پس همونطور که گفتم کاملا طبیعیه این نوسان پینگ روی fd-lte
پس همونطور که گفتم کاملا طبیعیه این نوسان پینگ روی fd-lte
روي گوشي هم امكان تغيير دستي باند وجود داره ؟ البته من راضيم با گوشي موبايل سامسونگ جي 5 و با دو خط انتن از 4 خط تقريبا با سرعت 5 مگابايت دانلود ميكنه حالا نميدونم اگر انتن كامل پر باشه سرعت از اين هم بيشتر ميشه يا نه ؟ يا مثلا ميشه فهميد گوشي با كدوم باند وصله يعني 2600 يا
و اينكه اگر يكي از اين مودم هاي 120 تومني 4 جي ايرانسل بگيرم وضعيت دريافت از وضعيت دريافت با موبايل بهتر ميشه يا فرقي نميكنه
انصافا وب گردي با ايرانسل زمين تا اسمان با اي دي اس ال فرق ميكنه و واقعا لذت بخشه كاش تعرفه هاي ماهيانه مناسبي داشت كه به كل از اي دي اس ال ميكشيديم بيرون
Last edited by vahidreza2007; 02-11-2016 at 23:20.
سلام اول اینکه ممنون از توضیحاتتون، مهندس تمام این حالات تست کردم رو ۲۶۰۰لاک کردم رو ۱۸۰۰هم لاک کردم جالبه تو اون تایم تو یه محل مرتب سوییچ میشه به دکلی که اس ا ان ار منفی داره ودیتا ضعیف بعدش خودبخود سوییچ میکنه رو دکلی که سیگنال مثبت داره اما چند دقیقه فقط پایداره بعد از دوازده ظهر تا شش عصر اینطوریه بعدش درست میشه و میتونم به دکل قوی وصل بشه در ضمن منم با فویل سیگنال تقویت میکنم ، جالبی برام اینه که مودم دایم سوییچ میکنه تو اون تایم ، محل ما مسکونیه و خلوت اما دانشگاه هست و صبحها دانشجو میاد یعنی ممکنه بخاطر یوزر باشه و ظرفیت اون دکل پر بشه دیسکانکت کنه بخاطر همین میگم شاید دکل قوی تعداد یوزر محدود داره با اینکه سیگنال قویتره ، در ضمن رو حالت ۱۸۰۰با اینکه ضعیف تره بزور میتونم لاک کنم اما ۲۶۰۰با نویز ۱۲ مدام سوییچ میکنه به ۲۶۰۰ ضعیف تر وبه دکل ضعیف و منفی یک.البته اینا حدس منه میشه شما این مورد بررسی کنید اصلا شخص دیگه مشکلی داشته! و راه حلش چیه؟ من همه جوره شو اون تایم امتحان کردم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 02-11-2016 at 23:37.
دوست عزيز چطور انتن دهي رو با فويل تقويت ميكنيد ؟ براي گوشي هم كارسازه ايا ؟![]()
من یه تیکه فویل چند لایه یا ضخیف به اندازه مودم مستطیل میزارم جلو مودم یه 2-3 تا سیگنال میاره بالا واسه گوشی هم شنیدم جواب میده به نظرم کارش بجای تقویت سیگنال بیشتر اینه که نویز و پارازیت اطراف میگره نمیزاره به دستگاه برسه امتحان کنید خرجش یه تیکه فویله ایشاله که برات جواب میده
سلام. روی گوشی های سامسونگ و سونی من این امکان رو ندیدم، اما احتمالاً رو گوشی های بقیه ی برند ها این امکان باشه. کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #* را در مورد گوشی های سامسونگ استفاده کنید تا متوجه بشید به کدوم باند وصلید. باند ۷ ، یعنی باند ۲۶۰۰ و باند ۳ یعنی باند ۱۸۰۰ مگاهرتز. بله، به طور معمول تعداد خانه های بیشتر سیگنال گوشی باعث افزایش سرعت ارسال و دریافت شما خواهد شد. مودم E3372 هم عملکرد بهتری نسبت به گوشی در ارسال و دریافت دیتا داره.
خواهش میکنم. طبق اطلاعات بنده از دوستان فنی، در یک سلول LTE نهایتاً ۲۵۶ نفر میتونند به شبکه متصل باشند و دیتا رد و بدل کنند. ولی این به معنا نیست که مودم شما منتظر میمونه ۲۵۶ نفر یوزر کامل بشند و بعد در شبکه ی LTE دیگه ای قرار بگیره. مودم یا گوشی شبکه ی خلوت تر را سعی میکنه انتخاب کنه. موردی که شما گفتی من با دوستان فنی سطح بالاتر مطرح میکنم اگر پاسخی بود به شما اطلاع میدم.
مهندس اینم اضافه کنم که الان که شبه هم داره اون اتفاق میفته مدام سوییچ میکنه تایمش با تایم ظهر برابره حالا نمیدونم نرم افزاری مشکل داره که هر شش ساعت اینطوری میشه یا سخت افزاری چون داره باد میاد! قبلا با هیچ باد و بارونی افت سیگنال نداشتم ممکنه خراب شده باشه تجهیزات! چطوری حالا برطرف میشه!
Last edited by amirbrad; 03-11-2016 at 01:54.
در حالی که پینگ از سرورهای داخل روی 50 هست ولی در بازکردن سایت های مختلف مثل همین سایت حدود 4 ثانیه Waiting دارم بعد باز میشه
در دانلود و اپلود هیچ مشکلی ندارم . پینگ 8.8.8.8 هم از 98 تا 150 متغیره
فقط با استفاده از V P N هست که این مشکل حل میشه و هیج تاخیری در بازگشایی سایت ها ندارم
راه های مختلف مثل تغییر DNS و تغییرات در رجیستری ویندوز رو تست کردم اما هیچکدام تاثیری نداشتن . فکر میکنم اگه پرو کسی ایرانسل رو بشه تغییر داد مشکل حل بشه اما در مودم ها این امکان وجود نداره
کسی از دوستان راه حلی برای رفع این مشکل سراغ نداره ؟
Last edited by DJMOKHTAR; 03-11-2016 at 03:44.
[QUOTE=S I G N A L;8897089]سلام. روی باند ۷ این دستگاه بهترین عملکرد رو داره. بنده تست کردم و شما هم اگر تمایل به سرعت بالا دارید پیشنهاد میکنم اگر پوشش دارید فقط به باند ۷ متصل بشید. روی باند ۷ این دستگاه از فاصله ی حدود ۱۳ کیلومتری ۷۰ مگ سرعت دانلود داره. نزدیک خود دکل هم ۹۵ مگ سرعت دانلود وجود داشت ( با گوشی و باند ۷)
من چطور جهت و فاصله دکل رو پیدا کنم که بهترین سیگنال رو بتونم دریافت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)