حذف شود......
حذف شود......
Last edited by Royce; 02-11-2016 at 14:07.
جناب xomax عزیز واقعا سپاسگذارم
با این حساب برای خرید مودم اقدام میکنم
افتادید تو زحمت![]()
راستی دوستان بسته های ایرانسل رو میشه هم در گوشی و هم در مودم همزمان استفاده کرد یا بسته ی فوق فقط باید روی یک دستگاه فعال بشه ؟
میخوام ببینم اگر مودم بگیرم که وای فای نباشه از گوشی هم میشه همون بسته رو استفاده کنم
صفحه های قبل تاپیک آنتن رو مشاهده کنید. طریقه ساخت آنتن biquad هست که نسبتا ساده هم هست
سلام
دوستان یه راهنمایی در مورد SXT LTE میخواستم
این مودم کدهای دستوری و اس ام اس رو ساپورت میکنه ؟
دوست عزیز چقدر برات اب خورد وکی میرسه دستت
سلام هیچ کدوم رو ساپورت نمیکنه . ضمنا اشتباهی رایج شده که sxt lte مودمه در صورتی که رادیو آنتنه.
البته رادیو آنتن نمیشه گفت چون سیم کارت میخوره
بیشتر به مودم بدون ایفای نزدیک هست تا ان تن
راستی بچه ها من یکی دارم اضافه میخوام بفروشم اگه کسی میخواد پی ام بده اکبنده
نه دیگه مگر این که وای فای کامپیوتر (اگر کارت شبکه وایرلس داره) رو share کنی و گوشی هم استفاده کنه
عزیز قیمت رو خصوصی میفرمایید؟
برای من از ظهر بعد سوییچ میکنه رو یه دکل خیلی دور که سرعت بسیار ضعیفی داره وقتی مودم جابجا میکنم به دکل نزدیک با سرعت خوب وصل میشه و سیگنال خوبه جالبه قطع میکنه و میره زو دکل دور! چرا سوییچ میکنه؟ یعنی ممکنه هر دکل تعداد کاربر براش تعریف کرده بان با اینکه نزدیکتره اما تا کاربر اضافه میشه ارتباط قطع کنه؟! دقیقا چطوری اینا سایت ها برنامه ریزی میکنن؟ موقع تماس کارشناس با دختر حرف میزد از رو یه سری چیزا که حفظ کرده بودن مثل همین نویز و سیگنال که ههمون میدونیم تغییر میداد ! چرا به دکل ضعیف سوییچ میشه؟ واقعا جای تعجبه مگر اینکه واقعا تعداد یوزر تعریف کرده باشن چون نزدیک اینجا دانشگاست فکر کنم تعطیل میشن میرن از شب بهتر میشه و به سایت قویتر وصل میشه، دوستان اهل فن یا کارمندای ایرانسل یا پیمانکاران کسی هست این موضوع جواب بده؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)