تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2546 از 4105 اولاول ... 1546204624462496253625422543254425452546254725482549255025562596264630463546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,451 به 25,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من 15 دي‌ماه مي‌تونم پست كنم. من هم همين سوال رو دارم. آيا اگه اعزام در اين حالت بعد از 93 باشه، براي من 21 ماه حساب ميشه يا نه همون 24 ماهه؟ خواهشاً اگه كسي پرسيده و ميدونه يا ماده‌ي قانوني و تبصره‌ها رو خونده بگه من و خيلياي ديگه رو از نگراني دربيايم!
    احتمال قريب به يقين اگه دي‌ماه اقدام كنم و يا حتي آذر اقدام كنم، با توجه به اينكه الان همه به تكاپو افتادن زودتر برن عمراً ظرفيت خالي براي اسفند باشه! شما هم همين نظر رو نداريد؟ آيا كسي هست كه اون موقع يعني دي‌ماه اقدام كرده باشه اسفند رفته باشه خدمت؟
    این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز اگه میخوای مطمئن بشی زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.

2. 2 کاربر از حسام2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ممنون از پاسخ همه عزیزان
    بنده دفترچه رو پست کردم ولی برای کسر خدمت اقدامی نکردم.میتونم برگه کسری رو بعد چند روز ببرم تحویل پلیس+10 بدم تا بزارن رو پرونده؟
    برای این مورد کی باید اقدام کنم؟
    و مورد بعدی اینکه سابقه جبهه پدر بزرگ برای نوه حساب میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام ، خواستم بپرسم جه راههایی واسه کسری گرفتن وجود داره ؟ البته منهای سابقه جبهه . لیسانس عمران و در حال خدمت تو ارتش هستم.
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان برای ارسال مدارک اگر یکی از مدارک ناقص باشه- مثلا اخرین مدرک تحصیلی-پلیس+10 اقدام میکنه به ثبت نام مشمول تا ناقصی بعدا جبران بشه؟(سوال یکی از دوستان)یا مدارک رو کامل میخواد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز اگه میخوای مطمئن بشی زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.
    منظور ایشون این قسمت مصاحبه هست :

وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد. به عنوان مثال اگر سرباز غایبی تا پیش از 22 بهمن امسال برای رفتن به سربازی اقدام کند، در صورتی که سازمان وظیفه عمومی تصمیم بگیرد وی در تاریخی پس از 22 بهمن به سربازی اعزام شود در این صورت تمامی تسهیلات در نظر گرفته شده برایش لحاظ خواهد شد.

ولی انصافآ جواب صریحی به سوال نداده !

7. 2 کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان برای ارسال مدارک اگر یکی از مدارک ناقص باشه- مثلا اخرین مدرک تحصیلی-پلیس+10 اقدام میکنه به ثبت نام مشمول تا ناقصی بعدا جبران بشه؟(سوال یکی از دوستان)یا مدارک رو کامل میخواد؟
    کامل میخواد ... مدرک معادل هم قبوله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

من میخام واسه معافیت پزشکی اقدام کنم. میخاستم بدونم بعد از تصمیم شورای پزشکی اگه با معافیتم موافقعت نشد، اون موقع تاریخ اعزامم مشخص میشه یا الان که میخام دفترچه رو پست کنم؟؟ در واقع کی اون برگ سفید به دستم میرسه؟؟
    +

اگه واسه معافیت پزشکی اقدام کنم و با درخواستم موافقت نشه میتونم واسه 1 اسفند اعزام شم؟؟ پروسه معافیت پزشکی چقدر طول میکشه؟

مرسی
    بعد تصمیم شورا مشخص میشه و برگ سبز صادر میشه
    واسه من نزدیک دو ماه طول کشید ... اگه تعداد بیماری هاتون حداکثر دو تا باشه همین حدودا طول میکشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کامل میخواد ... مدرک معادل هم قبوله
    مرسی
    مدرک انصراف از تحصیل ارشد رو داره ولی مدرک کارشناسی رو نه.
    مدرک معادل منظورت چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی
    مدرک انصراف از تحصیل ارشد رو داره ولی مدرک کارشناسی رو نه.
    مدرک معادل منظورت چیه؟
    مدرک انصراف فکر نکنم قبول کنن ... ببخشید من اشتباه کردم . باید بره دانشگاه نامه ابطال معافیت تحصیلی رو بگیره ( که ایشون مقطع ارشد بودند) احتمال زیاد بعد از انصراف دانشگاه باید صادر کنه که این نامه خطاب به نظام وظیفه باید باشه و میگه که این آقا انصراف داده و تاریخ انصراف در نامه ذکر شده باشه ... باید بره ساختمان اداری دانشگاه قسمت نظام وظیفه اونجا ... بعضی دانشگاه ها خودشون این جور نامه ها رو میفرستند به نظام وظیفه..... بازم میتونید از +10 سوال کنید مطمئن بشید
    Last edited by pm1; 10-11-2014 at 20:41.

12. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خدا رو شکر خدمت ما هم تموم شد
    ایشاله همه نزدیک ترین جای ممکن به خونشون بیفتن.
    دوستان خدمت رو خیلی سخت نگیرید.متاسفانه یک کار اجباری توی مملکت ماست و خیلی ها باید برن. واین رو هم بگم که معمولا این هم مثل بقیه عمرمون خیلی زود تموم میشه

14. 2 کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •