاشی یاد ناروتو داد ...

کلا راسنگان یه تکنیک ناقص هستش و این رو حتی موقعی که کاکاشی به ناروتو آموزش می داد بهش گفت که راسنگان یه تکنیک هستش که یوندایمه نتونست تکمیلش کنه و حتی برای یاد گیریش سه سال زحمت کشید ولی نشد ....کاکاشی هم نتونست و راسنگان رو به چیدوری تغییر داد چون راسنگان به نوع چاکرای برق اون همخونی نداشت .جیرایا هم که بعد از یوندایکه یاد گرفت ولی نتونست تکمیلش کنه ....ناروتو تونست ولی با کمک کپی ها ...
    منظورم از حال به هم زن اینه که تکنیک دیگه ای بلد نیست ؟؟؟ این همه قوی شد ولی آخرش با یه راسنگان می زنه همه رو ؟؟؟ بابا ساسوکه کلی تکنیک بلده که هون رو از یک نواختی در میاره ...مبارزش با دانزو را که یادت هست ؟؟

اون صحنه هم نمیدونم کجاش عجیب بود...خواستن یه جنبه طنزی داده باشن به اون قسمتها...
    نگفتم عجیبه .... من خودم هم وقتی داشتم این پست ها رو می نوشتم سریع به یاد اون صحنه افتادم ....
    این که همش راسنگان بزنه خوب نیست .... مثلا فکر کن که آخرش توی مبارزه با ساسوکه بهش راسنگان بزنه و شکستش بده ... چه حالی بهت دست میده .... یا توی مبارزه با مادارا ...این موارد رو حتی توی فروم های ژاپنی و خارجی هم بهش اشاره کردند که ناروتو خیلی داره از راسنگانش استفاده میکنه و سریع باید تکنیک جدیددش رو نشون بده ....

9. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

خب ساسکه روی شارینگانش تکیه میکنه و سوسانوش...توی مبارزه با دانزو به جز پرتاب تیر توسط سوسانو چیکار کرد...؟ آها یه آتیش زد و یه چیدوری که اونم کاکاشی یادش داده بود...!
    هرکسی روی یه نقطه قوتش تکیه میکنه...تو مبارزه با پین دیدین که ناروتو تو سنین مود چقدر از تایجوتسو استفاده کرد...! راسنگان قویترین تکنیکشه...چرا نباید استفاده کنه...؟ ناروتو عنصر طبیعیه دیگه ای به جز باد نداره...برخلاف ساسکه که هم برق داره و هم آتش...! ناروتو فعلا فقط تونسته تو راسن شوریکن از باد استفاده کنه...احتمالا کیشی عنصر دومی هم به ناروتو خواهد داد...!
    اگه روی احضار هم بخوایم قضاوت کنیم که ناروتو انواع و اقسام قورباغه هارو احار میکنه...! رانکایتن جدیدترین تکنیک ناروتو رو هم دیدیم که چطور تسوچیکاگه دوم رو شل و پل کرد...!
    اینکه از یه تکنیک به قول شما ناقص بتونی این همه تکنیک مختلف بسازی خودش هنریه که ساسکه هرگز نتونسته انجام بده...! مانگکیوی ساسکه از صدقه سر ایتاچیه...! ایتاچی نبود ساسکه الان نه سوسانوئی دات نه آماتراسوئی...! باز ناروتو چهارتا تکنیک خودش ساخته و تکمیل کرده..! ساسکه که به جز چیدوری که اونم کاکاش یادش داد چیز دیگه ای هم بلده...؟!!؟
    منظورم از اون سوال هم فکر کنم روشن شد...! یعنی اگه بتونی با یه تیکه پلاستیک هواپیما بسازی جای تشویق داری یا سرزنش...؟! راسنگانی که جیرایا به ناروتو یاد داد هیچی نبود...! ولی رانکایتنی که روی تسوچیکاگه اجرا کرد قدرت ناروتورو نشون داد...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    من براساس یافته های خودم،افرادی که بحثشون هست رو براساس قدرت دسته بندی میکنم:
    1-جیرایا:
    جیرایا بیشتر عمرش رو در حال مسافرت به نقاط مختلف دنیای نینجاها بود و با انواع اقسام تکنیکهارو میشناخت و از تجربه خوبی در مورد تکنیکها و نقاط قوت و ضعفش برخوردار بود.از طرفی در جنگهای مختلفی هم شرکت کرده و همچنین از پتانسیل بالایی در خاندان پسر اول پدرنینجاها برخوردار بود(یادمون نره که فقط دو نفر بودن که تکنیک ساگه رو داشتن،جیرایا به صورت نیمه کامل و ناروتو به صورت کامل).همچنین با خاندان اوچیها هم آشنایی داشت و از مقداری از رازهای اونها هم مطمئنا خبردار بود و به احتمال زیاد از نقاظ ضعف شارینگان هم خبر داشت که همین باعث شده بود ایتاچی اون رو از خودش قویتر بدونه.
    2-ایتاچی:
    ایتاچی عجوبه خاندان اوچیها.در این مورد بحثی نیست.اما بحث اصلی اینه که اون حتی از مادارا هم قویتره.اون حتی میدونست که مادارا داره زیرکانه توی اوچیها سرک میکشه و همیشه سعی میکرد که جلوی کارهای اون رو بگیره(مثلا با دادن اماتراسو به ساسوکه برای دور کردن مادارا).مادارا هم میدونست که نباید زیاد مزاحم ایتاچی بشه وگرنه میمرد(حتی خودشم تو صحبت با ساسوکه گفت که اگه چند تا راز رو ازش مخفی نکرده بود،الان مرده بود!).همچنین ایتاچی یک نینجای ماهر و باتجربه بود و از هوش خوبی هم برخوردار بود.به همین خاطر بود که میگفت جیرایا ازش قویتره.
    3-اروچیمارو:
    اروچیمارو هم مثل جیرایا مسافرت زیاد میکرد و باهوش و بااستعداد بود.اما اوروچیمارو،تمام توانش رو صرف اجرای تکنیکهای ممنوعه و به دست آوردن دی ان ای افراد قدرتمند کرد تا با مخلوط کردن اونها خودش رو خیلی قوی کنه(مثل ازمایشاتی که بر روی کاپیتان یاماتو کرد و باعث شد که مثل هوکاگه اول،عنصر چوب رو به دست بیاره).اوروچیمارو همچنین با افراط مخوفی مثل دانزو روابط مخفی داشت و سعی میکرد که از طریق اینگونه روابط هم موضعش رو قویتر کنه(احتمالا از همین طریق دانزو تونسته بود اون همه شارینگان داشته باشه و در عین حال قدرت هوکاگه اول هم داشته باشه،حتی مادارا هم گفت که حتما با اروچیمارو رابطه داشته).مادارا هم مطمئنا از کارهایی که اروچیمارو میکرده خبردار بوده و سعی داشته باهاش همکاری کنه و مثل اون به دنبال آزمایشات برای به دست آوردن قدرت بود(اون یه عالمه جسد افراد قوی رو داشت و به دنبال قدرتهای چشمی جدید مثل چشم سوییشی و رانینگان پین بود.همچنین غارهای مخفی زیادی هم داشت و اون غول بزرگ هم در درون یکی از اونها پنهان کرده بود).
    به دلیل همین عوامل اروچیمارو به شدت به دنبال شارینگان بود چون اون از بدنها و چشمهای اوچیها برخوردار نبود(برعکس مادارا) و به شدت به دنبال قدرتهای چشمی بود.در حالی که برعکس مادارا،قدرتهای خاندان پسر اول پدرنینجاها رو جمع کرده بود.

