تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2546 از 4428 اولاول ... 1546204624462496253625422543254425452546254725482549255025562596264630463546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,451 به 25,460 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من امروز نمایندگی شرکت بودم یه اشنا پیدا کردم - خیلی شاد و خوشحال بودن که کاربرا دارن از شاتل و بقیه جاها میان تو پارس ولیواون طرف گفت یکم کاربر دیگه ااضافه بشه محدودیت ها قراره گذاشته بشه فعلا بیشترین خدمات فری داره داده میشه بهدخاطر جلب مشتری که ضرر زیادی هم شرکت تا الان کرده ولی اینده خوبی رو پیش بینی کردن برا خودشون

واقعا هم خیلی ها فکر کردن پارس انلاین بهشت هست الان و دارن میان ولی خوابایی دیده شده واسه چند ماه دیگه که دوباره بگیم وای این چه شرکتیه بریم خورشید انلاین و ماه انلاین

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من امروز نمایندگی شرکت بودم یه اشنا پیدا کردم - خیلی شاد و خوشحال بودن که کاربرا دارن از شاتل و بقیه جاها میان تو پارس ولیواون طرف گفت یکم کاربر دیگه ااضافه بشه محدودیت ها قراره گذاشته بشه فعلا بیشترین خدمات فری داره داده میشه بهدخاطر جلب مشتری که ضرر زیادی هم شرکت تا الان کرده ولی اینده خوبی رو پیش بینی کردن برا خودشون

واقعا هم خیلی ها فکر کردن پارس انلاین بهشت هست الان و دارن میان ولی خوابایی دیده شده واسه چند ماه دیگه که دوباره بگیم وای این چه شرکتیه بریم خورشید انلاین و ماه انلاین
    به نظر من که هدف اصلی نه کاربرانی هستن که شبانه دانلود میکنن بلکه اونهایی هستن که تو ساعات کاری مشغول استفاده از اینترنت هستن ! همین چند ماه پیش بود که امار منتشر کردن و گفتن که بیشترین استفاده از اینترنت در کشور در ساعات اداری اتفاق میفته ! برای همین شرکت هایی مثل شاتل هیچوقت ضرر نخواهن کرد ! چون اونها تمرکزشون رو روی سرعت روزانه و کاربران ادارات و شرکت های خصوصی و دولتی میزارن نه دانلود شبانه !! به نظر خودتون چند درصد از یوزر های یک منطقه ی مخابراتی دانلود شبانه دارن !؟ شاید به نظرتون بیاد که خیلی، ولی اینو بدونید که خیلی از جوونهای دانشگاهی اصلا نمیدونن دانلود فیلم چیه و لینک چیه و لیچ چیه و ... چه برسه به بقیه !! ( چندسالی هم هست که همه دنبال لپتاپ و تبلت و اینجور چیزا هستن و کمتر کسی سراغی از پی سی میگیره ! کسی هم که پی سی نداشته باشه دانلود شبانه ی مداوم و همیشگی هم نداره ) در کل تعداد یوزرهایی که دانلود شبانه دارن تو کل کشور خیلی محدود هست و کسی برای اونها برنامه ریزی نمیکنه ! هدف دانلود روزانه هست و هر شرکتی سرعت بالاتر و قطعی کمتری بده موفق هست ! حالا چه شاتل باشه چه پارس ! ( در این مورد هم فکر کنم بعد از مخابرات شاتل بیشترین مشتری رو داشته باشه که خیلیهاشون هم از سرویسشون راضیا !! )
    Last edited by alex_love; 21-10-2013 at 15:52.

3. 8 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

باید MTU ویندوز رو هم ست کنید که با اون برنامه ممکنه بتونید ست کنید اگه نتونستید میتونید از برنامه Auslogics BoostSpeed استفاده کنید.

موفق باشید.
    ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز
    فقط یک سوال،این برنامه ای که معرفی کردین مگر بهینه ساز و افزایش دهنده سرعت ویندوز نیست؟!
    چه جوری میشه توش MTU ست کرد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کمتر کسی سراغی از پی سی میگیره ! کسی هم که پی سی نداشته باشه دانلود شبانه ی مداوم و همیشگی هم نداره
    والا من pc دارم ولی دانلود شبانمو هر شب با گوشی انجام میدم ! نه صدایی داره نه برقی مصرف میکنه

6. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دقیقا به همین دلیل هست که ما هم طرح های چند ماهه نمیگیریم و ۱ ماه ۱ ماه تمدید میکنیم ، من خودم هر شرکتی محدودیت بزاره همون فرداش خط رو جمع آوری میکنم و میرم یه شرکت دیگه ، عین کاری که وقتی شهراد گرفتم کردم ، به محض اینکه دیدم شبانه رو محدود کردن فرداش درخواست تخلیه دادم اومدم پارس

8. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

والا من pc دارم ولی دانلود شبانمو هر شب با گوشی انجام میدم ! نه صدایی داره نه برقی مصرف میکنه
    بهرحال یک به پنج میلیون از این موارد وجود داره

10. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بهرحال یک به پنج میلیون از این موارد وجود داره
    نه بابا این روزا دیگه همه مودم وایرلس دارن یه گوشی اندروید هم دارن ، دانلود منیجر های اندروید هم که خیلی پیشرفت کردن مثل کامپیوتر شدن

12. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

نه بابا این روزا دیگه همه مودم وایرلس دارن یه گوشی اندروید هم دارن ، دانلود منیجر های اندروید هم که خیلی پیشرفت کردن مثل کامپیوتر شدن
    یعنی به نظرت کسایی که 5-6 ساعت موبایل رو برا دانلود بزارن و روزی 2-5 گیگ هم دان کنن و ... زیادن ؟! به نظر من که تعدادشون خیلی خیلی کمه ! استفاده از نت موبایل برا کارای روزانه عادی شده ولی برا دانلود شبانه خیلی نادر هست !

14. 4 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یعنی به نظرت کسایی که 5-6 ساعت موبایل رو برا دانلود بزارن و روزی 2-5 گیگ هم دان کنن و ... زیادن ؟! به نظر من که تعدادشون خیلی خیلی کمه ! استفاده از نت موبایل برا کارای روزانه عادی شده ولی برا دانلود شبانه خیلی نادر هست !
    اونقدرا هم نادر نیست ! به جای اینکه ظرف لپتاب یا pc رو صبج تا شب روشن بزاره این کارو با موبایل میکنه

16. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها یه توضیح در مورد گزینه های منوی گزارش گیری که خیلی زیاده میدین؟

ایا تو شبانه رایگان محدویت حجمی وجود داره؟(مثلا به هرکاربر حجمی اختصاص داده میشه به عنوان شبانه به مرور زمان از شبانه اش کم میشه)
    ایا ممکن به خاطر دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه؟

سرعت شبانه رایگان 1 مگ با 2 مگ خیلی فرق میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •