اي بابا مگه من چي گفتم![]()
حقيقت تلخه ديگه ... اي بابا![]()
اي بابا مگه من چي گفتم![]()
حقيقت تلخه ديگه ... اي بابا![]()
اي بابا
باشه ديگه چيكار ميشه كرد
اما خبر خبره ديگه
چند خبر:
رائول:
رائول کاپیتان رئال مادرید معتقده که اگر امسال قهرمان لیگ شوند؛بسیار شادمان تر از قهرمانی لالیگا در فصل پیش خواهد بود.
رائول با اشاره به اینکه بسیار تحت تاثیر خرید های این فصل رئال قرار گرفته است ؛چرا که انها راه را برای قهرمانی هموار کردند و همگی زیر سلطه برند شوستر در این فصل بوده اند.او در ادامه گفت:این فصل احساس می کنم که بسیار خوشحالم از کل تیم؛ما ترکیبی جدیدیم؛که بسیار عملکرد خوبی داشته است و همه بازیکنان در این فصل همکاری خوبی داشتند.من هنوز معتقدم که ما می توانیم بهتر از اینها نیز بازی کنیم نه به دلیل اینکه تیم همانگی بالایی دارد بلکه ما می توانیم در نوع بازی کردن نیز پیشرفت کنیم.
تعويض ديارا با اسين
رئال مادرید آماده است تا میشل اسین هافبک تیم چلسی را با دیارا معاوضه کند؛مسئولان رئال منتظر جواب چلسی هستند تا این انتقال صورت بگیرد.
میاتوویچ نیز در سفری که به لندن برای تماشای بازی چلسی و فنرباغچه رفته بود؛دیدار با پیتر کنیون داشت درباره رقم پیشنهادی ۳۵ میلیون یورو با یکدیگر گفتگو کردند.این رقم ۱۰ میلیون بیش از رقمی بود که رئال مادرید خواستار ان بودند ولی قیمت دیارا ۳۰ میلیون یورو بر آورد شده است.
با این اوصاف که دیارا نیز خودش اعلام کرده که در اخر فصل رئال را ترک می کند؛اگر این انتقال صورت بگیرد انتقال خوبی برای رئال خواهد بود چرا که اسین جدا از قدرت بدنی خوبش گلزن ماهری نیز است.
سرقت از خانه ريكارد:
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل آس اسپانيا، ظهر امروز، زماني كه خانواده سرمربي تيم فوتبال بارسلونا براي خريد به مركز كاتالونيا رفته بودند، تمامي اموال اين خانواده در منزل مورد سرقت قرار گرفت.
نامه باقيمانده در منزل وي، اعتراض هواداران اين تيم به اين مربي و تهديد جاني اعضاي خانواده وي را ميرساند.
در ميان اموال سرقت شده، ميتوان به جواهرات گرانقيمت همسر ريكارد و افتخارات باارزش او در زمان بازيگري اشاره كرد.
به نظر ميرسد اين شوك روحي تاثير به سزايي در بازي فردا شب بارسلونا مقابل منچستر يونايتد در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا داشته باشد.
پليس كاتالونيا اطمينان داده به سرعت سارقين را دستگير خواهد كرد؛ اما نكته جالب اينجا است كه كليه هواداران اين تيم اسپانيايي در يك وب سايت غيررسمي، مسئوليت اين سرقت را برعهده گرفتند.
خوآن لاپورتا، رئيس باشگاه بارسلونا در نامهاي رسمي به ريكارد، اطمينان داده كه طبق قرارداد، تمام خسارت وي پرداخت خواهد شد
ايول ايول![]()
قربون رايكارد برم با اين دزدگيرش![]()
عجب حرفي زدي!!! به اينا ميگن هوادار! آقا بزارين يه چيزي بگم! من هوادار بارسا هستم، خودم دزديدم! من دزديدم!![]()
خوب مث اینکه دزد معلوم شد کیه حالا بای دنبال سر دسته دزدا بگردند و اگه گفتید که اون کیه؟
رئاليها طرفدار بارسا......!!!
برند شوستر مربي رئال و وسلی اشنایدر بازيكن اين تيم اذعان کردند که هر دو به برد بارسلونا مقابل منچستر علاقه مند هستند.گفته اين دو در حالي عجيب تر مي شد كه قبلا کالدرون،رائول ،گوتی و په په نیز این اظهار نظر را کرده بودند.
اشنایدر گفت:من دوست دارم بارسلونا ببرد چون وقتی بچه بودم طرفدار بارسلونا بودم.
شوستر که تجربه بازی در نیو کمپ را دارد گفت:از بازی در تیم کاتالان ها فاکتور هایی با من مانده است می دانم آنها فصل سختی داشته اند.و اميدوارم كه بتوانند منچستر را حذف كنند.
منم دوست دارم بارسا ببره (قابل توجه احمد دیرند شوستر مربي رئال و وسلی اشنایدر بازيكن اين تيم اذعان کردند که هر دو به برد بارسلونا مقابل منچستر علاقه مند هستند.گفته اين دو در حالي عجيب تر مي شد كه قبلا کالدرون،رائول ،گوتی و په په نیز این اظهار نظر را کرده بودند.چون از تیمی که خیلی قوی باشه خوشم نمی اد ...
اییییییییییییییییییییییی نامردا اخه این بد بختها چکار کردند که شما اینجور باهاشان پدر کشتگی دارین مگه نه اینکه ما بازیکنهای خوب از این تیم خریدیم و هم رابطه خوبی داریم و هم داریم تلاش میکنیم که ستارهای این تیم رو به چنگ اوریم...........قابل توجه وحید............منظور کریس از ستاره جدید و بازیکنهای چون نیستلروی -بکام -هاینزه از قدیمیها.........
منم با احمد موافقم........
من هميشه از منچستر البته بيشتر از شماره هاي 7 اين تيم مثل اريك كانتونا - ديويد بكهام و الانم كريس رونالدو خوشم ميومده و انصافا از ديدن باز ي اونها لذت مي بردم.....
والبته بقول احمد ما خيلي از بازيكنان بزرگ خودمون رو از منچستر گرفتيم........
اما يه خبر جالب.......
مسئولين همين تيم منچستر براي اينكه مانع از رفتن كريس رونالدو بشن مي خوان بهش پيشنهاده دستمزد هفتگي 190 هزار پوند رو بدن..............!!!!!!!!!!!!!!!!مسئولين رئال هم كه از اين موضوع با خبر شدن گفتن كه اينكار منچستريها غير كارشناسي بوده........حالا رئاليها موندن كه آيا پيشنهاد بالاتري به اين بازيكن بدن يا نه......
به نظر من كه اين بازيكن واقعا ارزش اين پيشنهاد رو داره......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)