چند درصد احتمال میدی معافش کنن فرشید عزیز؟؟
چند درصد احتمال میدی معافش کنن فرشید عزیز؟؟
کارت معافی رو گم کنه چه خاکی باید تو سرش کنه آدم؟ : دی
دوباره میدن یا چی؟
برو دایره فناوری اطلاعات ناجا، اونیکی دم مترو حقانی هست
ما رفیقمون گم کرده بود رفت اونجا، البته سال پیش
بستگی به خودش داره...
باید سفت و سخت دنبال کارا رو بگیره
من دو تا سوال دارم حالا با توجه به اینکه تو سونوگرافیم زده واریکوسل درجه 3 دارم "(حتی دکتر با معاینه گفت داری واسه احتیاط بهت سونوگرافی میدم)"، و با توجه به قوانین نظام وظیفه که این درجه از واریکوسل رو معاف دائم قرار داده
1 - چقدر احتمالش هست که شورا پزشکی هم تایید کنه؟
2 - میگن معافی پزشکی بعد ها دردسر میشه برای آدم این چقدر درسته ؟ البته یه سری ها میگن بستگی به کد معافی داره که ازش استفاده کرده این موردی که من دارم باعث درد سر نیمشه ؟
دوستان من میخوام واسه معافیت اقدام کنم
به احتمال زیاد هم معافم
18 آبان اعزام میشم
بعد مطمئنا وقتی واسه معافیت اقدام میکنم نمیتونم 18 اعزام بشم
غیبت که نمیخورم؟
هنوز هم دانشگاه ثبت نام نکردم
میتونم الان برم دنبال معافیت بعدش دانشگاه ثبت نام کنه مشکلی نیست؟
درود،
تو دانشگاه گفتن کسایی که حداقل 1سال میتونن کسر خدمت بگیرن باید بیان اقدام کنن و ضمن تحصیل مرخصی بگیرن و برن خدمت و برگردن ادامه تحصیل بدن!
آیا اصلاً بایدی وجود داره؟ یعنی من اگه اقدام نکنم و بعد از تمام شدن تحصیل برم دنبال کاراش، کسر ِ خدمت بهم نمیدن؟
پدرم 3+21ماه جبهه بوده (3ماه آموزشی حسابه؟). چقدر کسر میشه؟
(اصلاً دلم نمیخواد حالا برم سربازی)
طبق قانونی که الان هست کسانیکه زیر 12 ماه خدمت دارن میتونند با موافقت نظام وظیفه 2 ترم مرخصی بگیرند و خدمت رو تمام کنند
این قانون کسری اگه تمدید نشه تا آخر سال89 اعتبار داره شاید به خاطر این گفتند باید
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
شما چطور اقدام کردی واسه معافیت که 18 آبان اعزامی؟
مگه تو برگه سبزت درخواست کمسیون نکردی بودی؟
اگه اونجا زده باشی که اعزام نمیشی میفرستند کمیسیون
اگه نزده باشی باید بری خدمت و در حین خدمت دوباره درخواست بدی
شما در حین تحصیل نمیتونی از معافیت پزشکی استفاده کنی، یعنی اگه دانشگاه ثبت نام کنی باید وایسی درست تموم شه بعد بری دنبال معافیت پزشکی، شما میتونی بری دنبال معافی الان ولی باید از دانشگاه بپرسی که بعدش شما رو ثبت نام میکنه؟؟
یه خبر دیدم گفتم بزارم اینجا محض اطلاعات عمومی دوستان :
شرايط جديد خروج دانشجويان مشمول
جام جم آنلاين: معاون اجتماعي سازمان نظام وظيفه از شرايط جديد خروج موقف دانشجويان مشمول از کشور خبر داد.
سرهنگ حجت الله واعظي نژاد در گفتگو با مهر با اشاره به شرايط خروج موقت دانشجويان مشمول از کشور افزود: در سفرهاي علمي که صرفاً شامل ارائه مقاله در کنفرانسهاي بينالمللي و فرصت مطالعاتي براي مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري است مشمول بايد مبلغ وديعه 50 ميليون ريال به صورت نقد پرداخت کند.
وي ادامه داد: در سفرهاي نيمه علمي شامل شرکت در آزمونهاي زبان، شرکت يا بازديد از نمايشگاهها، شرکت در کارگاههاي آموزشي حداکثر يک ماهه، ثبت يا نمايش اختراعات و سفرهايي که مرتبط با رشته تحصيلي است، مشمول بايد مبلغ وديعه 50 ميليون ريال نقد و 10 ميليون ريال به صورت چک بپردازد.
معاون اجتماعي سازمان وظيفه عمومي با بيان اينکه اين قوانين از اول آذرماه امسال اجرايي مي شود،افزود: در خصوص ساير سفرها نيز مرجع تائيد واحد دانشگاهي دانشجو خواهد بود که برابر قوانين درخواست دانشجو را اعلام مي کند.
.
ممنون از پاسخ شما rozbeh85.
پس من اگه اقدام نکنم و بعد از تمام شدن تحصیل برم دنبال کاراش، کسر ِ خدمت بهم میدن؟
و ممنون اگه این هم جواب بدید،
پدرم 3+21ماه جبهه بوده (3ماه آموزشی حسابه؟). چقدر کسر میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)