Last edited by mathematics; 29-06-2008 at 15:55.
500% تائید میشه.
به نظر من شور در اینجا از مصدر شوریدن (نه به معنای شور شدن!!!!) هست. پس شور شیرین رو تقریباً عشق شیرین میتوان در نظر گرفت و به همین جهت پارادوکس نیست. به نظر من فقط اگه ظاهر نگر باشیم، میتونیم پارادوکس در نظر بگیریم.
اگه منظورت سوال 4 هست ...گزارید درسته ....سوال3 که انگار 3 غلط املایی داره :عمارت(امارت) بگزارد(بگذارد) نصب(نسب)
اون که درسته اشتباه کردم همون نصب درسته
منظورتون سوال 118 هست؟
اون سوال تا حالا هنوز اثبات نشده که سوال غلط هست بلکه فقط مشخص شد که پاسخبرگ فعلی غلط هست. و این چیز عادی است.
همان زمان که شما داشتید آزمون میدادید، تهیه کنندگان پاسخبرگ فعلی نیز داشتند به تستها جواب میدادند و نتیجهاش این شده. پس همانطور که سازمان سنجش گفته، این پاسخبرگ فعلی نامستند است. همین.![]()
بچه ها بهتر نیست بریم تو چت روم
راستی یه آدم باصفا رتبه مارو پیشبینی می کنه یا نه
راستی درباره شما هم باید بگم گه کنکور پارسال بود رتبه زیر 150 برات پیش بینی میکردم ولی امسال بچه ها واقعا زرنگترند
2 کلمه اشتباه عمارت و نصب هست که درستشون امارت و نسب هست ....اون که درسته اشتباه کردم همون نصب درسته
هرکی با من کار داشت به من ایمیل بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاضر به چت درباره کنکور هستم ساعت 5 ایمیلم رو چک می کنم خداحافظ
شما ها بحث چیو میکنین من غم چیو میخورم.(یه بدبخت مثه من 4 بار زبان فارسی رو از رو گاج سبز خوند اما فقط به دلیل اینکه همیشه سرعتش تو عمومی ها کم بوده هیچ یک از زبان فارسی ها رو جواب نداد و درصدم شد 70%و بدتر اینکه وقت عربی رو هم گذاشتم ادبیات و متن 10 سوالی رو نخوندم
و عربی شد 54%
خدا شاهد که حدود 1200 تست خازن و مقاومت حل کرده بودم امثال اما بخدا بخاطر کمبود وقت حتی 1 دمنه نتونستم بخونم . (حدودا 150 ساعت خازن و مقاومت خوندم )
در مورد سوال املایی امارت و نسب جوابن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)