بله مال شاتل هست.
سرور کانتر داره ولی یکجا خوانده بودم ادمینهاش چیت میزنند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بله مال شاتل هست.
سرور کانتر داره ولی یکجا خوانده بودم ادمینهاش چیت میزنند.
پینگ من الان روی 2000 هست تازه تام اوت هم میده هی
به پشتیبانی ش میگم باز شاتل ترکید میگه:در حال حاضر اختلالی از سمت مخابرات وجود دارد و باعث افت سرعت و پکت لاس شده است در ضمن زمانی برای بر طرف شدن اعلام نشده است لطفا تا بر طرف شدن مشکل تامل نمائید
من نمیدونم چرا فقط واسه شاتل از این اتفاقا رخ میده!!
سلام
یه سوال من دو روزه با مرورگر اپرا نمیتونم وصل بشم
عیب از شاتله؟
اگه کسی میتونه کمک کنید لطفا
Last edited by abbass65; 11-10-2010 at 14:08.
همچین چیزی امکان نداره کل شرکت های حتی دولتی و وزارتخانه ها و غیره و همچنین دانشگاه ها نیاز به ارتباط با طیف عظیمی از وب سایت های خارجی دارند و مطمئن باشید این اتفاق هیچ وقت نمیفته و اگر هم بیفته ارتباط با سایت های خارجی قطع نمیشه..
پشتیبانی شاتل بهم گفت :
پینگ بین 300 تا 500 استاندارد هست !!!!!!!!!!!!
بهش می گم چه استانداردی ؟
دوباره : !!!!!!!!!!!!
دوباره :
!!!!!!!!!!!!
دوباره :
!!!!!!!!!!!!
واقعا که !
اون بیچاره ها هم بدبختر از ما... ما سرعتمون کم شده اونا اگه کم نکنن نونشون کم میشه... اون بنده خدا ها هم که پشت تلفن میشینن چیکار میتونن بکنن... دان استریم من همچنان روی 158
پینگ بالای 200 میلی ثانیه یعنی فاجعه یعنی کیفیت افتضاح اینترنت
یعنی پهنای باند اینترنت بین نفرات زیادی تقسیم شده حتی بالاتر از استانداردی که خودشون هم قبول ندارند.
با سلام
دوست عزیزم اگه مرورگرهای دیگه باز میشن و این باز نمیشه مشکل از مرورگر و ویندوزتون هست
یه دور کوکی و هیستوری مرورگر رو پاک کنید
موفق باشید.
ببخشید نمیدونم پرسیدن این سوال جاش اینجاست یا نه . ولی من تازه گیا از شاتل سرویس 128 خریدم . سرعتش عالیه 60 کیلوبایته . مودم هم دی لینکه 2640 یو هستش . بعضی موقع ها دی سی میشم و مجبورم دوباره از easy inastall توی سی دی اینترنت رو راه بندازم که زمان زیادی میبره . بعضی موقع ها هم با اون درست نمیشه باید مثلا کابل لن رو دربیارم . یا کامپیوترو ریست کنم . کسی میدونه چشه ؟![]()
به محض اینکه سرویس آفیس شاتل راه افتاد دو مگ آفیس گرفتم اما تازه گی ها یک خورده ناراضی شدم. قطعی و افت سرعت تا زمانی که اکو 512 داشتم برام معنی نداشت اما الان خیلی گرفتارش میشم. نمیدونم به خاطر سرویس آفیس اینطوریه یا کلا بعد از راه افتادن سرویس آفیس اینترنت همه مثل من بد کیفیت شده ؟؟؟![]()
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)