من فکر میکنم این بحث قدرت افراد،بحث طولانی و سختی باشه چون اطلاعات ما در مورد اون افراد همواره ناقص هست و هرگز نمیدونیم که قدرت اصلی یه نفر چقدره.با این حال،میشه از روی نظرات شخصیتهای داستان در مورد افراد داستان تصمیم گیری کرد که اون هم اشکالات خاص خودش رو داره.موفق باشید

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان اول یه خواهشی بکنم !
    اصلا نیازی نیست بیاید بگید فلانی تو انبو بود و بساری راسنگان رو تقویت کرد و جیرایا سفر کرده و اینا . .. اینا رو همه میدونیم واسه همین بحث کسل کننده میشه : )

کیسامه حیف شد !

همون ساسکه با مانگکیوی معمولی واسش بس بود...!
    مقایست درست نیست...!
    پیمان تو پای ساسکه رو کشیدی وسط برای مقایسه من مجبور شدم مثله خودت مثال یزنم که بیای تو بحث . .
    جیرایا آماتراسو رو تو یه تیکه طومار مهر کرد...!!
    منظورت چیه ؟
    یه طورایی به کنایه میخوای از ایتاچی قویترش کنی . . ولی نیست . اعتماد به نفسه ایتاچی برای همه ی مبارزه هاش کافیه !
    جیرایا دنیایی از تکنیکها بود ولی ، جیرایا هر تکنیکی از تو در مقابل چشمانه من بی فایده است ( ایتاچی )
    در مورد ناروتو و ساسکه هم باهات موافقم . .
    کلا میشه ساسکه رو از ایتاچی دونست ولی ناروتو رو کمی از دیگران و بیشتر تلاش خودش : )

به احتمال زیاد از نقاظ ضعف شارینگان هم خبر داشت که همین باعث شده بود ایتاچی اون رو از خودش قویتر بدونه.
    وقتی اینطوری حرف اون لحظه ی ایتاچی رو جدی میگیری احساس میکنم اصلا انیمه رو با دقت نگاه نمیکنی

13. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •