تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2548 از 3347 اولاول ... 154820482448249825382544254525462547254825492550255125522558259826483048 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,471 به 25,480 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان من با اینترنت ایرانسل خیلی نوسان پینگ دارم. به عنوان مثال 3 تا 4 پکت با پینگ 100 میاد بعد یهو بعدی میشه 150 میلی ثانیه و بعد میشه 130 مثلا. کلا یهو به مقدار زیاد بالا پایین میشه. حالا دوستان اهل فن این قضیه طبیعیه یا به خاطر سیگنال و نویز و این قضایاس؟

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان اگر حجم بسته زودتر از تاریخش تموم بشه میشه همون موقع باز بسته جدید فعال کرد یا باید بزاریم تاریخ تموم بشه بعد بسته بخریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

دوستان من با اینترنت ایرانسل خیلی نوسان پینگ دارم. به عنوان مثال 3 تا 4 پکت با پینگ 100 میاد بعد یهو بعدی میشه 150 میلی ثانیه و بعد میشه 130 مثلا. کلا یهو به مقدار زیاد بالا پایین میشه. حالا دوستان اهل فن این قضیه طبیعیه یا به خاطر سیگنال و نویز و این قضایاس؟

مودمی که باهاش وصل میشی چی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

دوستان اگر حجم بسته زودتر از تاریخش تموم بشه میشه همون موقع باز بسته جدید فعال کرد یا باید بزاریم تاریخ تموم بشه بعد بسته بخریم؟
    وقتی ججم تموم میشه از برنامه ایرانسل من حذف میشه بسته میتونی یک بسته دیگه بگیری

5. این کاربر از elfy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

مودمی که باهاش وصل میشی چی هست؟
    E3372

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نوسان پینگ تا این حدی که گفتی روی fd-lte طبیعیه ولی تایم اوت زیاد میتونه ناشی از نویز و صعف سیگنال باشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

نوسان پینگ تا این حدی که گفتی روی fd-lte طبیعیه ولی تایم اوت زیاد میتونه ناشی از نویز و صعف سیگنال باشه .
    نه تایم اوت اصلا ندارم

9. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان الان تست کردم 4جی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد اومدم یه ورق الومینیوم دولایه رو شکل نیم دایره ای دادم گذاشتم بین فضای مودم و پنجره (البته با فاصله 5سانتی با مودم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه جالب

11. 7 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اگه با pcداری کار میکنی شاید یه برنامه ای چیزی بازه.اگه نه همون انتنی که ساختی زدی روش رو چک کن اگه الان وصله.من سرعتم تا 1مگا بیت میاد پایین اما پینگ همیشه رو 50 میمونه پس از سرعتم نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

دوستان از بس تعریف سرعت بالاشون رو کردن منم وسوسه شدم سفارش یک sxt lte outdoor رو دادم البه یک tplink mr200 هم دارم با انتن تقویتی سرعت که شب میده با ۳ تا خط انتن از ۴ تا خط متوسط ۲ تا ۲.۵ مگ دانلود میده که امیدوارم که با این sxt lte بتونم سرعت های بیشتر بگیرم که باهاتون اشتراک میزارم نتیجه رو
    سلام. روی باند ۷ این دستگاه بهترین عملکرد رو داره. بنده تست کردم و شما هم اگر تمایل به سرعت بالا دارید پیشنهاد میکنم اگر پوشش دارید فقط به باند ۷ متصل بشید. روی باند ۷ این دستگاه از فاصله ی حدود ۱۳ کیلومتری ۷۰ مگ سرعت دانلود داره. نزدیک خود دکل هم ۹۵ مگ سرعت دانلود وجود داشت ( با گوشی و باند ۷)

سلام
    دوستان یه راهنمایی در مورد SXT LTE میخواستم
    این مودم کدهای دستوری و اس ام اس رو ساپورت میکنه ؟
    سلام. در آپدیت آخر نرم افزار این دستگاه دیدم قابلیت ارسال و دریافت SMS هم اضافه شده، اما من در حال حاضر دسترسی ندارم و تست نکردم.

برای من از ظهر بعد سوییچ میکنه رو یه دکل خیلی دور که سرعت بسیار ضعیفی داره وقتی مودم جابجا میکنم به دکل نزدیک با سرعت خوب وصل میشه و سیگنال خوبه جالبه قطع میکنه و میره زو دکل دور! چرا سوییچ میکنه؟ یعنی ممکنه هر دکل تعداد کاربر براش تعریف کرده بان با اینکه نزدیکتره اما تا کاربر اضافه میشه ارتباط قطع کنه؟! دقیقا چطوری اینا سایت ها برنامه ریزی میکنن؟ موقع تماس کارشناس با دختر حرف میزد از رو یه سری چیزا که حفظ کرده بودن مثل همین نویز و سیگنال که ههمون میدونیم تغییر میداد ! چرا به دکل ضعیف سوییچ میشه؟ واقعا جای تعجبه مگر اینکه واقعا تعداد یوزر تعریف کرده باشن چون نزدیک اینجا دانشگاست فکر کنم تعطیل میشن میرن از شب بهتر میشه و به سایت قویتر وصل میشه، دوستان اهل فن یا کارمندای ایرانسل یا پیمانکاران کسی هست این موضوع جواب بده؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام. بحث تغییر سلول یا Handover در مخابرات در حالت های مختلفی روی میده. اول از همه که باند ۲۶۰۰ ایرانسل با پهنای باند بالاتر اولویت داره نسبت به باند ۱۸۰۰ . حالا هرچند که سیگنال ضعیف تری داشته باشید. واسه حل مشکلتون پیشنهاد میکنم باند فرکانسی رو برسی کنید. شما از کدوم باند گوشی یا مودمتون Handover انجام میده؟ آیا مثلاً از باند ۱۸۰۰ به باند۲۶۰۰ وصل میشه؟
    قرار گرفتن در یک Cell بهتر لزوماً به سیگنال قوی تر مربوط نمیشه. گوشی و مودم شما دائماً در حال چک کردن شبکه هست و تلاش میکنه در Cell بهتر قرار بگیره. بله، با افزایش کاربر گوشی یا مودم شما به Cell بهتر هم میتونه سوئیچ کنه. در آخر اینکه اگر مودم هست و قابلیت قفل کردن روی باند ۱۸۰۰ یا ۲۶۰۰ رو دارید این کارو انجام بدید.

سلام. رو FDD طبیعیه، ولی تایم اوت ندارید. این نوسان به خاطر نویز نیست، به خاطر روش ارسال و دریافت رو حالت FDD هست. رو حالت TDD باید پینگ تایم با ثبات و استیبل باشه.

14. 12 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •