تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2548 از 3745 اولاول ... 1548204824482498253825442545254625472548254925502551255225582598264830483548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,471 به 25,480 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان من الان هم از مخابرات هم از پارس انلاین سرویس دارم برای بازی پارس خوبه ولی متاسفانه دانلود شبانه رایگان نداره و ماشالا ایکس باکس وان هم که هر بازیش اپدیتاش حداق 5 گیگ هستش الان شما از آسیاتک راضی هستید؟
    سرویساش برای بازی خوبه؟
    دانلود رایگان شبانه داره؟
    شما کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟
    ممنون
    پینگ من با صبانت ۴۵ بود سرور خارج اما شبانه ش دو برابر حجم خریداری شده ست

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من یه سوالی ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم راهنمایی کنین:

الان رو اسیاتک وقتی میخوام اینستاگرامم رو چک کنم پستها یکی درمیون نمایش داده نمیشن،هرکاریم میکنم نمیشه عکسها هم بیشتر نوشته هستن مثلا از اونا که نکات یا سخنان افراد مشهور رو مینویسن ولی باز نمیشه!
    اما وقتی میرم رو رایتل همشون لود میشن!
    حالا سوالم اینه که مگر فیلترینگ در زیرساخت انجام نمیشه پس چرا بعضا میبینیم میگن برخی از آی اس پی ها شرایط سخت تر و برخی وضعیت بهتری دارن؟یعنی آی اس پی ها هم علاوه بر اون فیلترینگ ملی خودشونم فیلترینگ مجزایی اجرا میکنن؟!
    کاری که اسیاتک کرده که بسیار به نفعش تمام شده اینه که اومده قبل از در اختیار گذاشتن اینترنت جهانی به کاربران واسط اینترنت جهانی و کاربران سرورهایی رو گذاشته که بسیاری از سایتها و شبکه های اجتماعی رو کش میکنه یعنی تمام دانلود های تکراری مخصوصا اونها که رو سرور خودشه و بسیاری چیزها که تغییر پذیریشون بسیار اندکه مثل عکس های اینستگرام در یک پست خاص که وقتی گذاشته میشه دیگه تغییر نمیکنه در هر 48 یا 72 ساعت کش میکنه این باعث میشه ترافیک شما از سرور کش اسیاتک انجام بشه نه از اینترنت جهانی... البته به روز شدن مربوط به برخی سرور ها و برخی سرویس دهنده ها منجمله اینستگرام وشبکه های اجتماعی و بسیاری سایت هاست... و این باعث میشه در مجموع هم مفید باشه که سرعت لود شدن سایتها و..... بسیار بالا باشه و هم ترافیک از اینترنت جهانی مصرف نشه و سودش رو اسیاتک ببره و هم بسیار پر سرعت و خوشایند دوستان باشه و هم در برخی جاها باعث مشکلاتی هم میشه
    Last edited by amin885; 18-11-2015 at 16:10.

3. 5 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان میشه DNS صبا رو ست کرد برای بهتر شدن بازی آنلاین یا فرقی نداره؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میشه ست کرد در صورتی که درگاه ارتباطی اسیاتک به صبا نت پینگ خوبی بده وقطعی و نوسان نداشته باشه باید تست کنید..

6. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

میشه ست کرد در صورتی که درگاه ارتباطی اسیاتک به صبا نت پینگ خوبی بده وقطعی و نوسان نداشته باشه باید تست کنید..
    چه جوری میشه تست کرد؟
    DNS صبا رو میدونین؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

DNS ربطی به بازی آنلاین نداره. وقتی ارتباطتون به سرور متصل میشه دیگه مستقیما از آی پی سرور جهت ارتباط استفاده میشه و دیگه دامنه مهم نیست و لذا DNS این وسط نقشی نداره.

9. 3 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

DNS بیشتر توی سرعت فراخوانی وب سایت ها نقش داره و ربطی به پینگ شما تو بازی نداره

کاری که اسیاتک کرده که بسیار به نفعش تمام شده اینه که اومده قبل از در اختیار گذاشتن اینترنت جهانی به کاربران واسط اینترنت جهانی و کاربران سرورهایی رو گذاشته که بسیاری از سایتها و شبکه های اجتماعی رو کش میکنه یعنی تمام دانلود های تکراری مخصوصا اونها که رو سرور خودشه و بسیاری چیزها که تغییر پذیریشون بسیار اندکه مثل عکس های اینستگرام در یک پست خاص که وقتی گذاشته میشه دیگه تغییر نمیکنه در هر 48 یا 72 ساعت کش میکنه این باعث میشه ترافیک شما از سرور کش اسیاتک انجام بشه نه از اینترنت جهانی... البته به روز شدن مربوط به برخی سرور ها و برخی سرویس دهنده ها منجمله اینستگرام وشبکه های اجتماعی و بسیاری سایت هاست... و این باعث میشه در مجموع هم مفید باشه که سرعت لود شدن سایتها و..... بسیار بالا باشه و هم ترافیک از اینترنت جهانی مصرف نشه و سودش رو اسیاتک ببره و هم بسیار پر سرعت و خوشایند دوستان باشه و هم در برخی جاها باعث میشه مشکلاتی اعم از لود نشدن برخی عکسها رو داشته باشه مثل همین اینستگرام که البته با داشتن چیزشکن شما میتونید این عکسها رو باز کنید چون بجای لود از روی سرور اسیاتک از روی سرور خارجی لود میشه و مسئله حل میشه....
    جلل خالق معلومه مغزشون کار میکنه!
    Last edited by senator2011; 13-11-2015 at 04:07.

11. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من یه سوالی ذهنمو مشغول کرده ممنون میشم راهنمایی کنین:

الان رو اسیاتک وقتی میخوام اینستاگرامم رو چک کنم پستها یکی درمیون نمایش داده نمیشن،هرکاریم میکنم نمیشه عکسها هم بیشتر نوشته هستن مثلا از اونا که نکات یا سخنان افراد مشهور رو مینویسن ولی باز نمیشه!
    اما وقتی میرم رو رایتل همشون لود میشن!
    حالا سوالم اینه که مگر فیلترینگ در زیرساخت انجام نمیشه پس چرا بعضا میبینیم میگن برخی از آی اس پی ها شرایط سخت تر و برخی وضعیت بهتری دارن؟یعنی آی اس پی ها هم علاوه بر اون فیلترینگ ملی خودشونم فیلترینگ مجزایی اجرا میکنن؟!
    مشکل از اسیاتکه
    همه نرم افزارهای ارتباطی با تک کانکشن کار میکنن و از اونجایی که تک کانکشن خارجی اسیاتک داغونه برای همین بعضی پستها باز نمیشه
    ویرایش: دوست بالایی دقیق توضیح داد کاملا هم درست گفت اون عکسهایی که روی سرور کش اسیاتک هستند رو شما سریع لود میکنی ولی مشکل از عکس و فیلم هایی هست که نیستند و از اونجایی که تک کانکشن اسیاتک فوق العاده داغونه عکس لود نمیشه و ارور میده
    شما کافی به گیت وی خودتون دقت کنید اکثر گیت وی های اسیاتک اینترانت هست

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    Last edited by k1ozil; 13-11-2015 at 08:18.

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان دیروز از اسیاتک به من زنگ زدند بابت تخلیه خط من گفتم تک کانکشن و پینگ اوضاعش خرابه میخوام تخلیه کنم بعدش مستر گفت مشکلی نداره می فرستیم به مرکز مخابراتی ولی هنوز دسترسی من به نت قط نشده !!!!
    یعنی هنوز تاییدش نکرده ؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستان دیروز از اسیاتک به من زنگ زدند بابت تخلیه خط من گفتم تک کانکشن و پینگ اوضاعش خرابه میخوام تخلیه کنم بعدش مستر گفت مشکلی نداره می فرستیم به مرکز مخابراتی ولی هنوز دسترسی من به نت قط نشده !!!!
    یعنی هنوز تاییدش نکرده ؟

جالب اینه که اصلا هم دنبال حل این مشکل نبودن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •