تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2549 از 4105 اولاول ... 1549204924492499253925452546254725482549255025512552255325592599264930493549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,481 به 25,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب این خبر که زده واسه مشمولینه غایب !!! نه واسه اونایی که سره موقع میرن !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها بلاخره من سرعقل اومدم و تصمیم گرفتم برای اینکه هم اضافه سنواتی بخشیده بشه هم سه ماه کمتر خدمت کنم تا قبل از 22 بهمن دفترچه رو پست کنم اما یه مشکلی هست :

من اگه بخام با مدرک لیسانس برم باید موقع پست دفترچه مدرکم رو هم بفرستم تا معلوم شه که لیسانسم ؟ چون هنوز با دانشگاه تسویه نکردم و مدرکم هم 6 ماه طول میکشه تا صادر شه .چکار باید بکنم ؟
    دو سه صفحه قبل واسه یکی گفتم مشابه شماست :

باید بره دانشگاه نامه ابطال معافیت تحصیلی رو بگیره احتمال زیاد بعد از اتمام تحصیل دانشگاه باید صادر کنه که این نامه خطاب به نظام وظیفه باید باشه و میگه که این آقا درسشو تموم کرده و تاریخ فارغ التحصیلی در نامه ذکر شده باشه ... باید بره ساختمان اداری دانشگاه قسمت نظام وظیفه اونجا ... بعضی دانشگاه ها خودشون این جور نامه ها رو میفرستند به نظام وظیفه..... بازم میتونید از +10 سوال کنید مطمئن بشید

3. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوب اگه بخام تا قبل از 22 بهمن دفترچه بفرستم تا کی وقت دارم با دانشگاه تسویه حساب کنم ؟ مثلا میشه بعد از عید (فروردین ) و البته قبل از اعزامم تسویه کنم یا تسویه باید قبل از پست کردن دفترچه باشه ؟

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب اگه بخام تا قبل از 22 بهمن دفترچه بفرستم تا کی وقت دارم با دانشگاه تسویه حساب کنم ؟ مثلا میشه بعد از عید (فروردین ) و البته قبل از اعزامم تسویه کنم یا تسویه باید قبل از پست کردن دفترچه باشه ؟
    شما هرچه زودتر تسویه حساب کنید بهتره. تا زمانی که تسویه حساب نکنید نامه لغو معافیت تحصیلی بهتون نمیدن.

6. این کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

بچه ها بلاخره من سرعقل اومدم و تصمیم گرفتم برای اینکه هم اضافه سنواتی بخشیده بشه هم سه ماه کمتر خدمت کنم تا قبل از 22 بهمن دفترچه رو پست کنم اما یه مشکلی هست :

من اگه بخام با مدرک لیسانس برم باید موقع پست دفترچه مدرکم رو هم بفرستم تا معلوم شه که لیسانسم ؟ چون هنوز با دانشگاه تسویه نکردم و مدرکم هم 6 ماه طول میکشه تا صادر شه .چکار باید بکنم ؟

یعنی شما جزء مشمولین غایب هستی؟ با این حساب باید ماه ها از اتمام دَرسٍت گذشته باشه، چرا زودتر اقدام نکردی؟ درس رو که خوندی، کاغذش رو هم بگیر دیگه!
    لااقل میتونی بری آموزش یا امور نظام وظیفه دانشگاه ، صحبت بکنی که یه کاری برات انجام بدن ( لااقل چند تا گزینه بذارن روی میزت )

من که میخواستم انصراف بدم رفتم آموزش دانشگاه، گفتن درخواست انصراف رو پر نکن. یه درخواست بنویس که با مدرک فوق دیپلم معرفی بشی برای نظام وظیفه. انصراف که بدی مدرک تحصیلی بهت نمیدن

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

دوستان یه سوال
    امریه فقط مربوط به شرکتهای دولتی میشه؟
    شرکت خصوصی هم وجود داره که امریه بگیره؟
    اگه هست ممنون میشم یکی دو مورد مثال بزنید

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان سلام سوالی دارم فقط لطفا اگر کسی اطلاع دقیق داره جوابمو بده

اگر کسر خدمت مثلا بابت پروژه نخبگی داشته باشم مثلا 6 ماه بهم امریه میدن ؟
    یا باید حتما 24 ماه باشه خدمتت تا امریه بهت بدن
    اگه پارتی داشته باشم چی ؟

موندم این پروژه کسر خدمتئو انجام بدم یا ندم ؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

