باید پچ خوبی باشه ولی چه فایده ما که با این اینترنت زغالی نمیتونیم ازش استفاده کنیم
اون دوستمون می خواست بازیکنا جدید بشن لباسا و غیرو ...... فکر نکنم کاری به گرافیک دشت البته اینجوری که من فهمیدم
باید پچ خوبی باشه ولی چه فایده ما که با این اینترنت زغالی نمیتونیم ازش استفاده کنیم
اون دوستمون می خواست بازیکنا جدید بشن لباسا و غیرو ...... فکر نکنم کاری به گرافیک دشت البته اینجوری که من فهمیدم
ديدي زود قضاوت كردي![]()
پچ فیفا رو خودت امتحان کردی یعنی کلا مشکلات بازی حل میشه؟مشکل دروازبان ها و......
بچه ها این option file رو من تو save کپی کردم ولی کار نمیکنهههههههههه
راه دیگه نداره؟؟
باید load کنی آپشن فایلو برو تو قسمت ادیت اونجا لودش کن
مشكل اينه كه هر دفعه بايد لود كني اگه يه دسته داشته باشي خوشدش هميشه اتوماتيك لود ميشه.يعني فقط دسته مشكل سيو اين بازي رو حل مي كنه به نظر من به جاي اين كارا صبر كنيد pes2009 بياد
هرکس یه نظری داره ولی به نظر من بازی کنید میتونی یه دسته مجازی بسازی مشکلت حل میشه اصلا بهتره یه دسته بخری جون با دسته یه حال دیگه ای داره بازی کردن
load میکنم این پیغامو میده:
loadable data not be found
سلام
من یه کشف جدید کردم وقتی که می خواهید مستر لیگ برید تو قسمت master league leve گزینه very easy را انتخواب کنید حالا وقتی به فصل ترانسفر می رسید بیشتر بازیکنانتان را میخوان دیگه نیازی به گزاشتن تو لیست فروش یا تعویض بازیکنان با دیکر بازیکنان حریف نداریدl
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)