تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2549 از 3195 اولاول ... 154920492449249925392545254625472548254925502551255225532559259926493049 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,481 به 25,490 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

راستش ما شنیدیم که limbo برای pc میاد
    ااااا.............راست میگه برای پلی 3 هم هست.زرشک
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه phoenix_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید دارای کنسول xbox360
    تا 600 تومان قراره یک کنسول برای پسرم تهیه کنم اما هیچ اطلاعاتی راجع به آن ندارم با توجه به توضیحات دوستان یه چیزهایی دستگیرم شده اما با توجه به اوضاع بازار و انواع مختلف آن می خواستم دوستان محبتی کنند و به صورت خلاصه و قابل فهم که چه مدلی را و با چه مشخصات و امکاناتی را تهیه کنم بهتره
    اگه بتونید slim 9504 4gb تا 600 گیر بیارین بهترینه . اگه بگردید گیر میارید. اگه هم که نه یک اسلیم 0225 بگیرین یا کمی صبر کنید تا کپی خور بشه یا درایوشو عوض کنید . الان خودم و خیلی از مردم هستن که 0225 گرفتن و گذاشتیم که ه ک بشه .

3. این کاربر از phoenix_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بدترین کار ممکن همین عوض کردن درایوه.خیلی برای کنسول بد میشه.هیچوقت این کارو نکنید

5. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید دارای کنسول xbox360
    تا 600 تومان قراره یک کنسول برای پسرم تهیه کنم اما هیچ اطلاعاتی راجع به آن ندارم با توجه به توضیحات دوستان یه چیزهایی دستگیرم شده اما با توجه به اوضاع بازار و انواع مختلف آن می خواستم دوستان محبتی کنند و به صورت خلاصه و قابل فهم که چه مدلی را و با چه مشخصات و امکاناتی را تهیه کنم بهتره
    تا 650 اسلیم 9504 گیر میاد ، کپی خور شده... ولی اصلا منطقی نیس آدم چنین پول یا مفتی رو واس یه کنسول این طوری بده... می تونین اسلیم 0225 بگیرین 400-450 و صب کنین هــک شه که هـک بشه حداقل 100 تومن پول هــکه... بهترین کار اینه که یه آرکید یا الایت دسته دوم بخرین ، بقیه پول هم کینکت...

7. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهه یه خبر خیلی بد Limboاز انحصار خارج شد اونم چی رفت تو دستps3
    چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
    ترسیدم فکر کردم قانون جدید اومده که هر کی XBOX داره حکم محاربه با خدا رو داره و اعدام
    حالا بذارید PS3 دارا هم لیمبو بازی کنن!چی میشه؟مطمئن باش بازی های انحصاری ps3 هم بزودی برای xbox ارائه میشه.
    من بازی COD:BO رو بدون آپدیت داشبورد یا فریمور بازی کردم. حالا سوالم اینه که آیا برای بازی های دیگه مثل AC:BH باید LT1.9 رو بریزم یا نه؟
    در ضمن این روشی که اول داشبوردو میبرن به 2.0.9199.0 بعد باز اپدیت می کنن به 2.0.12413.0 بعدش به 2.0.12416.0 بعد هم از روی بازی AC:BO آپدیت می کنن عملیه؟ اگه آره میکلی برای بازی های قبلی یا بعدی نداره؟
    سلام دوست من.
    شما داشبوردت چه ورژنیه؟فریمور درایوتم اگه میدونی بگو.مطمئنا بازی COD:BO شما که راحت اجرا شده پچ شده بوده.برای اجرای بازی AC:BH هم اول باید مطمئن بشید بازی پچ شده هست یا نه؟
    برای مطمئن شدن هم باید دسک بازی رو تو کامپیوتر بذارید و بعد با برنامه ABGX لانچ کنید ببنید ارور میده یا نه؟اگه پچ شده باشه میتونید بازیش کنید.اگر بازی ازتون آپدیت داشبورد خواست YES رو بزنید مشکلی نداره.
    یه سوال؟AC:BH رو داری؟از کجا گرفتیش؟
    در مورد اون سه آپدیتی که پرسیدی چون اطلاعاتی ندارم اجازه بدین بقیه دوستان نظر بدن.
    پاورقی: یه برنامه ی دیگه ای هم بجز ABGX هست بنام XBOX Game Patcher که ورژن جدیش بتازگی ارائه شده و میتونه بازی هایی که قفل ap2.5 دارن رو هم پچ کنه.لینک دانلودشو براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره.

