سلام
به اين صورتي كه شما اشاره كرديد اكسل اينكارو انجام نميده
ولي ميشه فرمولي نوشت كه اگه در يك خونه از اكسل چنين حالتي بود به همون حالت تاريخوار تبديل بشه
سلام
به اين صورتي كه شما اشاره كرديد اكسل اينكارو انجام نميده
ولي ميشه فرمولي نوشت كه اگه در يك خونه از اكسل چنين حالتي بود به همون حالت تاريخوار تبديل بشه
شمام بگرديد و موردي كه من گفتم رو پيدا كنيد
در مورد سوال دوم در اكسل نميشه ستون اخر رو ثابت كرد
خب بهتر هست يه بار پرينتر رو حذف كنيد و دوباره درايور اونو نصب كنيد و البته بهتره روي يه پورت USB ديگه اينكارو بكنيد و ببينيد درست ميشه
سلام
با تشکر
متاسفانه فرصتش رو ندارم
لطفا هر کدوم رو که امکانش هست خلاصه توضیح بدید خصوصا اگه view code رو امکانش هست؟
یا حداقل منبع مشخصی معرفی کنید که سریعتر به نتیجه برسم.
سلام
گزينه view code براي مشاهده كدهاي نوشته شده به زبان VBA در اون شيت هست
با سلام
پس در واقع اون قابلیت وجود نداره که اعداد تکراری رو در یک ستون قبول نکنه ؟
با تشکر
چطور میشود ردیف های تکراری را حذف کرد
مثلا من یک فایل طولانی که فهرستی از اسامی کتاب یا فیلم است دارم که اسم بعضی از این کتابها و فیلم چندین بار تکرار شده است و می خواهم فقط یکبار ردیف از آنها باقی بماند و باقی حذف شوند. آیا اکسل دستوری برای یافتن آیتمهای تکراری و شبیه به هم دارد که یکجا پیدا کرده و های لایت کند؟
با سپاس فراوان
بدرود
چنین برنامه ایی را من واسه کار خودم طراحی کردم و دارم ازش استفاده میکنم . شاید بدرد تو هم بخوره
ایمیلت را بده تا برات بفرستم
کمک کمک ...
میشه کشیدن نمودار و پیدا کردن شیب بزارین راستی نمودار اکسلو میشه برد تو word
با سلام
دوستان من اکسل کار نکردم، می خواستم بدونم چطور می شه date format رو از yyyy/mm/dd به dd-M-yyyy در این فایل تغییر بدم؟ ازون جایی که فایل مورد نظرم یه فایل DDE هستش توسط گزینه ی
Home --> Format Cell --> Date نمیشه این کار رو انجام داد همچنین با تغییر در قیمت Regional And Language Option ویندوز هم مشکل برطرف نشد
فایل مورد نظر رو از اینجا دانلود کنید:
باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)