توی مرحله 2-1 وقتی که یه اون یارو که دستش اره برقی ه و می یاد قفل در رو می بره رو باید چطوری بکشم ؟
توی مرحله 2-1 وقتی که یه اون یارو که دستش اره برقی ه و می یاد قفل در رو می بره رو باید چطوری بکشم ؟
سرشو نشونه بگير
با يكي دو تا تير كه نميميره
بازيش جالبه هرچند شماره 4 يه چيز ديگه بود. نسبت به شمار ه 4 آسونتر شده ولي شخصيت sheva خيلي فوق العاده است ازش خوشم اومد. درضمن فكر ميكردم اون فرد مجهول داستان شري باشه اما انگار جيله. چقدر قيافش عوض شده!
اگر راهنمایی یا درخواست کمک دارید اون رو در اسپویلر قرار بدید تا مراحل بازی برای بقیه که بازی نکردن لو نره!
فک کنم شری هم تو بازی هستش ..داستان شري باشه
فایل s312 با لینک مستقیم با وینرار استخراج کنین 3 فایل رو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیدم یکی از دوستان تو بازیسنتر با لینک مستقیم اپلو کرده گفتم بزارم که دیگه خودمم اپلود نکنم....
Last edited by mohammad_twe; 18-09-2009 at 22:43.
دوستان من دارم این فایل رو دانلود میکنم.تموم شد باید جایگزین اون فایل بکنم اونو حذف کنم اینو بریزم؟اگر میتونید یه مختصر توضیح بدین.ممنون.
عزیز اگر اون فایل رو نداری این رو دانلود کن این برای کسانی هست که ندارن فایل رو .....
بچه ها میاد پست بزنید جواب ما رو هم بدید ثواب داره
دوست عزیز ممنونمن قبلا این فایل s312.arc رو آپلود کردم اگه صفحات قبلی رو هم یک نگاهی می انداختید پیدا می کردید. آدرس رو باز هم می زارم هر کسی دنبالش بود لینک این پست رو بهش بدید .
من یه چند صفحه قبل رو خوندم دیدم نبود برای همین درخواست دادم
ولی مشکلی که هست اینه که معلوم شده بعد از این فایل یه سری دیگه رو هم می خواد که من اصولا بیخیال این نسخه آشغال شدم.اگه کسی فروشگاهی سراغ داره که بازی ها رو با ستاپ اصل و قیمت خوب می فروشه معرفی کنه که یه سری مثل من که غیر از این نسخه های بوی استیم هیچی گیرشون نمیاد بتونن بگیرن.
مال من هم همین طوری بود فقط اول دی وی دی یک را بذار همونی که اتوران داره نکست کن آدرس بده تا نصب کنه طول می کشه یکم اولش وسطاش یه ارور می ده دی وی دی 2 را بذار اونی که R توشه اگه اشتباه نکنم بزن حل هست بعد از کرک کردن بعد از اجرا تو منوی لانچر انتخاب دایرکت ایکس بالا سمت چپ زبانش را انگلیسی کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)