1-بله اجرا میشه همه ایکس باکس ها همه ی بازی هارو اجرا میکنند.
2-اسلیم ها نسبت به فت ارزون اند ولی خوب ارزون هاش کپی نمیشه اوضایی شده ها..........![]()
1-بله اجرا میشه همه ایکس باکس ها همه ی بازی هارو اجرا میکنند.
2-اسلیم ها نسبت به فت ارزون اند ولی خوب ارزون هاش کپی نمیشه اوضایی شده ها..........![]()
مثل اینکه من سوالمو بد پرسیدم.
ارزونترین xbox که الان میشه خرید (کپی خور بشه،آکبند باشه، کینکت بهش وصل شه) کدوم مدله و چنده؟
(هیچی هم نمیخوام داشته باشه، فقط خود دستگاه با دستش).
مرسی.
همون arcade
هان عمو الان گرون ترین چیز این فت هاستالبته اگه پیداشه
از طلا با ارزش تر شده![]()
من پرسيدم كه مطمعن بشم علي.. اگه خودت مطمعني چرا ميگيي اينجا بگم ديگه![]()
سلام.
من یه سوال از شما بپرسم؟(البته بد نیست اگه همه دوستان جواب بدن)
برای یه کنسول XBOX که کپی خور شده و آکبنده تا چقدر هزینه حاضرید بپردازید؟(قصد بازاریابی و یا تبلیغ ندارم، میخوام به یه نتیجه حداقل برای خودم برسم)یعنی منطقی و با توجه به قیمتی که الان تو بازار برای کنسول کپی خور شده میدن.شما حاضرید تا چقدر به این کنسول پول بدید؟
Last edited by MITAJOON; 28-06-2011 at 18:38.
سلام
با اومدن اپدیت جدید LT مشکل اجرای بازی AC:B و NFS و همچنین بازی های قدیمی تر رو داشبورد جدید حل شده یا خیر ؟
ممنون
گویا قراره مایکروسافت کنسول جدیدشو( گفته next-gen)تو E3 2012 نمایش بده
منبع: vg247
بله.LT1.9 مشکلات بوجود اومده توسط داشبورد 13146 رو برطف کرده ومیتونید بازی های قدیمی تر رو اجرا کنید.
AC:BH و NFS:HP و Halo:Rech و COD:BO و MW2 و Fable2 جزء بازیهایی هستن که ap2.5 دارن وشما بعد از نصب LT1.9 باید اونهارو توسط برنامه ABGX پچ کنید و سپس بازی کنید.در غیر این صورت این 6 تا بازی اجرا نمیشن.
من بازی COD:BO رو بدون آپدیت داشبورد یا فریمور بازی کردم. حالا سوالم اینه که آیا برای بازی های دیگه مثل AC:BH باید LT1.9 رو بریزم یا نه؟
در ضمن این روشی که اول داشبوردو میبرن به 2.0.9199.0 بعد باز اپدیت می کنن به 2.0.12413.0 بعدش به 2.0.12416.0 بعد هم از روی بازی AC:BO آپدیت می کنن عملیه؟ اگه آره میکلی برای بازی های قبلی یا بعدی نداره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)