بفرما رفیق ، به هر بدبختی ای که بود آپش کردم!شرمنده دیر شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
بفرما رفیق ، به هر بدبختی ای که بود آپش کردم!شرمنده دیر شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
Last edited by Mojtaba-MCI; 18-12-2008 at 08:58.
ها نمیدونم چه مشکلی!
ولی مثلا من یه سونی اریکسون داشتم حافظه کارتش نیم سوز شد. حالا این که فقط حافظه داخلی داره یهو همچین بلایی سرش نیاد...؟
بابا خیلی حال دادی.
دمت گرم . . .![]()
شما مطمئن باش تا وقتی که یه ضربه ی محکم به گوشی نخورده هیچ مشکلی واسه حافظه ش پیش نمیاد ، لااقل من که اینجوری فک می کنم!
این همه مدت هم که 8گیگ داشتم تا الان هیچ مشکلی واسه حافظه ش پیش نیومده ، شما خیالت راحت...
بیخیال بابا ، قابلی نداشت!
ممنون داش مجتبی !
ولی امان از رپید شیر!
http://s45.eu.rapidbaz.com/get/_MzuJ/Nokia_N95-2_8GB_UG_fa.pdf
خواهش می کنم موسوی جان ، دیگه شرمنده.حالا بازم اذیت می کنه این رپیدشیر؟!
دیگه 4.5 مگ رو فک نکنم ارور بده...
امروز داشتم تو Gsmarena گوشیمو با N97 مقایسه می کردم چشمم افتاد به رزولیشن دوربین N97 . نوشته بود :
5 MP, 2584x1938 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA@30fps), flash; secondary videocall camera
N95 8GB رو نوشته بود:
5 MP, 2592 x 1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary CIF videocall camera
به رزولیشن این دو گوشی دقت کنید. لنز هر دو گوشی یکیه. ولی چرا رزولیشن N95 رو بالاتر زده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. بابا من یه سوال پرسیدم چند وقت پیش.کسی محل نذاشت ! دوربین گوشیم رو که روشن میکنم فیلم بگیرم. چراغ قرمز پشتی شروع میکنه به چشمک منظم زدن و تصویر هم قطع و وصل میشه. وقتی میذارم روی مموری گوشی دیگه چشمک نمیزنه. روی مس مموری چشمک میزنه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من فک می کنم که مس مموری شما دچار مشکل شده(حالا نمی دونم چی)ولی قاعدتا با یه فرمت همه چی حل میشه ، حالا ببین بقیه ی دوستان چه نظری دارن...
اصلا یه چیزی ، چند گیگ از مس مموریت رو پر کردی؟!
من دوستم یک N95 8gig داره که حدود 2 گیگ از حافظه اون رو پر کرده که سرعتش به طور وحشتناکی کم شده و برای نشان دادن هر عکس باید نزدیک 40-50 ثانیه صبر کرد
می خواستم ببینم همه N95 8gig ها این مشکل رو دارند پس این 8 گیگ حافظه به چه درد می خوره
اگر اینطور باشه من از خرید N95 8gig منصرف می شم و همون N85 رو می خرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)