جدی خیلی وقته ؟ ببخشید من نمیدونستم
من فک کنم اینو قاطی کردم ، پس آزاد امتحانشه که حوالی آذره درسته ؟
جدی خیلی وقته ؟ ببخشید من نمیدونستم
من فک کنم اینو قاطی کردم ، پس آزاد امتحانشه که حوالی آذره درسته ؟
نه امسال عوض شده
قبلش مهر ثبت نام بود امتحان آذر
امسال فردا ثبت نامشه آخر مرداد امتحانش !
اقا محمد دفتر چه غیر انتفایی کاردانی به کارشناسی کی توضیع شد؟
از لحاظ ارزش مدرک تحصیلی برای بازار کار ازاد با غیر انتفایی چه فرقی داره کدوم معتبر تر هست؟ ارزش داره صبر کنم تا سال دیگه واسه غیر انتفایی؟
و اینکه چرا انقدر قبولی ها اینجور که می گید اسون شده تو این چند ساله!! منم دیدم هر کی امتحان داد قبول شد! این به نظرتون بازار کار رو خراب تر الان نمی کنه؟؟
مدرک آزاد معتبر تره ! مطمئن باش . نه ارزش نداره همون آزاد رو برو اگه زیاد از نظر مالی مشکل نداری .
دیگه اینطوری شده دیگه..مطمئنا بیشترین تاثیر منفی رو روی بازار کار میذاره .
midnight1234 دوست عزیز منظور شما سراسری ناپیوشته هست. که دارای دانشگاه دولتی و غیرانتفاعی و آموزشکده ها می باشد.
دفترچه ماه اسفند میاد و کنکور اول مرداد.
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
اگر دنشگاه غیرانفاعی باشه 100 درصد از آزاد معتبرتره.
مشکل اینه که کلا چند تا از این موسسات به دانشگاه تبدیل شدن ، امثال شمال آمل و سجاد مشهد .
اما اکثرا موسسه هستن و واقعا وضعشون بده !
همین طوری که پیام عزیز هم گفت به نظر من هم کسی که از نظر مالی مشکلی نداشته باشه آزاد بهتره
آره دیگه بازار کار همین الانم با این کاراشون خراب شده !
من الان دارم کاردانی رشته ی فنی حرفه ای کامپیوترو میخونم !![]()
میشه یکی بگه برای کاردانی به کارشناسی کی باید کنکور بدم ؟
آزاد و دولتی تاریخ کنکورش کیه ؟![]()
چه درسایی رو باید برای این کنکور بخونم ؟
از چه کتابایی باید بخونم ؟
ظرفیت قبولی رشته ی من توی تهران چقده ؟
به نظرتون میتونم دانشگاه شهید رجایی قبول شم ؟![]()
جواب همه ی سوالاتت توی همین تاپیک هست
چند صفحه قبل رو ببینی پیدا میکنی
من هم در مورد دانشگاهها نظری دارم و کلی میگم!دانشگاههای غیر انتفاعی متاسفانه از هر نظر(از هر نظر!)سطح پایینی دارن من خودم معتبرترینشون در ایران رو دیدم ابدا تعریفی ندارن مدارکشونم انچنان معتبر نیست درسته مهر وزارت علوم پای مدرکتونه ولی!(فکر کنم میدونیم!)اما ازاد اونهم دانشگاههای معتبرش خوبه هم سطح با دانشگاههای دولتی نمی تونه باشه ولی به هر حال من خیلی از دانشگاه ازادی ها رو دیدم که موفق بودن یک نفر رو میشناختم ازاد اردبیل خونده بود برق قدرت ارشد رو امیر کبیر قبول شده بود پس نشانگر سطح بالای دانشگاه ازاد البته نه همه مرکز شهرها فقط کنجکاوی زیاد داشتین دعوت میکنم برین دانشگاههای غیر انتفاعی رو ببینین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)