پینگ من با صبانت ۴۵ بود سرور خارج اما شبانه ش دو برابر حجم خریداری شده ست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پینگ من با صبانت ۴۵ بود سرور خارج اما شبانه ش دو برابر حجم خریداری شده ست
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
کاری که اسیاتک کرده که بسیار به نفعش تمام شده اینه که اومده قبل از در اختیار گذاشتن اینترنت جهانی به کاربران واسط اینترنت جهانی و کاربران سرورهایی رو گذاشته که بسیاری از سایتها و شبکه های اجتماعی رو کش میکنه یعنی تمام دانلود های تکراری مخصوصا اونها که رو سرور خودشه و بسیاری چیزها که تغییر پذیریشون بسیار اندکه مثل عکس های اینستگرام در یک پست خاص که وقتی گذاشته میشه دیگه تغییر نمیکنه در هر 48 یا 72 ساعت کش میکنه این باعث میشه ترافیک شما از سرور کش اسیاتک انجام بشه نه از اینترنت جهانی... البته به روز شدن مربوط به برخی سرور ها و برخی سرویس دهنده ها منجمله اینستگرام وشبکه های اجتماعی و بسیاری سایت هاست... و این باعث میشه در مجموع هم مفید باشه که سرعت لود شدن سایتها و..... بسیار بالا باشه و هم ترافیک از اینترنت جهانی مصرف نشه و سودش رو اسیاتک ببره و هم بسیار پر سرعت و خوشایند دوستان باشه و هم در برخی جاها باعث مشکلاتی هم میشه
Last edited by amin885; 18-11-2015 at 16:10.
دوستان میشه DNS صبا رو ست کرد برای بهتر شدن بازی آنلاین یا فرقی نداره؟![]()
میشه ست کرد در صورتی که درگاه ارتباطی اسیاتک به صبا نت پینگ خوبی بده وقطعی و نوسان نداشته باشه باید تست کنید..
چه جوری میشه تست کرد؟
DNS صبا رو میدونین؟
DNS ربطی به بازی آنلاین نداره. وقتی ارتباطتون به سرور متصل میشه دیگه مستقیما از آی پی سرور جهت ارتباط استفاده میشه و دیگه دامنه مهم نیست و لذا DNS این وسط نقشی نداره.
DNS بیشتر توی سرعت فراخوانی وب سایت ها نقش داره و ربطی به پینگ شما تو بازی نداره
جلل خالقمعلومه مغزشون کار میکنه!
Last edited by senator2011; 13-11-2015 at 04:07.
مشکل از اسیاتکه
همه نرم افزارهای ارتباطی با تک کانکشن کار میکنن و از اونجایی که تک کانکشن خارجی اسیاتک داغونه برای همین بعضی پستها باز نمیشه
ویرایش: دوست بالایی دقیق توضیح داد کاملا هم درست گفت اون عکسهایی که روی سرور کش اسیاتک هستند رو شما سریع لود میکنی ولی مشکل از عکس و فیلم هایی هست که نیستند و از اونجایی که تک کانکشن اسیاتک فوق العاده داغونه عکس لود نمیشه و ارور میده
شما کافی به گیت وی خودتون دقت کنید اکثر گیت وی های اسیاتک اینترانت هست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by k1ozil; 13-11-2015 at 08:18.
دوستان دیروز از اسیاتک به من زنگ زدند بابت تخلیه خط من گفتم تک کانکشن و پینگ اوضاعش خرابه میخوام تخلیه کنم بعدش مستر گفت مشکلی نداره می فرستیم به مرکز مخابراتی ولی هنوز دسترسی من به نت قط نشده !!!!
یعنی هنوز تاییدش نکرده ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
جالب اینه که اصلا هم دنبال حل این مشکل نبودن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)