بریج هم زدم ولی وصل نمیشه ارور 651 میده! عجب وضعی شده!
بریج هم زدم ولی وصل نمیشه ارور 651 میده! عجب وضعی شده!
من چند روز پیش هم گفتم منتها کسی توجه نکرد من چی گفتم یه مودم ای دی اس ال قدیمی گیر بیارین که سخت افزار خوبی داشته باشه مشکلتون رو فعلا برطرف میکنه من بندرت قعطی دارم امروزم از صبح تا حالا یکبارم نتم قطع نشده همون ای پی صبح هستش و تغییر هم نکرده رنج ای پی 2.185 . اینم عکس دو تا مودمم که وصل کردم به همدیگه بخاطر نیاز به وای فای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت بود ایجوری نشده بود. زنگ بزنم 2020؟
زنگ هم بزنی فایده ای نداره من کلا 2 روز هم نتم قطع باشه زنگ نمیزنم خودم میگردم یه راه حل پیدا میکنم به امید این اشغالها نباید نشست
تا یکماه دیگه همین بساطه بخاطر تعطیلی مدارس بخاطر زیاد شدنه کاربرهاشون و اینکه حالگیری کنن دانلود حجیم نکنن نت رو به این وضع در اوردن پارسال هم اگه یادتون باشه توی همین روزها بود که شبانه رو ورداشتن ولی خوب چون کاربرها عصبانی شدن عقب نشینی کردن
Last edited by saman167; 15-07-2015 at 18:42.
مشترک گرامی ضمن پوزش از اختلالات اخیر در شبکه به منظور جلب رضایت شما ، مدت 7 روز به زمان قرارداد شما به صورت رایگان اضافه گردید.
واسه من هم چند بار IP نگرفت گزینه های
Retry PPP password on authentication error
و
PPP debug mode
رو فعال کردم
خیلی وقتا اولش چراغ قرمز میشه ولی مودم انقدر پسورد رو وارد میکنه تا وصل بشه ( بعد از 5 تا 10 ثانیه وصل میشه *
کجا نوشته ؟
مگه مخابرات هم از این کارا میکنه ؟![]()
Last edited by lamp23; 15-07-2015 at 19:14.
آره 2730 کارش درسته نمیزاره اینترنت قطع بمونه فوقش ربع ساعت قطع باشه بعدش وقتی ipگرفت دیگه به هیچ وجه قطع نمیشه مگر اینکه خودت ipعوض کنی یا مودمو ریستارت کنی
من دو روز رو یه ipمیمونم بعدش خسته میشم ازش خودم عوضش میکنم
مودم 2640 دارم . تا اینو بزارم فعلا بینم چی میشه
Last edited by saminem; 15-07-2015 at 20:19.
من که مشکلی ندارم از نظر پریدن لینک.
ولی ۲ چیز دیگه باعث قطعی میشه، یا اکانتینگ وصلم نمیکنه(که خیلی کم اتفاق میفته) یا مخابرات بخاطر idle بودن، اتوماتیک IPـیم رو میبره رو آی پی 172.224.30 :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)