تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 255 از 1635 اولاول ... 1552052452512522532542552562572582592653053557551255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مبارک باشه انتخاب خوبی کردی توی جعبه دوربین 2سی دی هست که یکی نرم افزار دوربینه و یکی دفترچه های راهنما به زبانهای مختلفه آیکون fa یعنی فارسی رو باز کن توی برنامه ورد تا مطالعه کنی راجع به لرزشگیر هم بله داره لرزشگیر خوبی داره توی همین سایت در قسمت مقایسه سوپر زومها از بین هفت دوربین این رده بهترین لرزشگیرو sx10 داره حتما مطالعه اش کن بادوربین بیشتر آشنا میشی سِءوالی داری بپرس من هم خودم این دوربین ودارم اگه میدونستم

2. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مبارک باشه انتخاب خوبی کردی توی جعبه دوربین 2سی دی هست که یکی نرم افزار دوربینه و یکی دفترچه های راهنما به زبانهای مختلفه آیکون fa یعنی فارسی رو باز کن توی برنامه ورد تا مطالعه کنی راجع به لرزشگیر هم بله داره لرزشگیر خوبی داره توی همین سایت در قسمت مقایسه سوپر زومها از بین هفت دوربین این رده بهترین لرزشگیرو sx10 داره حتما مطالعه اش کن بادوربین بیشتر آشنا میشی سِءوالی داری بپرس من هم خودم این دوربین ودارم اگه میدونستم
    اقا sx1 طور راهنمایی چیزی داره اخه فقط یه cd همراش بود که اونم نرمافزارشه

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس راهنمای فارسی نداره توی جعبه دوربین من سی دی راهنما هم بود قبلا دیدم یه کسی تو همین تاپپیکها گفته بود میتو نید دفترچه فارسی sx10رو دانلود کنید بد نیست توی گوگل سرچ کنی

5. این کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا sx1 طور راهنمایی چیزی داره اخه فقط یه cd همراش بود که اونم نرمافزارشه
    همیشه اولین سری هر محصولی این مشکل رو داره.یا فارسی نداره یا سیم برقش نیاز به تبدیل داره یا....

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همین دیگه ... وقتی میگن به مگاپیکسل توجه نکن اینجاست ... مگاپیکسل سرفا بدرد کسانی میخوره که چاپ تو قطع بزرگ دارن ...
    افزایش پیکسل با کیفیت عکس فرق داره . کیفیت وابسته به لنزه ، اما اندازه وابسته به پیکسل .
    توی hd شما با همون لنز و سنسور (کیفیت) با پیکسل بیشتر (سایز بزرگتر ) فیلمبرداری میکنید ... Ok ؟؟

همین باطری هایی که شما میگین احتمالا خابیشون خیلی بالاتره ، و زمان شارژ اونها هم بالاتره .

اشکال دیگه ای که به باطری های لیتیومی میگیرن اینه که کم پیداست ... در حالی که شما کافی بری تو نمایندگی دوربینت توی شهر و پیداش کنی ... همین .

درست اختلاف ا آسمون تا زمین نیست ، اما به هر حال چیزیکه مهمه اینه که به صرفه ترین چیز دست آدم باشه ... شاید خیلی ها با باطری nihm حال کنن ... چون یدکی بیشتر میتونن بخرن ... من صرفا نظر و تجربمو گفتم ...

منم همینو گفتم ... و در نهایت با توجه به قیمت گفتم سونی ارزشش بیشتره ...

نه دوست عزیز ... من در سطح گسترده شاهد عکس های همه ی مدلهای توی این سطح بودم ... در نهایت بطور قطع میگم که پاناسونیک (گرچه کیفیتش بد نیست ) اما در مقایسه با سونی ضعیف تره ...

یا حتی کانن sx10 ... همین الان یه عکس از این دوربین جلومه که تو شاتر 1/1000 گرفته شده از یه پرنده در حال پرواز روی حالت تله ... کاملا تصویر فلو شدست ... در حالی که روی شاتر به این بالایی موشک هم باشه فریز میشه ...

بنده خودم با h50 روی تله خیلی عکس گرفتم ... حتی با شاتر 1/120 تونستم تو نور کم از سوژه ی متحرک به راحتی عکس بگیرم ... بدون فلو شدن ...

بازم میگم عکسهای پانا کیفیتش بد نیست ... ممکن بعضی از قابلیت های پانان برای بعضی ها مناسبتر باشه ... اما کیفیت بهتر سونی از نظر من مشهودتره ...

به هر حال منم موافق با کش دادن بحث نیستم ... هر کسی تجربه و عقیده ی خودش رو داره و باید به همدیگه احترام بزاریم ...

موفق باشید ...
    در رابطه با فلو شدن تنها سرعت شاتر ملاک نیست عوامل زیادی دخیل است و این به دوربین ربطی نداره و نقطه ضعف دوربین نیست.در رابطه با عکسی که شما گرفتید بستگی داره سوژه سرعتش چه قدر بوده.مثلا من از سوژه های در حال حرکت با سرعت شاتر کمتر از این هم عکس های واضح گرفتم
    فقط نمی دونم شما چرا با دیدن یک عکس نسخه این دوربینو می پیچید؟ در مورد پانا همین طور عمل می کنید. شمایک نمونه از عکس های خودتونو اینجا بگذاربد تا ما هم تفاوت مشهود رو ببینیم هر چند که بنده تا حالا ندیدم.البته به نظر شما هم کاملا احترام می گذارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این چیزی که شما میگید ناشی از دید عامه در مورد پیکسل و سایز تصویر هست ...
    بزار مثل برات بزنم ... فرض کن دو تا مانیتور داری ... یکی دقیقا سایزش vga و یکی هم hd .

حالا یه دوربین داری که تو دو حالت vgaو hd فیلم میگیره . اگه در هر دو حالت فیلم برداری کنی و هر کدوم رو روی مانیتور مخصوصش ببینی دقیقا دو تا تصویر با کیفیت برابر میبینید ... فقط یکی سایز بزرگتری داره .
    شما دلت میخواد vga رو روی تلوزیون 50 اینچ ببینی ؟ خوب معلومه کیفیت پائینی میده .
    این ناشی از دید عامست که مگاپیکسل بالاتر (همون سایز بالاتر) کیفیت بالاتری رو هم همراه خودش داره ...

امیدوارم متوجه شده باشید ... اگه بازم حرف منو قبول ندارین ایندفعه من در متعصب بودن شما شک میکنم (گرچه میدونم شما اینطور نباید باشید ... همونطوری که من سعی میکنم نباشم)

در مورد بمب اتم دوست من ، من اون بحث رو زیاد یادم نمیاد ... اما حرف من همیشه این بوده که بمب اتم یه اشتباه از بشر بوده (منم مثل شما و دوستان حتما دلایلی رو گفتم)... اما انرژی هسته ای یه کشف بزرگ و ارزشمنده . این دوتا رو قاطی نکن عزیز ...

موفق باشید .
    دوست عزیز مسئله به این سادگی هایی که شما می گید نیست. شما در مقام مقایسه این دوفرمت فقط اندازه سایز تصویر را مد نظرقرار می دید در صورتی که ماهیت این دوفرمت کاملا با هم متفاوت است مانند استفاده از نسبت تصویر عریض 16:9 به عنوان استاندارد و توانایی پشتیبانی از صدای چند کاناله مانند دالبی دیجیتال وهمچنین رزولشن بالای تصویر فرمت اچ دی. hd برای tv های موسوم به HDTV یامانیتورهای با ساپورت این فرمت طراحی شده .در سیستم های قدیمی NTSC دارای 525 خط افقی تصویر می باشند. در سیستم PAL تصاویر با کیفیت اندکی بهتر و با 625 خط افقی پخش میگردد. اما تمام این خطوط برای نمایش تصویر بکار نمیروند. خطوطی که اطلاعات تصویری را نمایش میدهند خطوط فعال نام دارند و تعدادشان 486 برای سیستم NTSC و 576 برای PAL میباشد. بعلاوه ، در سیستمهای PAL و NTSC از پویش شانه ای (interlaced) استفاده میشود یعنی هر قاب به دو بخش تقسیم شده و یک بخش شامل خطوط فرد ، و بخش دیگر شامل خطوط زوج میباشد. هر بخش بصورت یک در میان نمایش داده میشود و مغز ما با ترکیب آنها تصویر کامل هر قاب را میسازد. پویش شانه ای کیفیت تصویر را پایین می آورد.
    سیستم پخش HDTV دارای دو فرمت میباشد : 720p و 1080i . این اعداد تعداد خطوط رزولوشن عمودی را نشان میدهند و حروف نیز نشاندهنده نوع پویش تصویر هستند : پویش متوالی (p = progressive )
    پویش شانه ای یا یک در میان
    (i = interlaced) . پویش متوالی یعنی اینکه قاب در یک مرحله به تمامی نمایش داده میشود (بجای اینکه به دو بخش تقسیم گردد). کیفیت هر دوی این سیستمها بسیار بهتر از PAL و NTSC میباشد.
    البته شما اگه هر دو این فرمتها رو بر روی مانیتورهای مخصوص خود ببینید مسلما کیفیت HD خیلی بالاتره ومن نمی دونم شما چطوری به این نتیجه رسیدید که با هم فرقی ندارند و 2تا تصویر با کیفیت برابر؟؟؟؟؟!!!! پس اگه اینطوره چه لزومی داره که اصلا اینهمه خرجه TV های HD ساپورت کرد؟
    حتی اگه هر دوی اینها رو رومانیتور معمولی به شرطی که مانیتورحدقا وضوح 1280 رو داشته باشه و فیلم برداری با این وضوح شده باشه بازم کیفیت HD بالاتره
    Last edited by unforgiven2009; 10-07-2009 at 14:55.

9. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید من برای دوربین h50 ، باید جدا لنز واید و تله بگیرم ...؟ آخه یه گزینه ای توش هست که نوشته تعویض لنز پهن و تله ...
    این لنز ها چند هست ؟
    می خواستم یه باتری یدکی و یه کیف براش بگیرم .قیمتش چنده ...؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید من برای دوربین h50 ، باید جدا لنز واید و تله بگیرم ...؟ آخه یه گزینه ای توش هست که نوشته تعویض لنز پهن و تله ...
    این لنز ها چند هست ؟
    این لنزها هر کدوم قیمتش بالای 150 تومن باید باشه و شما با کمی افت کیفیت هم روبرومیشید .نظر شخصی بنده اینکه خیلی بصرفه نیست طرفه اینگونه لنزها برای دوربینهای این رده برید. چون تقریبا باید اندازه قیمت دوربین خرج کنید اونم لنزهایی با این قیمت که مطمئنا کیفیت بیشتری نسبت به لنز خود دوربین ندارند.

داره خودمونی میشه mranger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رو دوربین H50 نوشته Full HD یعنی چی ...؟ فیلم برداریش خیلی خوبه ..؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این لنز ها چند هست ؟
    هر کدوم از لنز های مبدل با 60 هزار تومن قابل خریداری هست (ساخت ژاپن و خود شرکت سونی) ... برای خریدش پیشنهاد مکنم به سایت نمایندگی سونی سر بزنید ... بقیه ی فروشگاهها هم قابل اطمینان نیست و هم قیمت بالاتری معمولا میزنن ...
    بعد از خرید لنز باید قسمت تنظیمات رو برای لنز مورد نظر تنظیم کنی ...
    من اینا رو تست هم کردم و خوشبختانه کاهش کیفیتش خیلی کمه و اصلا احساس نمیشه ، اونم بخاطر کیفیت بالای تولید این لنزهاست .

باطری هم یه info LITIUM خوب و اصل سونی هم 27 هزار تومن قیمتشه ... یه شارژر مخصوص هم دارن که زمان شارژ رو نصف میکنه ...

کیف هم من اگه لنز تبدیلی نگیری چندتا مدل CASE LOGIC هست که هم ضد ضربه و هم ضد رطوبت و ضد خش هستن و قیمت مناسبی هم دارن ، حدود 20 تومن ... اگه لنز بگیری بهتره کوله های متوسط یا کیف های دوشی بزرگتر بگیری که حدود 40 تومن به بالا خرج بر میدارن ...

من ف ی ل ت ر UV هم پیشنهاد میکنم برای محافظت و بالاتر بردن کیفیت ... برای این مدل باید 75 میلیمتری باشه حتما ... نصبش هم سادست ... روی اداپتور نصب میشه ... قیمتش هم 15 هزار تومن هست ...

موفق باشید ...

رو دوربین H50 نوشته Full HD یعنی چی ...؟ فیلم برداریش خیلی خوبه ..؟
    HD فیلمبرداری نمیکنه ... اما با تلوزیون های HD مشکلی نداره و وقتی به اون تلوزیون ها وصل بشه کیفیت خروجیش مانن فیلم های HD خواهد بود ...

در رابطه با فلو شدن تنها سرعت شاتر ملاک نیست عوامل زیادی دخیل است و این به دوربین ربطی نداره و نقطه ضعف دوربین نیست.در رابطه با عکسی که شما گرفتید بستگی داره سوژه سرعتش چه قدر بوده.مثلا من از سوژه های در حال حرکت با سرعت شاتر کمتر از این هم عکس های واضح گرفتم
    فقط نمی دونم شما چرا با دیدن یک عکس نسخه این دوربینو می پیچید؟ در مورد پانا همین طور عمل می کنید. شمایک نمونه از عکس های خودتونو اینجا بگذاربد تا ما هم تفاوت مشهود رو ببینیم هر چند که بنده تا حالا ندیدم.البته به نظر شما هم کاملا احترام می گذارم.
    من نگفتم به شاتر ربط داره ... گفتم چرا تو اون سرعت بالا باز هم عکس فلو شده ...

فلو شدن تو تله فتو رابطه ی مستقیم با کیفیت عدسی های لنز داره ... این کاملا نشون میده که کانن کیفیت لنزش به سونی نرسیده ...

من چندین بار شاهد عکس های اینچنینی بودم ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 06-04-2009 at 18:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •