این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اگه میخوای مطمئن بشی زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.
این مصاحبه آخر سردار کمالی رو بخون توش گفته تاریخ ارسال دفترچه ملاکه یعنی 21 ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اگه میخوای مطمئن بشی زنگ بزن نظام وظیفه بپرس.
ممنون از پاسخ همه عزیزان
بنده دفترچه رو پست کردم ولی برای کسر خدمت اقدامی نکردم.میتونم برگه کسری رو بعد چند روز ببرم تحویل پلیس+10 بدم تا بزارن رو پرونده؟
برای این مورد کی باید اقدام کنم؟
و مورد بعدی اینکه سابقه جبهه پدر بزرگ برای نوه حساب میشه؟
سلام ، خواستم بپرسم جه راههایی واسه کسری گرفتن وجود داره ؟ البته منهای سابقه جبهه . لیسانس عمران و در حال خدمت تو ارتش هستم.
دوستان برای ارسال مدارک اگر یکی از مدارک ناقص باشه- مثلا اخرین مدرک تحصیلی-پلیس+10 اقدام میکنه به ثبت نام مشمول تا ناقصی بعدا جبران بشه؟(سوال یکی از دوستان)یا مدارک رو کامل میخواد؟
منظور ایشون این قسمت مصاحبه هست :
وی در پاسخ به این پرسش که اگر مشمولی تا پیش از موعد مقرر برای رفتن به سربازی اقدام کند اما تاریخ اعزامش به سال آینده یا زمانی دیگر موکول شود نیز گفت: اقدام کردن برای سربازی یعنی آماده اعزام باشد. ممکن است به سبب تعداد زیاد متقاضی سازمان وظیفه عمومی که مسئولیت اعزام سربازان را بر عهده دارد تصمیم بگیرد مدت اعزام این افراد را به تاخیر بیندازد لذا برای این افراد نیز مطابق قانون 93 تصمیم گیری خواهد شد. به عنوان مثال اگر سرباز غایبی تا پیش از 22 بهمن امسال برای رفتن به سربازی اقدام کند، در صورتی که سازمان وظیفه عمومی تصمیم بگیرد وی در تاریخی پس از 22 بهمن به سربازی اعزام شود در این صورت تمامی تسهیلات در نظر گرفته شده برایش لحاظ خواهد شد.
ولی انصافآ جواب صریحی به سوال نداده !
کامل میخواد ... مدرک معادل هم قبوله
بعد تصمیم شورا مشخص میشه و برگ سبز صادر میشه
واسه من نزدیک دو ماه طول کشید ... اگه تعداد بیماری هاتون حداکثر دو تا باشه همین حدودا طول میکشه
مرسی
مدرک انصراف از تحصیل ارشد رو داره ولی مدرک کارشناسی رو نه.
مدرک معادل منظورت چیه؟
مدرک انصراف فکر نکنم قبول کنن ... ببخشید من اشتباه کردم . باید بره دانشگاه نامه ابطال معافیت تحصیلی رو بگیره ( که ایشون مقطع ارشد بودند) احتمال زیاد بعد از انصراف دانشگاه باید صادر کنه که این نامه خطاب به نظام وظیفه باید باشه و میگه که این آقا انصراف داده و تاریخ انصراف در نامه ذکر شده باشه ... باید بره ساختمان اداری دانشگاه قسمت نظام وظیفه اونجا ... بعضی دانشگاه ها خودشون این جور نامه ها رو میفرستند به نظام وظیفه..... بازم میتونید از +10 سوال کنید مطمئن بشید
Last edited by pm1; 10-11-2014 at 20:41.
خدا رو شکر خدمت ما هم تموم شد
ایشاله همه نزدیک ترین جای ممکن به خونشون بیفتن.
دوستان خدمت رو خیلی سخت نگیرید.متاسفانه یک کار اجباری توی مملکت ماست و خیلی ها باید برن. واین رو هم بگم که معمولا این هم مثل بقیه عمرمون خیلی زود تموم میشه![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)