یعنی شما جزء مشمولین غایب هستی؟ با این حساب باید ماه ها از اتمام دَرسٍت گذشته باشه، چرا زودتر اقدام نکردی؟ درس رو که خوندی، کاغذش رو هم بگیر دیگه!
    لااقل میتونی بری آموزش یا امور نظام وظیفه دانشگاه ، صحبت بکنی که یه کاری برات انجام بدن ( لااقل چند تا گزینه بذارن روی میزت )

من که میخواستم انصراف بدم رفتم آموزش دانشگاه، گفتن درخواست انصراف رو پر نکن. یه درخواست بنویس که با مدرک فوق دیپلم معرفی بشی برای نظام وظیفه. انصراف که بدی مدرک تحصیلی بهت نمیدن
    غایب نیستم اما بهم گفتن چون 3 ترم اضافه خوندی باید 6 ماه اضاف بری .اما درسم رو که تموم کردم ولی منظورت رو از اون چند تا گزینه نفهمیدم یعنی چه جور مثلا ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

مرسی دوست من
    راستش درگیر کارهای انصراف هستم و تا اذر احتمالا طول بکشه.
    به نظرت اسفند تا کی پر میشه؟
    در ضمن یکی از بچه ها میگفت تاریخ اقدام برای محاسبه مد نظر هست.یعنی اگه قبل 94 اقدام کنیم و اعزام بیفته بعد عید همون 21 ماه حساب میکنن.
    شما همچین تبصره ای رو شنیدید؟
    تاریخ اعزام مد نظر هست.

این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز اگه میخوای مطمئن بشی زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.
    منظور ایشون این قسمت مصاحبه هست :

وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد. به عنوان مثال اگر سرباز غایبی تا پیش از 22 بهمن امسال برای رفتن به سربازی اقدام کند، در صورتی که سازمان وظیفه عمومی تصمیم بگیرد وی در تاریخی پس از 22 بهمن به سربازی اعزام شود در این صورت تمامی تسهیلات در نظر گرفته شده برایش لحاظ خواهد شد.

ولی انصافآ جواب صریحی به سوال نداده !
    هر چند صفحه یکبار باید این خبر را تحلیل کنیم.

اونی که از خبر برمیاد و خبرهای قبلی و... اینه که برای مشمولینی که سال 94 اعزام بشن 24 ماه هست ولو اینکه سال 93 ارسال کنند.

فقط برای تشویق مشمولین غایب و ازدحام آخر سال و... گفتن اگه مول غایب تا 22 بهمن اقدام کنه و جا نباشه (چون دو دوره بعد اون اعزام دارن) و سال 94 اعزام بشن چون در این ضرب الاجل اقدام کردن همون 21 ماه را خدمت میکنن.

سلام
    آقا چرا میگن برج اسفند سپاه سرباز نمیگیره ؟؟؟ واقعیت داره ؟؟

دوست عزیز به این شایعات توجه نکنید.

سلام به همه دوستان
    برای امریه گرفتن خاتم آیا حتما بسیجی میخواد؟
    من یه کارت بسیجی از سوم راهنمایی (13 سال پیش!) دارم. قابل قبوله؟
    با تشکر
    شما بسیجیتون تا الان راکد خورده، باید بسیجیتون فعال باشه تا استفاده کنید.

بسیجی بودن میتونه کمک کنه ولی نه شرط کافی هست و نه لازم جتی برای پذیرش سپاه چه برسه به امریه خاتم.

کسی که امریه داره 24 ماه باید خدمت کنه چون یگان غیر نظامی هست و به احتمال خیلی قوی از سال بعد که 24 ماه شد احتمال افزایش مدت امریه هست.
    پارتی و... هم هیچ دخل و تصرفی در باره مدت خدمت نمی تونه داشته باشه.

[ حذف شد ]
    Last edited by SNOW PATROL; 12-11-2014 at 14:47. دليل: نقل قول پست حذف شده / بحث انحرافی و حاشیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه صحبت های سردار کمالی رو تو این مصاحبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملاک قرار بدیم ایشون گفتن میشه! عملا هم من در سالیان گذشته دیدم مواردی رو، که مربوط به بسیج و سابقه پدر بوده ولی فرقی نداره چه جور کسری باشه. البته بعضی از نهادها مثل استانداری ها و وزارت نفت شرایط خاصی میذارن برای امریه مثل عدم ترخیص برای ادامه تحصیل و یا عدم قبول کسری که ازتون تعهد میگیرن از اینها استفاده نکنید.من به جای شما باشم پروژه رو انجام میدم فوقش نمیتونی از کسریش استفاده کنی. پارتی تو اون اداره میتونه کمکت بکنه. خودت هم تعهد کتبی نده برای نداشتن کسری که فردا مدرکی علیهت نداشته باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •