با تشكر دانلود كردم.ميشه طرز كار با اين نرم افزار رو بگي ( فكر ميكنم باكس فلشه )
با تشكر دانلود كردم.ميشه طرز كار با اين نرم افزار رو بگي ( فكر ميكنم باكس فلشه )
سلام. بچه ها من تازه N95 8GB خریدم. میشه یه کم کمکم کنید تا راه بیفتم.اول انکه عکس که می ذارم روی desk top نصفه میافته. نمیشه کامل بشه؟
بعدشم توی image & videos فولدر نمیسازه چرا؟ راهی یا برنامه ای هست ؟ مرسی
در زیر قسمتی از آموزشی که مدتی قبل من در ارتباط با آپدیت گذاشته بودم و با کمی جستجو می توانی کاملش را در همین سایت پیدا کنی قرار میدهم امیدوارم که مفید باشد:
دوستان سلام.
این آموزش را جهت دوستانی که آشنا به آپدیت گوشی NOKIA N95 نیستند می نویسم امید که مفید واقع شود.
الف:
دو حالت داریم :
1- گوشی شما زبان فارسی دارد و یا ندارد و شما نیز نمی خواهید که فارسی داشته باشید . در این صورت مستقیم به مرحله ( ب ) بروید.
2- گوشی شما فارسی ندارد و شما می خواهید که گوشی شما زبان فارسی را نیز داشته باشد.فارسی که این گوشی دارد بر خلاف خیلی از فارسی گوشی ها که فارسی نامانوس و دری وری است فارسی خوب و قابل قبولی است و علاوه بر منو ها و help ها را که فارسی می کند زبان نوشتاری فارسی جهت پیامک فارسی رانیز پشتیبانی می کند.
در این صورت شما مجبور هستید که کد محصول (product code ) گوشی خود راتوسط نرم افزاری به نام NSS (Nemesis Service Suite) به کدی که فارسی را پشتیبانی کند تغییر دهید .کد های زیادی وجود دارد که فارسی را دارد مثل 0534856 یا 0534860 یا 0534862 که باید توسط NSS وارد گوشی کنید.
ابتدا نرم افزار NSS را (یک فایل با حجم 6.3 مگ) از آدرس زیر که سایت اصلی این نرم افزار است دانلود کنید:
http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103812.zip
پس از نصب و اجرا یک پنجره باز می شود که در گوشه سمت راست بالا یک ذره بین دارد روی آن کلیک کنید تا گوشی شما را شناسایی کند.سپس از نوار ابزار ردیف دوم روی دکمه phone info کلیک کنید سپس دکمه Read را بزنید تا محتویات گوشی شما را سمت راست پنجره نمایش دهد.روبروی جایی که نوشته product code به جای عددی که به عنوان کد محصول نوشته یکی از کد های بالا مثل 0534860 که من خودم هم گوشیم را با آن فارسی کرده ام وارد کنید بعد جلوی آن تیک را نیز فعال کنید (کادر کوچک که نوشته enable تیک بزنید) حالا دکمه write را بزنید تا تغییر کد در گوشی ثبت شود.جهت اطمینان یک بار برنامه را ببندید و مجدد مراحل بالا را طی کنید و ببینید که product code عوض شده باشد.به این ترتیب گوشی شما آماده فارسی شدن هنگام آپدیت است .حالا آماده ایم که به مرحله اصلی آپدیت یعنی مرحله (ب) برویم.
دستت درد نكنه .كدشو عوض كردم ورژن 20 رو هم قبول كرد .فقط بايد برم كافي نت اپديت كنم![]()
بابا یکی نیست جواب منو بده؟؟؟ GPS هم وقتی روشن می کنم یا می نویسه waiting for gps یا not connecting ! پس چه جوری کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید تو یه محیط باز باشی و گوشی رو به حالت افقی نگه داره تا ماهواره ها رو سرچ کنه. وقتی مینویسه waiting for gps یعنی داره ماهواره ها رو سرچ میکنه.
فولدر نمی تونی بسازی ولی آلبوم می تونی بسازی که عکس هارو طبقه بندی کنه.اگر مشکل دیگه ای بود در تاپیک خود N95 8GB مطرح کن دوست عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشید دوستان با گوشیم مشکل دارم لطفا راهنماییی بفرمایید
اولا گوشیم رو وقتی برای شارژ میذارم حتی اگر 12 ساعت هم بمونه خط شارژ ثابت نمیشه و فول رو نشون نمیده و مدام گژ شارژ در حال حرکت از یک خط به 7 خط می باشد البته شارژ رو هم در حالت خاموش و هم روشن امتحان کردم و فرقی نمی کند. هرچند که بعد از اینکه از شارژر جداش می کنم به اندازه یک باطری فول کار میکند.
مشکل اصلی اینه که بعضی وقتها خودبخود خاموش میشه حتی اگر به شارژر وصل باشه و وقتی که روشنش میکنم بعضا دوباره خاموش میشه و بعد از 5 یا 6 بار خاموش شدن از اون و روشن کردن از من درست میشه.
در ضمن این گوشی رو 3 هفته پیش نو خریدم و به ورژن 20 هم آپگریدش کردم و فرقی نکرده در ضمن یکبار هم مستر ریستش کردم که شاید از ویروس باشه ولی فرقی نکرد.بدون مموری هم همین مشکل رو داره.
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید که باید باطری رو عوض کنم یا چاره ای وجود دارد. ممنون
سلام به نظر من كه خاموش روشن شدن گوشيت مشكل سخت افزاري هست يه
سوال:گوشيت از همون اول هم همينجوري بود؟
اگه از همون اول اينجوري بوده كه مشكل سخت افزاري داره و بايد اون رو با استفاده از گارانتي به نمايندگي ببري و اونا اگه مشكل از كارخونه باشه به صورت رايگان درستش ميكنن.
ولي اگه بعد از خريد زمين خورده باشه يا هر اشكالي رو خود شما به وجود آورده باشيد از گارانتي خارج ميشه ولي بازم به نمايندگي برو با يه هزينه برات درستش ميكنن.
من يه گوشي 6681 حدود 1 سال پيش خريدم كه مشكل روشن و خاموش شدن داشت.
بهترين كار اين هست كه گوشي رو با استفاده از گارانتي به نمايندگي مجاز خود گوشي ببري.
مشكل من از كارخونه بود كه به طور رايگان درستش كردن.
ولي الان كه N95 گرفتم ديگه اين مشكل رونداره.
موفق باشيد.
Last edited by mahdi_ctr; 16-01-2008 at 20:52.
چرا دوربين n95 نميتونه از فاصله كمتر(از نوشته كتاب) عكس با كيفيتي بندازه؟
منظورم اينه كه وقتي دكمه عكاسي رو آروم ميگيري تا تصوير رو با لا پايين كنه و بهترين كيفيت رو انتخاب كنه _كادر روي تصوير قرمز ميشه وكيفيتش صفر ميشه .(براي عكاسي در فاصله هاي كمتر)
من با گوشي دو مگا پيكيلي عكس انداختم خيلي با كيفيت عكس ميندازه ولي n95 آبرومو پيش رفيقام برد(خيلي آشغال تر از گوشي دو مگاپيكسلي انداخت)
منظورم عكاسي در فاصله هاي نزديكه(مثل عكاسي از نوشته هاي كتاب)
كسي راه حلي براي اين موضوع نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)