محتوای مخفی: لینک دانلود برنامه Xbox Game Patcher 
    http://www.logic-sunrise.com/telecharger-308774-360-games-patcher.html

9. 4 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ذوستان سازنده برد PCB اکسکوتر تیم هست نه C4eva بلکه اینا با هم همکارن.
    تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید.فروشنده ها هم همون 30 ژوئن یعنی فردا رو اعلام کردن.
    خبری از X360Key نشد؟قیمتش حدود 105 دلار شده !!!

11. 3 کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوست من.
    شما داشبوردت چه ورژنیه؟فریمور درایوتم اگه میدونی بگو.مطمئنا بازی COD:BO شما که راحت اجرا شده پچ شده بوده.برای اجرای بازی AC:BH هم اول باید مطمئن بشید بازی پچ شده هست یا نه؟
    برای مطمئن شدن هم باید دسک بازی رو تو کامپیوتر بذارید و بعد با برنامه ABGX لانچ کنید ببنید ارور میده یا نه؟اگه پچ شده باشه میتونید بازیش کنید.اگر بازی ازتون آپدیت داشبورد خواست YES رو بزنید مشکلی نداره.
    یه سوال؟AC:BH رو داری؟از کجا گرفتیش؟
    در مورد اون سه آپدیتی که پرسیدی چون اطلاعاتی ندارم اجازه بدین بقیه دوستان نظر بدن.
    پاورقی: یه برنامه ی دیگه ای هم بجز ABGX هست بنام XBOX Game Patcher که ورژن جدیش بتازگی ارائه شده و میتونه بازی هایی که قفل ap2.5 دارن رو هم پچ کنه.لینک دانلودشو براتون میذارم امیدوارم بدردتون بخوره.

محتوای مخفی: لینک دانلود برنامه Xbox Game Patcher 
    http://www.logic-sunrise.com/telecharger-308774-360-games-patcher.html
    سلام. واقعا ممنونم که کمکم کردین.
    داشبوردم 2.0.8955.0 هست فریمور هم نمی دونم چه ورژنیه اما lt هست.
    بازی AC:BH رو هم هنوز نگرفتم ولی فردا می گیرم.
    بازم ممنون.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. واقعا ممنونم که کمکم کردین.
    داشبوردم 2.0.8955.0 هست فریمور هم نمی دونم چه ورژنیه اما lt هست.
    بازی AC:BH رو هم هنوز نگرفتم ولی فردا می گیرم.
    بازم ممنون.
    بازی رو از جای مطمئن بگیر.بپرس که حتما ً پچ شده باشه و بگو اگه پچ نشده باشه پسش میاری!!!!!(لااقل شرطو بذار)
    با اینکه فروشنده مطمئنت کرد که بازی پچ شدست.بازم قبل از اجرای بازی یبار با abgx چکش کن تا مطمئن باشی non stealth نباشه.

14. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

سلام . آقا بعد از این همه وقت بدبختی یه xbox360 با مادر برد 0225 و با یه kinect و با یه دسته اضافه و با یه کابل HDMI . همهش شد رو هم 685 .
    Last edited by pouya_1631; 29-06-2011 at 20:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

سلام . آقا بعد از این همه وقت بدبختی یه xbox360 با مادر برد 0225 و با یه kinect و با یه کابل HDMI . همهش شد رو هم 685 .
    عزیز جان اول اینکه مادربرد 0225 نیس درایو 0225 هست
    دوم اگه میشه سایز نوشته ات رو تغییر بده بچه های فروم که کور نیستن خدایی ناکرده

17. 2 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •