اسپیدتست سرعت با تک لینک رو نشون میده در حالی که دانلود منجر یه فایل رو به چند قسمت تقسیم میکنه ومثل این میمونه که چندتا لینک رو واسه دانلود گذاشته باشین به همین دلیله که سرعت با دانلود منیجر بیشتره
اسپیدتست سرعت با تک لینک رو نشون میده در حالی که دانلود منجر یه فایل رو به چند قسمت تقسیم میکنه ومثل این میمونه که چندتا لینک رو واسه دانلود گذاشته باشین به همین دلیله که سرعت با دانلود منیجر بیشتره
البته توضیحاتی که دادم مربوط به ورژن 5 این برنامه هست.تو ورژن 6 تغییراتی در ظاهر برنامه ایجاد شده.
برا ورژن 6 از قسمت پایین بر روی computer speed کلیک کنید و بعد سمت راست روی قسمت internet optimizer کلیک کنید و ادامه مراحل مثل قبل هست.
موفق باشید.
ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟ خیر
سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟ بله
صحبت دوستمون تائید میشه، منم شرایط یکسانی داشتم ( خطمم رو 4 مگ بسته شده )
خب شما مثلا میای لب تاپتون رو روشو نگه ندارین بعد اون موبایل بد بخت رو میزارین این همه ساعت دانلود کنه ، میدونید چه پدری از باتری اون موبایل در میاد ، بیچاره زبون نداره وگرنه خیلی صحبت ها داشت !!
اتفاقا زیاد باتری مصرف نمیکنه میتونی خودت تست کنی !
دانلود منیجر های اندروید هم سر ساعت wifi رو قطع میکنن
یه دانلود منیجر خوب معرفی میکنی؟
والا ما شارژ گوشی رو 100% میکنیم 1 ساعت هم با وای فای کار نمیکنیم میبینیم 15% درصدش رفته![]()
خب داداش معلومه ! وقتی صفحه گوشی روشن باشه و شما با یه مرورگر وب گردی کنی یک شارژی مصرف میکنه که نگو ! گوشی کاملا داغ میشه ! ولی وقتی صفحه گوشی خاموش باشه و هیچ صفحه وبی هم باز نباشه فقط دانلود کنه زیاد شارژ مصرف نمیکنه !
Loader Droid PRO
من ۲ مگ دارم ولی شبی ۳۰۵ گیگ دانلود دارم - نکته ای کمتر کسی توجه میکنه اینه هر منطقه فرق میکنه با خیال تخت نگید دو مگ ۵ گیگ دانلود میده
حالا چند ماه دیگه شما تست کن ببین باتریت چقدر در روز نگه میداره تا بفهمی چی میگم البته ایشالله که چیزی نمیشه ولی من قبلا تورنت با اندرویید دانلود میکردم پدر باتری در میاد موقع دانلود ، بعد از ۱ ساعت به قسمت باتری دست بزن ببین چقدر گرم شده حتی بدون روشن بودن صفحه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)