تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2547 از 4105 اولاول ... 1547204724472497253725432544254525462547254825492550255125572597264730473547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,461 به 25,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مدرک انصراف فکر نکنم قبول کنن ... ببخشید من اشتباه کردم . باید بره دانشگاه نامه ابطال معافیت تحصیلی رو بگیره ( که ایشون مقطع ارشد بودند) احتمال زیاد بعد از انصراف دانشگاه باید صادر کنه که این نامه خطاب به نظام وظیفه باید باشه و میگه که این آقا انصراف داده و تاریخ انصراف در نامه ذکر شده باشه ... باید بره ساختمان اداری دانشگاه قسمت نظام وظیفه اونجا ... بعضی دانشگاه ها خودشون این جور نامه ها رو میفرستند به نظام وظیفه..... بازم میتونید از +10 سوال کنید مطمئن بشید
    این بنده خدا میگه طول میکشه مدرک کارشناسیش رو دانشگاه صادر کنه(حدود دو هفته) حالا هم نگرانه که تا بیاد مدرک رو بگیره بیفته اردیبهشت.به نظرت اسفند تا کی پر میشه؟آخر آذر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    آقا چرا میگن برج اسفند سپاه سرباز نمیگیره ؟؟؟ واقعیت داره ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یک دقیقه سکوت به احترام تمام سربازانی که امروز به خدمت اعزام شدن و امشب در پادگان دور از خانواده خود خواب به چشمشان نمی یاید و شاید بعضی ها هنوز تو راه باشن(خود من ساعت 2 نصفه شب رسیدم پادگان،تا بریم بخوابیم شد دو و نیم و جالبه که بی شرفا چهار و نیم هم بیدارمون کردن) و فردا صبح اولین صبحانه خدمت رو می خوردن من که یادمه اولین صبحانه خدمتم چی بود(پنیر و حلواشکری)،الان خواب به چشمشون نمیاد و صبح زود هم یک دفعه چراغ تو چشمشون روشن میشه و صدای برپا و بلند شو می شنون و فردا شب هم تعدادی از این سربازها اولین نگهبانی خود را تجربه میکنن!
    Last edited by Doctor Splinter; 10-11-2014 at 23:46.

4. 3 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منظور ایشون این قسمت مصاحبه هست :

وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد. به عنوان مثال اگر سرباز غایبی تا پیش از 22 بهمن امسال برای رفتن به سربازی اقدام کند، در صورتی که سازمان وظیفه عمومی تصمیم بگیرد وی در تاریخی پس از 22 بهمن به سربازی اعزام شود در این صورت تمامی تسهیلات در نظر گرفته شده برایش لحاظ خواهد شد.

ولی انصافآ جواب صریحی به سوال نداده !
    ممنون بابت پاسخ دوستان. بنده مجاب شدم كه تاريخ اقدام ملاك هست. چراكه در مصاحبه گفته شده براي افرادي كه غيبت دارن و عملاً مجرم به حساب ميان اگه قبل از 22 بهمن اقدام كنن (كه احتمال قريب به يقين در سال 94 اعزام مي‌شن) همون قانون 93 اعمال مي‌شه. حالا ما كه غيبت نداشتيم و مجرم نيستيم به طريق اولي قانون 93 براي ما صادق خواهد بود. تازه براي افرادي كه غيبت داشتن اضافه خدمت نمي‌زنن و با اين تفاصيل افراد غايب اگه قبل از 93 اقدام كنن حداقل 6 و حداكثر 9 ماه خدمتشون كمتر خواهد بود. منطقي نيست براي افراد غايب اينطور باشه ولي براي افراد عادي جور ديگه‌اي باشه. البته در مصاحبه‌هاي ديگه كه ديدم هم تلويحاً گفته شده بود كه تاريخ اقدام ملاك است.

