برای انجام چند مأموریت از سوی باشگاه پرسپولیس انجام می شود:سفر یک هفته ای علیرضا مرزبان به آلمان
علیرضا مرزبان هفته گذشته به عنوان مشاور فنی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس منصوب شد. مرزبان روز شنبه (فردا) عازم آلمان می شود تا به برخی وظایف محوله از سوی باشگاه رسیدگی کند.
وی در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در خصوص جدایی در هشت هفته پایانی فصل جاری گفت: «با نظر کادر فنی و مدیریت باشگاه لیستی از بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده مشخص شده است و قرار است در هفته های پایانی لیگ، بازی این بازیکنان را زیر نظر بگیریم و بررسی کنیم. ما می خواهیم برای سال آینده، تیمی قدرتمند بسازیم و با قهرمانی پرسپولیس در لیگ امسال، تیمی منسجم و قدرتمند را راهی مسابقات لیگ برتر و نیز بازیهای آسیایی نمائیم».
مرزبان افزود: «امیدواری زیادی به قهرمانی در لیگ برتر داریم و تا هفته های پایانی برای بدست آوردن این عنوان می جنگیم».
مشاور فنی مدیر عامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: «علیرغم شایعاتی که وجود دارد، من به کار خودم در پرسپولیس ادامه می دهم و روز گذشته نیز برای تماشای مسابقه تیم فوتبال هما در برابر صنایع اراک به محل برگزاری این دیدار رفتم».
مرزبان با اشاره به اینکه به احتمال فراوان روز شنبه، کشور را به مقصد آلمان ترک خواهد کرد افزود: «در سفر به آلمان و نیز ایتالیا مأموریت مذاکره برای عقد قرارداد با اسپانسرهای جدید و نیز تهیه وسایل و تجهیزات مورد نیاز باشگاه از جمله تجهیزات پزشکی را داریم».
وی تصریح کرد: «مسئله دیگری که در سفر به کشور آلمان پیگیری خواهد شد، تماس با فدراسیون آلمان برای گرفتن دعوتنامه برای مربیان پرسپولیس جهت حضور در کنگره جهانی این فدراسیون است. از میان مربیان ما حمید استیلی این دعوتنامه را دارد و برای مابقی مربیان نیز این دعوتنامه را خواهیم گرفت».
مرزبان به تلاش برای گسترش ارتباطات بین المللی باشگاه پرسپولیس اشاره کرد و افزود: «خواهر خوانده شدن یکی از تیم های آلمانی با پرسپولیس در همین راستا خواهد بود. امیدواریم با قطعی شدن این موضوع بتوانیم مربیان تیم های پایه خود را برای آموزش های رسمی و بین المللی عازم کشور آلمان کنیم و آموزش در تیم های پایه را محور اساسی فعالیت باشگاه قرار دهیم».
وی گفت: «سفر به آلمان یک هفته به طول می انجامد و پنجشنبه هفته آینده به ایران بر می گردم».
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید