خوب این خبر که زده واسه مشمولینه غایب !!! نه واسه اونایی که سره موقع میرن !!!
خوب این خبر که زده واسه مشمولینه غایب !!! نه واسه اونایی که سره موقع میرن !!!
دو سه صفحه قبل واسه یکی گفتم مشابه شماست :
خوب اگه بخام تا قبل از 22 بهمن دفترچه بفرستم تا کی وقت دارم با دانشگاه تسویه حساب کنم ؟ مثلا میشه بعد از عید (فروردین ) و البته قبل از اعزامم تسویه کنم یا تسویه باید قبل از پست کردن دفترچه باشه ؟
شما هرچه زودتر تسویه حساب کنید بهتره. تا زمانی که تسویه حساب نکنید نامه لغو معافیت تحصیلی بهتون نمیدن.
یعنی شما جزء مشمولین غایب هستی؟ با این حساب باید ماه ها از اتمام دَرسٍت گذشته باشه، چرا زودتر اقدام نکردی؟ درس رو که خوندی، کاغذش رو هم بگیر دیگه!
لااقل میتونی بری آموزش یا امور نظام وظیفه دانشگاه ، صحبت بکنی که یه کاری برات انجام بدن ( لااقل چند تا گزینه بذارن روی میزت)
من که میخواستم انصراف بدم رفتم آموزش دانشگاه، گفتن درخواست انصراف رو پر نکن. یه درخواست بنویس که با مدرک فوق دیپلم معرفی بشی برای نظام وظیفه. انصراف که بدی مدرک تحصیلی بهت نمیدن
دوستان یه سوال
امریه فقط مربوط به شرکتهای دولتی میشه؟
شرکت خصوصی هم وجود داره که امریه بگیره؟
اگه هست ممنون میشم یکی دو مورد مثال بزنید
دوستان سلام سوالی دارم فقط لطفا اگر کسی اطلاع دقیق داره جوابمو بده
اگر کسر خدمت مثلا بابت پروژه نخبگی داشته باشم مثلا 6 ماه بهم امریه میدن ؟
یا باید حتما 24 ماه باشه خدمتت تا امریه بهت بدن
اگه پارتی داشته باشم چی ؟
موندم این پروژه کسر خدمتئو انجام بدم یا ندم ؟
غایب نیستم اما بهم گفتن چون 3 ترم اضافه خوندی باید 6 ماه اضاف بری .اما درسم رو که تموم کردم ولی منظورت رو از اون چند تا گزینه نفهمیدم یعنی چه جور مثلا ؟
تاریخ اعزام مد نظر هست.
هر چند صفحه یکبار باید این خبر را تحلیل کنیم.
اونی که از خبر برمیاد و خبرهای قبلی و... اینه که برای مشمولینی که سال 94 اعزام بشن 24 ماه هست ولو اینکه سال 93 ارسال کنند.
فقط برای تشویق مشمولین غایب و ازدحام آخر سال و... گفتن اگه مول غایب تا 22 بهمن اقدام کنه و جا نباشه (چون دو دوره بعد اون اعزام دارن) و سال 94 اعزام بشن چون در این ضرب الاجل اقدام کردن همون 21 ماه را خدمت میکنن.
دوست عزیز به این شایعات توجه نکنید.
شما بسیجیتون تا الان راکد خورده، باید بسیجیتون فعال باشه تا استفاده کنید.
بسیجی بودن میتونه کمک کنه ولی نه شرط کافی هست و نه لازم جتی برای پذیرش سپاه چه برسه به امریه خاتم.
کسی که امریه داره 24 ماه باید خدمت کنه چون یگان غیر نظامی هست و به احتمال خیلی قوی از سال بعد که 24 ماه شد احتمال افزایش مدت امریه هست.
پارتی و... هم هیچ دخل و تصرفی در باره مدت خدمت نمی تونه داشته باشه.
[ حذف شد ]
Last edited by SNOW PATROL; 12-11-2014 at 14:47. دليل: نقل قول پست حذف شده / بحث انحرافی و حاشیه
اگه صحبت های سردار کمالی رو تو این مصاحبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملاک قرار بدیم ایشون گفتن میشه! عملا هم من در سالیان گذشته دیدم مواردی رو، که مربوط به بسیج و سابقه پدر بوده ولی فرقی نداره چه جور کسری باشه. البته بعضی از نهادها مثل استانداری ها و وزارت نفت شرایط خاصی میذارن برای امریه مثل عدم ترخیص برای ادامه تحصیل و یا عدم قبول کسری که ازتون تعهد میگیرن از اینها استفاده نکنید.من به جای شما باشم پروژه رو انجام میدم فوقش نمیتونی از کسریش استفاده کنی. پارتی تو اون اداره میتونه کمکت بکنه. خودت هم تعهد کتبی نده برای نداشتن کسری که فردا مدرکی علیهت نداشته باشن
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)