در كل يه ايراد فجيع و خانمان برانداز و خانمان سوز در اين مملك وجود داره كه اون اينه كه قوانين در اختيار مردم قرار نداره. مثلاً در دانشگاه‌ها مشخص نيست وظايف و حق و حقوق استاد و دانشجو و كاركنان چيه. معمولاً مسئولين تو جلسه‌ها قوانين رو خودشون تصويب مي‌كنن بدون اينكه به كسي اطلاع رساني كنن يا اون مواد و تبصره‌ها رو منتشر كنن. در كل انقدر شلخته و شير تو شير و بي‌نظم عمل مي‌كنن كه شايدم نشه تمام قوانين موجود رو جمع كرد. اصلاً به ذهنشون نمياد كه اين قوانين براي ديگران هست و براي اينكه قوانين اجرا بشه (نمي‌گم حالا درست يا غلط اجرا بشه) بايد ديگران بدونن قانوني هم هست و دقيقاً چه چيزايي توش وجود داره. واقعاً چقدر كار سختيه كه قوانين نظام وظيفه رو به صورت كامل پي‌دي‌اف كنن و هر سال هم آپديت كنن بدن دست جوون مملكت اينقدر بيچاره‌هاي واقعاً مظلوم دچار استرس نشن. فكر نمي‌كنم يكي و يا دو روز جمع آوري و تايپ اونا طول بكشه! حالا بماند تو جاهاي ديگه مثلاً قوانين گمركي از اين ايراد چقدر آدماي دزد و نامرد نفع بردن. البته حرف تو اين زمينه زياده ........
    Last edited by Ahmadyakhi; 11-11-2014 at 03:33.

6. این کاربر از Ahmadyakhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یک دقیقه سکوت به احترام تمام سربازانی که امروز به خدمت اعزام شدن و امشب در پادگان دور از خانواده خود خواب به چشمشان نمی یاید و شاید بعضی ها هنوز تو راه باشن(خود من ساعت 2 نصفه شب رسیدم پادگان،تا بریم بخوابیم شد دو و نیم و جالبه که بی شرفا چهار و نیم هم بیدارمون کردن) و فردا صبح اولین صبحانه خدمت رو می خوردن من که یادمه اولین صبحانه خدمتم چی بود(پنیر و حلواشکری)،الان خواب به چشمشون نمیاد و صبح زود هم یک دفعه چراغ تو چشمشون روشن میشه و صدای برپا و بلند شو می شنون و فردا شب هم تعدادی از این سربازها اولین نگهبانی خود را تجربه میکنن!
    پیشاپیش یه دقیقه سکوت واسه اعزامی های دی

8. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من دیروز درخواست تعجیل دادم .
    به نظرتون جواب کی میاد ؟
    از پلیس +10 پرسیدم . گفتش اونایی که 1/8 درخواست دادن هنوز جوابش نیومده !! (بعد 20 روز)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این بنده خدا میگه طول میکشه مدرک کارشناسیش رو دانشگاه صادر کنه(حدود دو هفته) حالا هم نگرانه که تا بیاد مدرک رو بگیره بیفته اردیبهشت.به نظرت اسفند تا کی پر میشه؟آخر آذر؟
    عزیز من اصلا مدرک اصلی رو به ایشون نمیدن چون سربازه ! مدرک موقت میدن فقط اونم حداکثر دو روز طول میکشه ... تازه +۱۰ مدرک نمیخواد . اون نامه که گفتم رو میخواد و صادر کردنش یه دو سه ساعتی بیشتر طول نمیکشه چون قبلآ بهش معافیت تحصیلی دادن حالا یه نامه میخواد که دانشگاه اون معافیت رو لغو اعلام کرده ... به احتمال بسیار زیاد خود دانشگاه فورآ میفرسته به نظام وظیفه....
    اسفند فکر کنم تا اواسط آذر پر بشه ...
    Last edited by pm1; 11-11-2014 at 10:42.

11. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من یادمه یه مقدار سره یه مسئله تسویم طول کشید روز آخر کارت پایان خدمت تو جبیم بود و همزمان امضا تسویه هم می گرفتم،دمه در موقع ورود چون با لباس نظامی اومدم یه دژبان کادر گفت موهات بلنده کارت رو نشونش دادم پشماش ریخت
    ببخشید مگه بعد از تسویه حساب چند ماه بعد کارت نمیاد؟ چطوری واسه شما همون روز آخر کارت صادر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ببخشید مگه بعد از تسویه حساب چند ماه بعد کارت نمیاد؟ چطوری واسه شما همون روز آخر کارت صادر شده
    یک ماه بعد از تاریخ ترخیص برای من اومد البته کاراش رو دو ماه قبل از ترخیصم انجام داده بودم،قرار بود قبل از عید تسویه کنم که به خاطر چند قلم بدهی تا آخر فروردین طول کشید البته تو این یه ماه فقط 2 بار رفتم پادگان یه بار برای تحویل اجناس و یه بارم برای تسویه نهایی که دو روز قبل از این کار،کارت پایان خدمتم اومد در خونه.منم با کارت رفتم و همه تعجب کرده بودن که منی که کارت دارم چرا دنبال امضای تسویه هستم
    در واقع من باید 27 اسفند تسویه میکردم و ترخیص می شدم ولی تا آخر فرودین عقب افتاد
    متوجه شدید؟

14. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ دوستان. بنده مجاب شدم كه تاريخ اقدام ملاك هست. چراكه در مصاحبه گفته شده براي افرادي كه غيبت دارن و عملاً مجرم به حساب ميان اگه قبل از 22 بهمن اقدام كنن (كه احتمال قريب به يقين در سال 94 اعزام مي‌شن) همون قانون 93 اعمال مي‌شه. حالا ما كه غيبت نداشتيم و مجرم نيستيم به طريق اولي قانون 93 براي ما صادق خواهد بود. تازه براي افرادي كه غيبت داشتن اضافه خدمت نمي‌زنن و با اين تفاصيل افراد غايب اگه قبل از 93 اقدام كنن حداقل 6 و حداكثر 9 ماه خدمتشون كمتر خواهد بود. منطقي نيست براي افراد غايب اينطور باشه ولي براي افراد عادي جور ديگه‌اي باشه. البته در مصاحبه‌هاي ديگه كه ديدم هم تلويحاً گفته شده بود كه تاريخ اقدام ملاك است.

در كل يه ايراد فجيع و خانمان برانداز و خانمان سوز در اين مملك وجود داره كه اون اينه كه قوانين در اختيار مردم قرار نداره. مثلاً در دانشگاه‌ها مشخص نيست وظايف و حق و حقوق استاد و دانشجو و كاركنان چيه. معمولاً مسئولين تو جلسه‌ها قوانين رو خودشون تصويب مي‌كنن بدون اينكه به كسي اطلاع رساني كنن يا اون مواد و تبصره‌ها رو منتشر كنن. در كل انقدر شلخته و شير تو شير و بي‌نظم عمل مي‌كنن كه شايدم نشه تمام قوانين موجود رو جمع كرد. اصلاً به ذهنشون نمياد كه اين قوانين براي ديگران هست و براي اينكه قوانين اجرا بشه (نمي‌گم حالا درست يا غلط اجرا بشه) بايد ديگران بدونن قانوني هم هست و دقيقاً چه چيزايي توش وجود داره. واقعاً چقدر كار سختيه كه قوانين نظام وظيفه رو به صورت كامل پي‌دي‌اف كنن و هر سال هم آپديت كنن بدن دست جوون مملكت اينقدر بيچاره‌هاي واقعاً مظلوم دچار استرس نشن. فكر نمي‌كنم يكي و يا دو روز جمع آوري و تايپ اونا طول بكشه! حالا بماند تو جاهاي ديگه مثلاً قوانين گمركي از اين ايراد چقدر آدماي دزد و نامرد نفع بردن. البته حرف تو اين زمينه زياده ........

این مصاحبه رو هم تو دو تا خبرگزاری یک نگاهی بنداز انگار واضح تر توضیح داده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحت خبر به عهده خبرگزاری ها
    Last edited by musican33; 11-11-2014 at 16:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •