سلام
کرک کامل بازی John Deere American Farmer رو میخواستم .
ممنون
سلام
کرک کامل بازی John Deere American Farmer رو میخواستم .
ممنون
تو تاپیک اشکالات نصب هم پرسیدی قبلا ! فک نکنم از کرک باشه ، وبه نظر از سیستم عامل جدید هست !
اگر هم نضرت رو کرک هست ، رو google یه سرچی بکنی بدک نیست !
دوست من اگه میشه برام دانلود کن و بزار توی یه سایتی که تورنت نباشه ممونم![]()
Lord of the Rings: Conquest v1.0 Crack Fix | 2.5MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGrand Theft Auto IV v1.0.3.0 Crack | 196 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا اخرین پچ که منتشر شده مربوط به ورژن 1.0.3.0 میشه.
Last edited by havas_1980; 22-06-2009 at 23:40.
سلام
من بازی استیل لایف 2 (still life 2) رو از (microids) گرفتم و نصب هم کردم ولی وقتی می خوام بازش کنم شماره سریال می خواد . و هرچی هم توی دی وی دی و محل نصب باز ی میگردم شماره سریالش نیست البته به سایت microids) هم رفتم ولی نتونستم پیداش کنم
لطفا کمکم کنید!![]()
سلام
من بازی استیل لایف 2 (still life 2) رو از (microids) گرفتم و نصب هم کردم ولی وقتی می خوام بازش کنم شماره سریال می خواد . و هرچی هم توی دی وی دی و محل نصب باز ی میگردم شماره سریالش نیست البته به سایت microids) هم رفتم ولی نتونستم پیداش کنم
لطفا کمکم کنید!![]()
Grand Theft Auto IV v1.0.3.0 Crack | 196 KB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا اخرین پچ که منتشر شده مربوط به ورژن 1.0.3.0 میشه.
دوست عزیز پچ 1.0.4.0 هم اومده لینک مستقیمشو اون بالا گذاشتم
اما کرکش رو ندارم
نتونستم هم پیدا کنم اگه کسی پیدا کرد همینجا بزاره...
![]()
![]()
Last edited by EMSEBI; 23-06-2009 at 15:00.
در ضمن اون لینک کرک هم کار نمیکنه!
سلام.
کرک برای پچ 1.5 کال آو دیوتی 1 میخواهم...فقط کرک برای پچ کال آو دیوتی پچ 1.5
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
خواهشا زود تر!!!
سلام دوستان عزیز.من سریال بازی Codename Panzers Cold War رو می خواستم.وقتی می خوای بازی رو اجرا کنی یه serial و activation code می خواد که من نمیدونم اینو از کجا باید گیر اورد.هرجا هم گشتم پیدا نکردم.نمیدونم چجوریه(اصلا سریال می خواد یا نه!!).حتی تو چندتا فروم خارجی هم رفتم اوناهم همین مشکلو داشتند
.در هر صورت اگه کسی این بازی رو نصب کرده و تونسته اجرا کنه ممنون میشم به ما هم بگه
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)